Freisinniger έγραψε:Να σου πω και τι άλλο γινόταν, είχαν βάλει τα κορίτσια όλα και τα χούφτωναν, είχαν βγάλει παρατσούκλια σε όλους, το φυσοκάλαμο με το χαρτάκι πήγαινε και έδερνε, καλυπτόσουν για να μην την αρπάξεις, μερικοί παίζανε το πουλί τους στην κυριολεξία μερικές φορές (βαρούσανε μαλακία εν ώρα μαθήματος). Μόλις έμπαιναν μερικοί καθηγητές που ήταν ήσυχοι, γινόταν της κακομοίρας, συνέχεια τσακωμοί, φωνές, αποβολές, πέταγμα από την τάξη. Καλά τα κυνηγητά στους διαδρόμους, ήταν απίστευτα, από έξαλλους καθηγητές. Μια μέρα που οι καθηγητές είχαν απεργία, αποφάσισε να κάνει μάθημα μόνο η γαλλικού, λοιπόν η καθηγήτρια έφυγε κλαίγοντας, δεν υπήρχε καν ο διευθυντής στο σχολείο για να την σώσει. Είχαν ενώσει σε ένα Π τα θρανία πίσω η γαλαρία και άρχιζαν και κάπνιζαν μέσα στο μάθημα, πέραν ότι δεν έγινε μάθημα, γιατί φώναζαν τσακώνονταν η γαλαρία, άρχισε να τους πετάει έναν έναν έξω η καθηγήτρια, πήγαν και την χούφτωσαν, αυτή έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και συνέχισαν να καπνίζουν και άλλα πολλά. Αναρωτιέμαι πως άντεξα, βλακεία που δεν πήγα σε άλλο σχολείο από τότε, έχασα 3 ολόκληρα χρόνια στο Γυμνάσιο. Και μην μου πει κανείς για μετανάστες, γιατί δεν υπήρχε ούτε ένα παιδί αλλοδαπός.
ΥΓ Σε κωμόπολη.
Aυτο με τις σεξουαλικες παρενοχλησεις ηταν ο,τι χειροτερο
Να τραβανε μαλακια ειχα ακουσει να γινεται σε αλλα σχολεια στην περιοχη μου
Ποτε δεν καταλαβα το λογο, δηλ. μου φαινεται τελειως αρρωστο και ακυρο απο καθε αποψη
1000 φορες να σαι εξω και να κανεις χορτο παρα να συναναστρεφεσαι τετοια ατομα
Να φανταστω ηταν οι γονεις τους τιποτα αγροτες με αρκετα μεγαλα κτηματα οποτε στην πουτσα τους οι σπουδες?