vallon έγραψε:νομίζω ότι πρέπει να απολυθεί
Κόψε τις κανιβαλο-κάφρικες μαλακίες.

vallon έγραψε:νομίζω ότι πρέπει να απολυθεί
Τέλος!
asevastos έγραψε:vallon έγραψε:νομίζω ότι πρέπει να απολυθεί
δωστης αλλη μια ευκαιρια. μπορει τα 5χρονα να την εκπαιδευσουν, να της μαθουν 5 πραγματα κια να μην τα ξανακανει λαθος στο μελλον.
Τέλος!
Λαχουρένιος έγραψε:Διαβάζοντας το ποστ του Ασεβαστου στην αρχή, καταλαβαίνω για αλλη μια φόρα γιατί δε θέλω να γίνω ποτε γονιός
Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με το αν τρώγεται ωμή ή ψητή η ντομάτα και με τι μαλακιες τους είπε η δασκαλα
Τέλος!
Στύγιος έγραψε:Αντί να ασχολείστε με εκπαιδευτικούς, να κοιτάξετε τα χάλια σας και να βελτιωθείτε, να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και γονείς. Κατανοητόν;
Θα μπινελικώσω αβέρτα όποιον ξανασχοληθεί με εκπαιδευτικούς.

Στύγιος έγραψε:Δεν εξαρτάται , βασικό λάθος. Την διδασκαλία και τον τρόπο τα καθορίζει ο δάσκαλος ή ο καθηγητής σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εγκυκλίους.
Στύγιος έγραψε:Αντί να ασχολείστε με εκπαιδευτικούς, να κοιτάξετε τα χάλια σας και να βελτιωθείτε, να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και γονείς. Κατανοητόν;

Τέλος!
Γύπας έγραψε:vallon έγραψε:νομίζω ότι πρέπει να απολυθεί
Κόψε τις κανιβαλο-κάφρικες μαλακίες.

.gif)