ΩRIΩNAS7 έγραψε:Πραγματικά θα είχα σταματήσει ήδη σε σουβλατζίδικο με τις μαλακίες που γράφετε. Ευτυχώς στο σπίτι με περιμένει παστίτσιο
Κάνε αντίσταση ρε μπαντριώτη ,σταμάτα στο σουβλατζίδικο και πέτα το παλιοπαστίτσιο.
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Πραγματικά θα είχα σταματήσει ήδη σε σουβλατζίδικο με τις μαλακίες που γράφετε. Ευτυχώς στο σπίτι με περιμένει παστίτσιο

Διάδοχος έγραψε:
Tρώμε πατριωτικά, μόνο Gua Bao

Στύγιος έγραψε:'71 έγραψε:Και τον κώλο σου πουλάς αν έχεις ανάγκη,στη διανομή πίτσας και σουβλακίων θα κολλήσουμε τώρα;Μπορεί κάποιος να ήταν πριν τη σύνταξη και να έφαγε πακέτο και κάνει κάτι να συμπληρώσει τα ένσημά του.Και συ μπορεί να δίνει πίτσες μια μέρα.Εγώ έχω κάνει μια δυο φορές αρκετά πιο ταπεινωτικές δουλειές περιστασιακά γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.Και ναι θα το πω,η δουλειά είναι δουλεία,αλλά δεν είναι ποτέ ντροπή.Είτε πουλάς τον κώλο σου,είτε οτιδήποτε άλλο.
Όπως έχω δηλώσει στο φόρουμ κι εγώ ως φοιτητής έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, σε ουφάδικο ,σε γυράδικο ,ως μπάρμαν για να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Αλλά τότε ήμουν 20 -23 κι αυτό δε με εμπόδισε να πάρω πτυχίο ,μεταπτυχιακό και διδακτορικό χωρίς να "δώσω κώλο"

Adminović έγραψε:Μα γιατί;;
Δεν φαντάζομαι να δίνει ψίχουλα και να τους έχει σήκω-κάτσε 12 ώρες...

stavmanr έγραψε:Adminović έγραψε:Μα γιατί;;
Δεν φαντάζομαι να δίνει ψίχουλα και να τους έχει σήκω-κάτσε 12 ώρες...
Γράφει ακριβώς πόσα τους δίνει.

stavmanr έγραψε:Επιπλέον, σήμερα δυσκολεύονται να βρουν εργάτες γης επειδή θα πρέπει να τους ασφαλίσουν!
Ο εργάτης γης δεν είναι χαζός να χάσει τα επιδόματα και τις φοροαπαλλαγές επειδή ο εργοδότης του τον ασφάλισε, και εμφάνισε εισόδημα, εκεί που τα έπαιρνε όλα (μαύρα, άσπρα) και τίναζε τη μπάνκα στον αέρα.
Δεν είναι ξένο το "ντελιβεραδιλίκι" σε τέτοιες πρακτικές.
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:stavmanr έγραψε:Επιπλέον, σήμερα δυσκολεύονται να βρουν εργάτες γης επειδή θα πρέπει να τους ασφαλίσουν!
Ο εργάτης γης δεν είναι χαζός να χάσει τα επιδόματα και τις φοροαπαλλαγές επειδή ο εργοδότης του τον ασφάλισε, και εμφάνισε εισόδημα, εκεί που τα έπαιρνε όλα (μαύρα, άσπρα) και τίναζε τη μπάνκα στον αέρα.
Δεν είναι ξένο το "ντελιβεραδιλίκι" σε τέτοιες πρακτικές.
Οτι δηλαδη παρακαλανε τα αφεντικα να ασφαλισουν τους εργατες και ο εργατης δε θελει