σε ποιο ραντεβου κανετε σεξ;

Κοινωνικά θέματα.
don't speak
Rookie poster
Rookie poster

Re: σε ποιο ραντεβου κανετε σεξ;

Δημοσίευσηαπό don't speak » 19 Μαρ 2018, 09:30

GoBack έγραψε:Στο τριτο σεξ κανω ραντεβου

Για ηλιοβασίλεμα και έτσι.... :fico:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό GoBack » 19 Μαρ 2018, 09:41

Μπα.Συνηθως μεσημερακι προς απογευμα :)

0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 19 Μαρ 2018, 10:38

Παλιά, σαν ήμουν νιος, είχα βγει με μια γκόμενα, πήγαμε για ποτό, χωρίσαμε, της είπα και καληνύχτα. Έκανε παράπονα ότι δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο, κι ότι αυτή ενδιαφερότανε, και λοιπά, σε κοινούς γνωστούς. Γω πάλι δεν κατάλαβα, νόμιζα πως ήταν αδιάφορη, πολύ κουλ την είδα, και αφού δεν με πήρε αυτή τηλ. δεν ασχολήθηκα. Τρομερή παρεξήγηση.Εμένα αν δεν μου τα κάνεις χοντρά από την πρώτη βραδιά, τα πολύ λεπτά σημεία δεν τα πιάνω, και μετά δεν ξαναβγαίνω δεύτερη.
1 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μαρ 2018, 10:42

Cavaliere έγραψε:Παλιά, σαν ήμουν νιος, είχα βγει με μια γκόμενα, πήγαμε για ποτό, χωρίσαμε, της είπα και καληνύχτα. Έκανε παράπονα ότι δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο, κι ότι αυτή ενδιαφερότανε, και λοιπά, σε κοινούς γνωστούς. Γω πάλι δεν κατάλαβα, νόμιζα πως ήταν αδιάφορη, πολύ κουλ την είδα, και αφού δεν με πήρε αυτή τηλ. δεν ασχολήθηκα. Τρομερή παρεξήγηση.Εμένα αν δεν μου τα κάνεις χοντρά από την πρώτη βραδιά, τα πολύ λεπτά σημεία δεν τα πιάνω, και μετά δεν ξαναβγαίνω δεύτερη.

Μια απο τα ιδια, αν δεν προσπαθήσει να με βιάσει η αλλη δεν καταλαβαίνω αν γουσταρει. Ευτυχώς σε οσες μου άρεσαν εκανα κινηση ουτως ή άλλως και δεν μου χει στοιχίσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 19 Μαρ 2018, 11:22

Cavaliere έγραψε:Παλιά, σαν ήμουν νιος, είχα βγει με μια γκόμενα, πήγαμε για ποτό, χωρίσαμε, της είπα και καληνύχτα. Έκανε παράπονα ότι δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο, κι ότι αυτή ενδιαφερότανε, και λοιπά, σε κοινούς γνωστούς. Γω πάλι δεν κατάλαβα, νόμιζα πως ήταν αδιάφορη, πολύ κουλ την είδα, και αφού δεν με πήρε αυτή τηλ. δεν ασχολήθηκα. Τρομερή παρεξήγηση.Εμένα αν δεν μου τα κάνεις χοντρά από την πρώτη βραδιά, τα πολύ λεπτά σημεία δεν τα πιάνω, και μετά δεν ξαναβγαίνω δεύτερη.

εκατο φορες τοχω παθει, και νομιζω ολοι οι αντρες.

φασεις 20 χρονια μετα, να συναντιεσαι με καποια, να σου λεει "θυμασαι τοτε, που σε γουσταρα" και να εισαι σε φαση "ε; τι; ποτε; και για δε ντολεγες;"
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μαρ 2018, 15:12

Καλα εδω που τα λεμε και οι γκομενες χεζονται να εκδηλωθουν ή να κανουν κινηση και περιμενουν να σαι μαντης και να καταλαβεις οτι γουσταρουν επειδη εξυσαν το αριστερο τους φρυδι με το δεξι τους χερι
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 19 Μαρ 2018, 15:33

Δεν ξεφεύγεις :D απο .οσες σε γουστάρουν πραγματικά .
Νόμος.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Nito
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Nito » 19 Μαρ 2018, 16:05

Δρ. Φλάντζας έγραψε:Σε όποιο μου κάτσει!

Μπορεί και να μην κάτσει ποτέ.

Πριν χρόνια εγκαταστάθηκε στην οικοδομή μια τύπισσα, χωρισμένη γύρω στα 40, μπουκιά και συχώριο. Αρχικά χαιρετιόμασταν στο ασανσέρ, σταδιακά όμως ξεκίνησε να αναπτύσσεται μια κάποια συμπάθεια. Εκεί λοιπόν, που ένα ωραίο καλοκαιρινό δειλινό είχαμε πιάσει την κουβέντα στην είσοδο της πολυκατοικίας και ένοιωσα έτοιμος να την προσκαλέσω σε δείπνο στην μπακαλοταβέρνα "ο Μπέμπης" στα άνω Λιόσια, χτυπάει το κινητό της. Αφού κάνει μισή ώρα να το βρει ανακατεύοντας την φίσκα σε άχρηστα αντικείμενα μαιμού λουί βιτόν, το τοποθετεί τσαχπίνικα στο χαριτωμένο αυτάκι της και απαντά: "Έλα μωρό μου..."
1 .

Άβαταρ μέλους
alekhine
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό alekhine » 20 Μαρ 2018, 13:40

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Το Καρότο
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Το Καρότο » 20 Μαρ 2018, 14:18

LavrentyiBeria έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εμένα πάλι κάθε αριστερή με την οποία έκανα σεξ κατά τη διάρκεια φώναζε "μπαμπά". Μα όλες όμως;

Ο άλλος βλέπει οράματα ότι του μιλάει η αριστερή χούφτα του και τον φωνάζει 'μπαμπά' :o

μπαμπά ή πατερούλη;

;)
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”