Νομίζω πως ο κάθε σώφρον άνθρωπος, με το ελάχιστο κόπο νοητικής προσπάθειας είναι εις θέση να κατανοήσει ότι όταν μπλέκεσαι με σκατά θα λερωθείς. Δε μπορεί όλο το περιβάλλον γύρω σου να είναι διεφθαρμένο και εσύ να μας το παίζεις αθώα περιστερά, κάτι θα κάνουν και αυτοί για να επιβιώσουν και να διατηρηθούν στη περιοχή ανάμεσα στις μαφίες, ιδιαίτερα όταν η συγκατοίκηση τους στη περιοχή είναι δεκαετίες. Είναι γλυκά τα λεφτά...όχι και αμέμπτου ηθικής οι Αναρχικοί, γελάει και ο κόσμος.
Εγώ φίλε μου σου εξέθεσα την άποψη μου, που δεν είναι μόνο δική μου. Στοιχεία που ζητάς να βρεθούν είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνει κάποιος πολίτης πίσω από ένα Η/Υ, χρησιμοποιώντας λοιπόν την ίδια καραμέλα (που έχει καθιερωθεί σε όλα τα φορουμ) περιμένω και από εσένα στοιχεία που να αντικρούουν όσα εξέθεσα και να μου καταδείξεις πως ΔΕΝ λειτουργούν έτσι τα πράγματα εκεί και πως όλοι είναι απλοί αγνοί και αμόλυντοι αναρχικοί ιδεολόγοι που έτυχε κάτι παλιό μαφίες να λυμαίνουν τον αγωνιστικό τους χώρο. (Αλήθεια! Τόσα χρόνια που δραστηριοποιούνται εκεί αυτές οι μαφίες, τώρα τους ήρθε να κάνουν "σκούπα" οι αναρχικοί; Δεν το ξέρουν αυτό 40 χρόνια;)
Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων
-
pan
- Extreme poster

Re: Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων
paul25 έγραψε: περιμένω και από εσένα στοιχεία που να αντικρούουν όσα εξέθεσα και να μου καταδείξεις πως ΔΕΝ λειτουργούν έτσι τα πράγματα εκεί
Κι εκεί και παντού έτσι λειτουργούν κε Παύλο, κι απορώ ποιος δεν δέχεται αυτά που λέτε.
Αν μπλέξεις με Ρουπακιάδες, δολοφόνος θα γίνεις, τι θα γίνεις, φιλόσοφος;
0 .
-
blackpaint
- Basic poster

paul25 έγραψε:Νομίζω πως ο κάθε σώφρον άνθρωπος, με το ελάχιστο κόπο νοητικής προσπάθειας είναι εις θέση να κατανοήσει ότι όταν μπλέκεσαι με σκατά θα λερωθείς. Δε μπορεί όλο το περιβάλλον γύρω σου να είναι διεφθαρμένο και εσύ να μας το παίζεις αθώα περιστερά, κάτι θα κάνουν και αυτοί για να επιβιώσουν και να διατηρηθούν στη περιοχή ανάμεσα στις μαφίες, ιδιαίτερα όταν η συγκατοίκηση τους στη περιοχή είναι δεκαετίες. Είναι γλυκά τα λεφτά...όχι και αμέμπτου ηθικής οι Αναρχικοί, γελάει και ο κόσμος.
Εγώ φίλε μου σου εξέθεσα την άποψη μου, που δεν είναι μόνο δική μου. Στοιχεία που ζητάς να βρεθούν είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνει κάποιος πολίτης πίσω από ένα Η/Υ, χρησιμοποιώντας λοιπόν την ίδια καραμέλα (που έχει καθιερωθεί σε όλα τα φορουμ) περιμένω και από εσένα στοιχεία που να αντικρούουν όσα εξέθεσα και να μου καταδείξεις πως ΔΕΝ λειτουργούν έτσι τα πράγματα εκεί και πως όλοι είναι απλοί αγνοί και αμόλυντοι αναρχικοί ιδεολόγοι που έτυχε κάτι παλιό μαφίες να λυμαίνουν τον αγωνιστικό τους χώρο. (Αλήθεια! Τόσα χρόνια που δραστηριοποιούνται εκεί αυτές οι μαφίες, τώρα τους ήρθε να κάνουν "σκούπα" οι αναρχικοί; Δεν το ξέρουν αυτό 40 χρόνια;)
Η αρχικη δημοσιευση απανταει στο κάτι θα κάνουν και αυτοί για να επιβιώσουν. Επιθεσεις εναντιον εμπορων κανουν εδω και πολλα χρονια. Ενδεικτικα δες νημα απο το 09
https://athens.indymedia.org/post/1115538/
οι "Λυκοι των Εξαρχειων" συσταθηκαν καπου το 1986. Ο κυριος λογος συστασης τους ηταν η δυναμικη απομακρυνση των πρεζεμπορων και των "βαποριων" που ειχαν καταλαβει τοτε τον χωρο της πλατειας. Ηταν κυριως αναρχοπανκιδες και "αγρια νεολαια".
ΑΝΑΦΕΡΩ ενημερωτικα οτι η επιθεση στο πρεζεμποριο στη πλατεια εγινε τη μερα που σκοτωσαν με πρεζα το αντωνη το μασκοτ που δυστυχως ακολουθησαν πολλοι η πρεζα τοτε θερισε κατω απο περιεργες συνθηκες ανοχης ''ντυμενη ρουχα ηρωα''
Επισης δε ζητησα την αποψη σου, σου ζητησα να τεκμηριωσεις αυτα που ισχυριστηκες, απετυχες και μου το γυρνας στα δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια και αλλα' ντ' αλλων.
Τοσες καταληψεις εχουν αδειασει, σ ουτε μια δεν βρηκανε τα κιλα που θα δικαιολογουσαν εμποριο, και το ιδιο ισχυει και για ολους οσους εχουν συλληφθει ως αναρχικοι. Μπουκαλες, βενζινες και λοστους τους εχουν βρει, σε μερικους οπλα και εκρηκτικα, αλλα κανεις δεν εχει βρεθει να συμμετεχει σε διακινηση. Αντιθετα, απο τοτε που υπαρχουν αναρχικοι στην αθηνα, διαρκως καταγγελουν σχεδιο της αστυνομιας να αλωσει τον χαρακτηρα των εξαρχειων μεσω διοχετευσης της ηρωινης εκει, και ως εκ τουτου, η θεση που εκφραζουν στην πλειοψηφια τους ειναι καταδικαστικη για καθε μορφης εξαρτηση απο ουσιες, για πολλους ακομα και για το αθωο χασισακι, που θεωρουν μορφες καταστολης ελεγχομενες απο μαφιες και σκιωδεις κρατικες υπηρεσιες.
0 .
-
waldorf
- Rookie poster

Από που να το πιάσω και που να τ`αφήσω ετούτο το νήμα.
Όλα τα κάναμε έναν ωραίο αχταρμά και βγάλαμε και ασφαλή συμπεράσματα μάλιστα!
Οι αναρχικοί είναι πρεζάκηδες και χασικλήδες γιατί...γιατί έτσι βρε αδερφέ,λογαριασμό θα σου δώσω;
Όσοι δεν είναι τοξικοεξαρτημένοι (ελάχιστοι) απλά κινούν τα νήματα της αναρχοπρεζοσυμμορίας.
Όσοι δεν ανήκουν στις δύο παραπάνω κατηγορίες δεν είναι "κανονικοί" αναρχικοί,δεν έχουν iso ρε παιδί μου πως να το πω αλλιώς;
Όλο το Εξάρχειο δεν είναι τίποτα παραπάνω από πόλεμος συμμοριών.Στην ουσία πρόκειται για ναρκέμπορους που δηλώνουν αναρχικοί (που άραγε;) για να απολαμβάνουν την ασυλία.
Ας το πιάσω ανάποδα,από κάτω προς τα πάνω:
Ποιά ασυλία;Σήμερα βρίσκονται στις φυλακές περισσότεροι αναρχικοί απ`ότι υπήρξαν ΠΟΤΕ.Χώρια τις υποδικίες,τους περιοριστικούς όρους,τις καθημερινές προσαγωγές κλπ.Μη γελιόμαστε,δεν υπάρχει ασυλία απ`την αυγουλοκρατούμενη αστυνομία.
Συμμορίες.Μάλιστα.Άνθρωποι 20+ χρόνια στο κίνημα με συνεχή ΦΑΝΕΡΗ δράση και με τα ονόματά τους γνωστά παντού,συνέστησαν παράνομη συμμορία.Λογικό!
Πρεζάκια,χασικλήδες και πάει λέγοντας (και κλαίγοντας) όταν το πιο δυναμικό κομμάτι του χώρου είναι σχεδόν "κοσμοκαλόγεροι";wtf????Ο Νετσάγιεφ θα είχε διαφορετική πορεία (και αναγνώριση) αν είχε μερικούς τέτοιους κοντά του και όχι Ιβάνηδες.
Πελαγώνω λίγο γιατί δεν μπορώ να γράψω σεντόνια και κάθε ένα ποστ εδώ θα ήθελε από ένα σετ (+μπουρνουζοπετσέτες και τραπεζομάντηλα),οπότε το παρατάω εδώ.
Μόνο μιά αναφορά στους "συμπαθούντες":Όχι,δεν βγάζω απ`την κουβέντα τους χρήστες σε σχέση με τους εμπόρους,δεν είναι το ίδιο αλλά είναι στον ίδιο παρονομαστή.
Επίσης οι αναρχικοί δεν είναι αυτό που εσείς φαντάζεστε ως "κανονικοί αναρχικοί".Δεν είναι χίπιδες,δεν είναι ελευθεριακοί,δεν είναι αναρχοχριστιανοί,δεν είναι πασιφιστές,και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν καταδικάζουν τη βία "απ`όπου κι αν προέρχεται".Καλός κι ο Κάιν (λέμε τώρα),αλλά δεν είναι εκπρόσωπος τύπου των "κανονικών αναρχικών".
(Ανάθεμα κι αν βγάλετε άκρη απ`το παραπάνω παραλήρημα!Όπως και να`χει,το ποστάρω κι ο Sergei βοηθός)
Όλα τα κάναμε έναν ωραίο αχταρμά και βγάλαμε και ασφαλή συμπεράσματα μάλιστα!
Οι αναρχικοί είναι πρεζάκηδες και χασικλήδες γιατί...γιατί έτσι βρε αδερφέ,λογαριασμό θα σου δώσω;
Όσοι δεν είναι τοξικοεξαρτημένοι (ελάχιστοι) απλά κινούν τα νήματα της αναρχοπρεζοσυμμορίας.
Όσοι δεν ανήκουν στις δύο παραπάνω κατηγορίες δεν είναι "κανονικοί" αναρχικοί,δεν έχουν iso ρε παιδί μου πως να το πω αλλιώς;
Όλο το Εξάρχειο δεν είναι τίποτα παραπάνω από πόλεμος συμμοριών.Στην ουσία πρόκειται για ναρκέμπορους που δηλώνουν αναρχικοί (που άραγε;) για να απολαμβάνουν την ασυλία.
Ας το πιάσω ανάποδα,από κάτω προς τα πάνω:
Ποιά ασυλία;Σήμερα βρίσκονται στις φυλακές περισσότεροι αναρχικοί απ`ότι υπήρξαν ΠΟΤΕ.Χώρια τις υποδικίες,τους περιοριστικούς όρους,τις καθημερινές προσαγωγές κλπ.Μη γελιόμαστε,δεν υπάρχει ασυλία απ`την αυγουλοκρατούμενη αστυνομία.
Συμμορίες.Μάλιστα.Άνθρωποι 20+ χρόνια στο κίνημα με συνεχή ΦΑΝΕΡΗ δράση και με τα ονόματά τους γνωστά παντού,συνέστησαν παράνομη συμμορία.Λογικό!
Πρεζάκια,χασικλήδες και πάει λέγοντας (και κλαίγοντας) όταν το πιο δυναμικό κομμάτι του χώρου είναι σχεδόν "κοσμοκαλόγεροι";wtf????Ο Νετσάγιεφ θα είχε διαφορετική πορεία (και αναγνώριση) αν είχε μερικούς τέτοιους κοντά του και όχι Ιβάνηδες.
Πελαγώνω λίγο γιατί δεν μπορώ να γράψω σεντόνια και κάθε ένα ποστ εδώ θα ήθελε από ένα σετ (+μπουρνουζοπετσέτες και τραπεζομάντηλα),οπότε το παρατάω εδώ.
Μόνο μιά αναφορά στους "συμπαθούντες":Όχι,δεν βγάζω απ`την κουβέντα τους χρήστες σε σχέση με τους εμπόρους,δεν είναι το ίδιο αλλά είναι στον ίδιο παρονομαστή.
Επίσης οι αναρχικοί δεν είναι αυτό που εσείς φαντάζεστε ως "κανονικοί αναρχικοί".Δεν είναι χίπιδες,δεν είναι ελευθεριακοί,δεν είναι αναρχοχριστιανοί,δεν είναι πασιφιστές,και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν καταδικάζουν τη βία "απ`όπου κι αν προέρχεται".Καλός κι ο Κάιν (λέμε τώρα),αλλά δεν είναι εκπρόσωπος τύπου των "κανονικών αναρχικών".
(Ανάθεμα κι αν βγάλετε άκρη απ`το παραπάνω παραλήρημα!Όπως και να`χει,το ποστάρω κι ο Sergei βοηθός)
0 .
-
paul25
- Rookie poster

blackpaint έγραψε: Η αρχικη δημοσιευση απανταει στο κάτι θα κάνουν και αυτοί για να επιβιώσουν. Επιθεσεις εναντιον εμπορων κανουν εδω και πολλα χρονια. Ενδεικτικα δες νημα απο το 09
https://athens.indymedia.org/post/1115538/οι "Λυκοι των Εξαρχειων" συσταθηκαν καπου το 1986. Ο κυριος λογος συστασης τους ηταν η δυναμικη απομακρυνση των πρεζεμπορων και των "βαποριων" που ειχαν καταλαβει τοτε τον χωρο της πλατειας. Ηταν κυριως αναρχοπανκιδες και "αγρια νεολαια".
ΑΝΑΦΕΡΩ ενημερωτικα οτι η επιθεση στο πρεζεμποριο στη πλατεια εγινε τη μερα που σκοτωσαν με πρεζα το αντωνη το μασκοτ που δυστυχως ακολουθησαν πολλοι η πρεζα τοτε θερισε κατω απο περιεργες συνθηκες ανοχης ''ντυμενη ρουχα ηρωα''
Επισης δε ζητησα την αποψη σου, σου ζητησα να τεκμηριωσεις αυτα που ισχυριστηκες, απετυχες και μου το γυρνας στα δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια και αλλα' ντ' αλλων.
Το athens indymedia είναι μια αντικειμενικότατη πηγή, βέβαια...τέλοσπάντων, απο την πρώτη περίπου σελίδα του νήματος σου είπα ότι δεν ξέρεις την άποψη μου για το θέμα (η οποία τυγχάνει να συμπέφτει και με την άποψη του Γιάννη Πανούση καθηγητή εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και με την οποία συμφωνούσε μέχρι και ο Πρωθυπουργός, αλλά το indymedia είναι καλύτερο.) Επίσης σου είπα απέδειξε ότι υπάρχει αυτός ο καπνός χωρίς τη φωτιά.
blackpaint έγραψε:Τοσες καταληψεις εχουν αδειασει, σ ουτε μια δεν βρηκανε τα κιλα που θα δικαιολογουσαν εμποριο, και το ιδιο ισχυει και για ολους οσους εχουν συλληφθει ως αναρχικοι. Μπουκαλες, βενζινες και λοστους τους εχουν βρει, σε μερικους οπλα και εκρηκτικα, αλλα κανεις δεν εχει βρεθει να συμμετεχει σε διακινηση. Αντιθετα, απο τοτε που υπαρχουν αναρχικοι στην αθηνα, διαρκως καταγγελουν σχεδιο της αστυνομιας να αλωσει τον χαρακτηρα των εξαρχειων μεσω διοχετευσης της ηρωινης εκει, και ως εκ τουτου, η θεση που εκφραζουν στην πλειοψηφια τους ειναι καταδικαστικη για καθε μορφης εξαρτηση απο ουσιες, για πολλους ακομα και για το αθωο χασισακι, που θεωρουν μορφες καταστολης ελεγχομενες απο μαφιες και σκιωδεις κρατικες υπηρεσιες.
Αυτό το γράφεις επειδή σνόμπαρες την ταινία. Δεν λέμε ότι ΌΛΟΙ οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί που μαζεύονται στα Εξάρχεια είναι χασισέμπορες κλπ. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν πολλοί ακόλουθοι (παιδιά πλουσίων οικογενειών, παιδιά χαμίνια, μπαχαλάκηδες, ξεκάρφωτοι περαστικοί που πάνε και πίνουν κάνα καφέ στα στέκια, ιδεολόγοι κλπ) όλοι αυτοί είναι στρατιωτάκια και εν αγνοία τους κάποιες φορές χρησιμοποιούνται. Πως; Μα με το να στηρίζουν με τη θέληση τους το όλο μπάχαλο της περιοχής το οποίο εκμεταλλεύονται οι ελάχιστοι στη κορυφή που καθοδηγούν τα πράγματα εκεί για να κάνουν τις δουλείτσες τους ανενόχλητοι. Όλοι οι παραπάνω μας είναι αδιάφοροι όσο είναι ήσυχοι και δεν υποκινούν τα πράγματα στη περιοχή, μας ενδιαφέρουν όταν δραστηριοποιούνται και κάνουν επιθέσεις, οι επιθέσεις-επεισόδια (τουλάχιστον οι κύριες, οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες) στη περιοχή είναι πάντα κατ'έντολή, τα άτομα που δίνουν της εντολές και καθοδηγούν το πλήθος είναι οι ηγέτες (το βαθύ Εξάρχειο) και αυτοί κάνουν τις δουλειές με τους άλλους.
Είναι όπως στα γήπεδα, οι οργανωμένοι ξεκινούν επεισόδια για δικούς τους σκοπούς, άπαξ και ξεκινήσουν μπλέκουν και άλλοι ξεκάρφωτοι και βλέπεις ένα πλήθος να κάνει επίθεση, όμως στα ραντεβού για ξύλο και ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα πάνε 20 ατομάκια και θα είναι όλοι αυτοί οι πραγματικοί που καθοδηγούν το όλο θέμα και οι 5 από αυτούς η κορυφή της αρχηγίας που θα κάνει όλες τις δουλείτσες. Ποτέ δεν είναι όλος ο όχλος, οι υπόλοιποι απλά χρησιμοποιούνται και κάποιοι από αυτούς μπορεί να το κάνουν επειδή το πιστεύουν (όπως έλεγε και το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών). Βέβαια και η αστυνομία έχει ρόλο σε αυτό, λες 40χρόνια τώρα να μην έχουν δημιουργηθεί δεσμοί; Όποιος πάει λοιπόν εκεί και συμμετέχει σε επεισόδια και επιθέσεις ιδεολογικά, είναι το μεγαλύτερο κορόιδο που υπάρχει, κάνει εργατοώρες από τη ζωή του για να το εκμεταλλεύονται κάποιοι "υψηλά ιστάμενοι" του κινήματος, ας ψαχτούν πρώτα μεταξύ τους οι αναρχικοί να δούνε αν είναι "καθαροί" όλοι τους και ιδιαίτερα οι μπροστάρηδες τους και αυτοί που υποκινούν τα πράγματα και μετά ας ξεκινήσουν την "εκκαθάριση".
Έχεις αποδείξεις ότι όταν τους ξεχύνουν στους δρόμους για να τα 'σπάνε' στην επέτειο του Γρηγορόπουλου, στο εσωτερικό των Εξαρχείων ανενόχλητα και κρυφά κάποιοι λίγοι πίσω (ίσως και στα στέκια των αναρχικών) κλείνουν τις δουλειές τους μακριά από την αστυνομία;
Τα Εξάρχεια είναι η καλύτερη στημένη μηχανή της μαφίας που συντηρείται με την εθελοντική δράση συμπολιτών μας, όλα αυτά τα χρόνια είναι άκρως επιτυχημένη, δεν την ίδρυσε η μαφία βέβαια, την βρήκε ως δώρο Θεού και την εκμεταλλεύεται μια χαρά τρίβοντας τα χέρια της και γελώντας.
0 .
-
blackpaint
- Basic poster

Έχεις αποδείξεις ότι όταν τους ξεχύνουν στους δρόμους για να τα 'σπάνε' στην επέτειο του Γρηγορόπουλου, στο εσωτερικό των Εξαρχείων ανενόχλητα και κρυφά κάποιοι λίγοι πίσω (ίσως και στα στέκια των αναρχικών) κλείνουν τις δουλειές τους μακριά από την αστυνομία;
Μου ζητας αποδειξη πως ΔΕΝ κανουν τα νταραβερια με τα κιλα και πως ΔΕΝ χρησιμοποιουν τα μπαχαλα για καλυψη; Ρε κεκακι, εισαι σοβαρος;Το βαρος της αποδειξης το φερεις εσυ
Εχεις ομως ακραδαντα στοιχεια, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΞ ΜΠΙΣΤΟΛΣ ΓΚΕΓΚΕ
Πως υποτιμησα ετσι την ικανοτητα της εναλλακτικης δεξιας να κανει διασκεδαστικες πνευματικες ακροβασιες
.gif)
0 .
-
paul25
- Rookie poster

blackpaint έγραψε:Το βαρος της αποδειξης το φερεις εσυ
Από που και ως που μόνο εγώ το φέρω αυτό το βάρος;
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Γιατί εσύ λες ότι γίνεται τέτοιο νταλαβέρι.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
blackpaint
- Basic poster

Ποσο καλο για τη μπιζνα των ναρκωτικων ειναι να γινονται μπαχαλα περιξ των εξαρχειων συνεχεια, να γεμιζει η πλατεια δακρυγονα, να κανουν εφοδο διμοιριες των ματ και να μαζευουν οποιονδηποτε μοιαζει υποπτος, να απομονωνεται η περιοχη για ολη τη νυχτα. Οτι πρεπει για να περασει καποιος και ν αφησει τα λεφτα του για ενα συντομο ντηλ.
0 .