Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Re: Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Δημοσίευσηαπό Nandros » 04 Ιαν 2018, 21:46

Ελλάνια Δύναμη έγραψε:
Nandros έγραψε:Ετοιμάσου για ξήλωμα τώρα ή έξωση! :yesyes:
ο χρηστης νανδρος προσπαθει να μας δειξει την ευφυια του.
φαινεται αλλωστε και απο την αστεια προσπαθεια συκοφαντησης και λασπολογησης του αρτεμιου σωρρα και της ελληνων συνελευσις ε.συ.
ματαιοπονειτε αγαπητε.
και εσεις και τα αλλα τα καλοπαιδα που κανουν τα παντα δια να μας διασπασουν

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Έχεις φράγκα να πληρώσεις τα χρωστούμενα;
Αλλιώς ετοιμάσου για έξωση και ΟΧΙ, ΔΕΝ σε λυπάμαι!
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 04 Ιαν 2018, 22:48

Ελλάνια Δύναμη έγραψε:
Freisinniger έγραψε:δεν διαβάζω κατεβατά

μαλιστα, δεν σας αρεσει δηλαδη να γινεται διαλογος αναλυτικος με τα επιχειρηματα του καθενος.
ενδιαφερον.

Είναι πάγια τακτική μου, δεν διαβάζω από κανέναν κατεβατά και δεύτερον στερείς σε δομή κειμένου, δεν θέλω να χαλώ τα μάτια μου για να βγάλω το νόημα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Ιαν 2018, 05:58

Nandros έγραψε:Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Έχεις φράγκα να πληρώσεις τα χρωστούμενα;
Αλλιώς ετοιμάσου για έξωση και ΟΧΙ, ΔΕΝ σε λυπάμαι!
.

Το παίζεις ελληναράς άλλες φορές και τώρα απειλείς και τρομοκρατείς τους Έλληνες με έξωση.

Ξέρουμε λοιπόν τί είσαι εσύ, γι' αυτό δεν πρέπει να κρίνεις τον Σώρρα.

Εγώ διαφωνώ με την πληρωμή και την λεξη <<χρέος>> και είμαι ο τελευταίος πάνω στην Γη που θα έλεγα στον Έλληνα να πληρώσει,

Αλλά αφού εσύ ψηφίζεις αυτούς που πληρώνεις και καλείς τους Έλληνες να πληρώσουν με απειλές, δεν δικαιούσαι να κρίνεις αρνητικά τον Σώρρα και την Χρυσή Αυγή.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 05 Ιαν 2018, 13:03

Ελλάνια Δύναμη έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Ναι έχω καταγωγή εβραϊκή και αγαπώ πολύ τους εβραίους σιωνιστές, ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς.

Πάρτε Σώρα να σας πουλάει παραμύθια και να τρέχετε μετά στα δικαστήρια για να μην χάσετε τις περιουσίες σας.

οποια εκπληξη ξαφνικα τα πρακτορια προσπαθουν να διασπειρουν ψευδεις ειδησεις, να συκοφαντησουν, να λασπολογησουν!
ακομη και στελεχη της ελληνων συνελευσις ε.συ, τα οποια ο αρτεμιος σωρρας εμπιστευθηκε, πηρε απο το χερι, τους διδαξε πεντε παραπανω πραγματα.

δια τι κυριε κ***γεροπουλε; δια τι συκοφαντειτε;

και οι υπολοιποι;
β*κυ χ**αλαμπους, οι σ**ου ο αρτεμιος αποκαλυπτει οτι ειχαν παρασκηνιακη δραση το τελευταιο διαστημα

αυτοι που κατηγορουσαν επανειλημμενως και ειχαν προσπαθησει να ξεσκεπασουν ερπετοειδεις του καθεστωτος, φαινεται οτι ισως οι ιδιοι ειτε να συνεργαζονται να ειναι δουλικα αυτων, ειτε ακομη και να ειναι ερπετοειδεις.
η να τους απηγαγαν να τους αντικατεστησαν και λοιπα, δεν ξερω.
ο πουτιν που ειχε αποκαλυψει παντως στον λαο οτι η βασιλισσα ελισαβετ ειναι ερπετο, οταν αυτη του φανερωσε την πραγματικη της φυση δια να τον τρομαξει στη συναντηση τους, ο αρτεμιος πριν λιγο καιρο εθεσε καποια στοιχεια που αποδεικνυουν οτι ο πουτιν που ολοι κατα γενικη ομολογια αποδεχομαστε ως πουτιν στην πραγματικοτητα δεν ειναι παρα ενας ΣΩΣΙΑΣ ενα φαινεσθαι, κι αυτος ερπετοειδες τον πραγματικο πουτιν τον εχουν εξαφανισει.

δια αυτο και τα κολλητηλικια με τον ερντογαν και η ανθελλανια του σταση
τη στιγμη μαλιστα που ελλανιοι σε μεγαλο αριθμο τους τον θεωρουν καθοδηγητη

το παρακρατος της σιων ειναι πολυ πονηρο μην εμπιστευεστε κανενα και τιποτα εαν αληθευουν τα οσα λεγονται για τον βλαντιιρ πουτιν, ο ελλανιος λαος πεφτει σε μια τρομακτικη παγιδα.

ακομη κι οταν τα ατομα αυτα φαινομενικα πολεμουν τους μιαρους μπορει τελικα να μην προκειται δια τιποτα αλλο απο εσωτερικες διενεξεις μεταξυ των καθεστωτικων σιωνιστικων ερπετοειδων λομπι

δια τι να μην ισχυει το ιδιο και για την συνεκτικοτητα της ελληνων συνελευσις ε.συ.;
ειδαν οτι γιγαντωνεται επικινδυνα ο πολιτικος φορεας των αυτοχθονων ελληνων και σκεφτηκαν γιατι να μην κανουμε ενα παρομοιο κολπο να την χτυπησουμε απο μεσα ενα βημα πριν απο την τελικη νικη;
δια αυτο και διασπειρονται τοσες συκοφαντιες και λασπολογιες δια τον αρτεμιο σωρρα και μαλιστα ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

δεν ειναι περιεργο αληθεια αυτο;
ατομα που πραγματικα παλεψαν για τον φορεα και το καλο του ελλανιου εθνους ξαφνικα εμφανιζονται επιθετικοι στην ενοτητα και στον στοχο προσπαθουν να φερουν την διχονοια και την καταστροφη
διαιρετικα λογια γραφονται στο φεισμπουκ σχεδον εριστικα απο ατομα μεχρι προτινος πραγματικα αξιοσεβαστα.

ας ελπισουμε οτι ο αρτεμιος θα καταφερει να αντιμετωπισει την κατασταση εστω απο εκει που κρυβεται για να μην τον ανακαλυψουν τα σιωνιστικα πλοκαμια, προκειμενου να μην καταρρευσει το εγχειρημα της ελληνων συνελευσις ε.συ., που αποτελει και την τελευταια ελπιδα των ελλανιων .

εαν καταρρευσει κι αυτο, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ παροικια της σιων θα γινουμε, δεν βλεπετε που ερχονται μαζικα οι μουσουλμανοι που θα εκτελεσουν τις διαταγες των ανωτερων;
τις απειλες δια κρεμαλες στα γραφεια της ε.συ. τα διαβασατε;

ετσι ειναι αμαν τελειωσει και η ε.συ. αυτα εχει για ελλανιους η φυγη απο την χωρα η εναλλακτικα κρεμαλα δημοσια διαπομπευση και υφαρπαγη ξεδιαντροπη πλεον ακομη περισσοτερο απο σημερα της περιουσιας τους.
δια αυτο μην καμπτεται η αντισταση σας απο αισχρα ψεματα
η αντισταση αυτη ειναι και η τελευταια ευκαιρια για την ελευθερια μας.

Καλέ μου άνθρωπε, επικοινωνείς; Αυτές τις παπάρες περί ερπετοειδών ( και δρακονιανών να συμπληρώσω.), τις ακούω χρόνια. Θεωρείτε πως έχετε κάποια λογική συνοχή στα λεγόμενά σας; Εντάξει, αν αυτά εσύ τα θεωρείς σοβαρά επιχειρήματα και απ'την άλλη επιθυμείς να σβηστεί το νήμα του Νάνδρου, έχεις σοβαρό θέμα.
Αλλιώς φέρε ΕΣΥ απτές αποδείξεις για όσα ισχυρίζεσαι. Και όχι τα βιντεάκια συνομωσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κάτι που να υποστηρίζει σε ΛΟΓΙΚΑ πλαίσια, όσα λες. Για να σε δω. Αδημονώ είναι η αλήθεια. :closed33:
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Ιαν 2018, 13:11

Κάθισες και διάβασες τι γράφει; Αφού είναι τρελοί για δέσιμο οι Σωραίοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 05 Ιαν 2018, 13:18

Freisinniger έγραψε:Κάθισες και διάβασες τι γράφει; Αφού είναι τρελοί για δέσιμο οι Σωραίοι.

Είδα τα περί ερπετοειδών και δεν άντεξα. Τόσα χρόνια τα βλέπω. Έλεος όμως. Τόσο ηλίθιοι.. :s_no
1 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Ιαν 2018, 13:24

Δούλεψα για ένα Ελ στην Γερμανία και μου έλεγε κάθε μέρα για Δρακονιανούς, ερπετοειδή, φανατικός υποστηρικτής του Σώρα και τους έστελνε λεφτά, άκουγε κάθε μέρα έναν τρελό από την Κύπρο μέλος της ομάδας Σώρα. Μια μέρα μας έλεγε για τους Κινέζους ότι δεν είναι άνθρωποι, ότι είναι Βρυλ και βγαίνουν από τις σπηλιές κάθε βράδυ και τα έγκατα της Γης, εν τω μεταξύ ο άνθρωπος είχε τρελαθεί εντελώς, ζούσε στον κόσμο του.
1 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 13:41

Freisinniger έγραψε:Δούλεψα για ένα Ελ στην Γερμανία και μου έλεγε κάθε μέρα για Δρακονιανούς, ερπετοειδή, φανατικός υποστηρικτής του Σώρα και τους έστελνε λεφτά, άκουγε κάθε μέρα έναν τρελό από την Κύπρο μέλος της ομάδας Σώρα. Μια μέρα μας έλεγε για τους Κινέζους ότι δεν είναι άνθρωποι, ότι είναι Βρυλ και βγαίνουν από τις σπηλιές κάθε βράδυ και τα έγκατα της Γης, εν τω μεταξύ ο άνθρωπος είχε τρελαθεί εντελώς, ζούσε στον κόσμο του.

Σε αυτούς πρέπει να απαντάς απλά και όμορφα τύπου ,κοίτα ηλίθιε τεμπέλη , δεν έχεις ούτε 1/1.000.000.000 να συνεχίσεις να τρως ή να πίνεις τζάμπα ,οπότε ή σήκω κάνε κανα χαμαλίκι να βγάλεις πέντε δεκάρες να έχεις ρεύμα και μακαρόνια ή ψόφα. Περισσότερο θα στενοχωρηθώ άμα μου σκάσει κάνα πεταλουδάκι στο παρμπρίζ του CLA.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 13:41

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Δούλεψα για ένα Ελ στην Γερμανία και μου έλεγε κάθε μέρα για Δρακονιανούς, ερπετοειδή, φανατικός υποστηρικτής του Σώρα και τους έστελνε λεφτά, άκουγε κάθε μέρα έναν τρελό από την Κύπρο μέλος της ομάδας Σώρα. Μια μέρα μας έλεγε για τους Κινέζους ότι δεν είναι άνθρωποι, ότι είναι Βρυλ και βγαίνουν από τις σπηλιές κάθε βράδυ και τα έγκατα της Γης, εν τω μεταξύ ο άνθρωπος είχε τρελαθεί εντελώς, ζούσε στον κόσμο του.

Σε αυτούς πρέπει να απαντάς απλά και όμορφα τύπου ,κοίτα ηλίθιε τεμπέλη , δεν έχεις ούτε 1/1.000.000.000 να συνεχίσεις να τρως ή να πίνεις τζάμπα ,οπότε ή σήκω κάνε κανα χαμαλίκι να βγάλεις πέντε δεκάρες να έχεις ρεύμα και μακαρόνια ή ψόφα. Περισσότερο θα στενοχωρηθώ άμα μου σκάσει κάνα πεταλουδάκι στο παρμπρίζ του GLA.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 05 Ιαν 2018, 14:04

Ένας θείος μου που είναι σωρραίος άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο μόλις ενημερώθηκε για την εντολή του μάκη για αποπληρωμή των χρεών.

Απορώ πώς υπάρχουν ακόμη άτομα που συνεχίζουν να τον στηρίζουν ακόμη και μετά από αυτό (και μάλιστα αποτελούν την πλειοψηφία των οπαδών του).
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”