Η ενημέρωση δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν γιατρό. Η παιδίατρος που ξεσπά μάλλον το κάνει από ανθρωπιά, αντί να βάλει τα γέλια ή να αδιαφορήσει.
Αν οι γονείς αναλαμβάνουν την ευθύνη να ενημερώνονται από Γκρουπς, καλώς κ την αναλαμβάνουν.
Αλλά μη θίγονται αν τους βρίζουν ονλαην .
Γ την επιμέλεια του παιδιού τους υπάρχουν κ εισαγγελεις.
Μια παιδίατρος ξεσπά και σχολιάζει τη μάστιγα των «μαμαδογκρούπ»
-
paralo
- Crazy poster

-
Ελληγεννής
- Rookie poster

Re: Μια παιδίατρος ξεσπά και σχολιάζει τη μάστιγα των «μαμαδογκρούπ»
Η πρόληψη είναι καλύτερη από την επέμβαση και η αφαίρεση επιμέλειας των βιολογικών γονέων είναι ένα δύσκολο και έσχατο μέτρο, που σίγουρα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο παιδί. Το θέμα είναι να μην φτάνουμε στο σημείο να φουντώνει ο ψεκασμός στους γονείς και να κινδυνεύει η υγεία των παιδιών τους. Δεν είναι αναπόφευκτο.
2 .
-
Ρεαλιστής
- Rookie poster

Έχω μια φίλη που μου δείχνει κατά καιρούς το τι γράφεται μέσα σε τέτοια γκρουπ μαμαδο-ομαδων που κάποιες από αυτές έχουν μετατραπεί σε γυναικο-κοτσομπολίστικα γκρουπς.
Όταν μου ζήτησε τη γνώμη μου για όλα αυτά, της είπα πολύ απλά ότι όλα αυτά ξεκινούν από την απουσία του «σωστού άνδρα» μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς πολλές γυναίκες που αναγκάστηκαν να παντρευτούν σε μικρή ηλικία, οι περισσότερες από την επαρχία, λόγω του ότι δεν σπόυδασαν και δεν ζήσανε στο «θεματικό πολιτισμό» των μεγαλοπόλεων και λόγω της κακής πατριαρχικής συμπεριφοράς, πέσανε θύματα μέσω του ιντερνετ από διάφορα τέτοια γκρουπς, των οποίων οι περισσότεροι διαχειριστές είναι εντεταλμένοι των διάφορων φεμινιστικών κινημάτων και ΜΚΟ, που στόχο έχουν την αποδόμηση της ιατρικής επιστήμης και την προώθηση οικολογικο-παραφαρμεκευτικών σκευασμάτων.
Μέλη γυνάικες που εκτός από τις παρανοϊκές ερωτήσεις για ιατρικές συμβουλές (μπορεί να είναι κάποια τρολιές όμως το μυαλό δεν λειρουργεί), συζητάνε και για τον τρόπο που πρέπει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Εκεί να δείτε κλάμα. Να βλέπετε τσακωμούς αν πρέπει να καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους, αν θα πρέπει τα παιδιά τους να βλέπουν σεξουαλικές σκηνές κλπ.
Μιλάμε ότι από τη μια με ένα μωρό στην αγκαλιά και από την άλλη να κλεινουν 24ωρα μέσα στο fb.
Όταν μου ζήτησε τη γνώμη μου για όλα αυτά, της είπα πολύ απλά ότι όλα αυτά ξεκινούν από την απουσία του «σωστού άνδρα» μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς πολλές γυναίκες που αναγκάστηκαν να παντρευτούν σε μικρή ηλικία, οι περισσότερες από την επαρχία, λόγω του ότι δεν σπόυδασαν και δεν ζήσανε στο «θεματικό πολιτισμό» των μεγαλοπόλεων και λόγω της κακής πατριαρχικής συμπεριφοράς, πέσανε θύματα μέσω του ιντερνετ από διάφορα τέτοια γκρουπς, των οποίων οι περισσότεροι διαχειριστές είναι εντεταλμένοι των διάφορων φεμινιστικών κινημάτων και ΜΚΟ, που στόχο έχουν την αποδόμηση της ιατρικής επιστήμης και την προώθηση οικολογικο-παραφαρμεκευτικών σκευασμάτων.
Μέλη γυνάικες που εκτός από τις παρανοϊκές ερωτήσεις για ιατρικές συμβουλές (μπορεί να είναι κάποια τρολιές όμως το μυαλό δεν λειρουργεί), συζητάνε και για τον τρόπο που πρέπει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Εκεί να δείτε κλάμα. Να βλέπετε τσακωμούς αν πρέπει να καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους, αν θα πρέπει τα παιδιά τους να βλέπουν σεξουαλικές σκηνές κλπ.
Μιλάμε ότι από τη μια με ένα μωρό στην αγκαλιά και από την άλλη να κλεινουν 24ωρα μέσα στο fb.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

White trash καταστασεις και θα μεγαλωσουν νεα γενια κατσιβελακιων αυτες οι μαναδες
1 .