8 στις 10 ψαχνουν για χορηγο

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Re: 8 στις 10 ψαχνουν για χορηγο

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 18 Ιούλ 2017, 18:31

Ρεκ_ _μας έγραψε:εγώ πάντως ρε παιδιά έχω φάει και έχω ρίξει το κέρατο της αρκούδας. και την τωρινή γκόμενα μου την τρώει ο κώλος της να μου ρίξει κέρατο αλλά ειμαι λαρτζ τύπος και κάτι τέτοια τα περνάω στο ντούκου. άλλωστε οι γκόμενες είναι σαν τα λεωφορεία. χάνεις το ένα έρχεται το άλλο. :fico:

Εικόνα
Kαι ανοίγει το μάτι αμέσως αμέσως.
0 .

Ρεαλιστής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ρεαλιστής » 19 Ιούλ 2017, 03:25

Σε μία σελίδα του fb που δημοσιεύει διάφορα «χιουμοριστικά», βρήκα αυτό εδώ:

Εικόνα

Από κάτω τα σχόλια δίνανε και παίρνανε με διάφορες χαβαλεδίστικες ατάκες.
Το καλύτερο σχόλιο ήταν μιας κοπέλας από κάτω που έγραψε:

Το Θλιβερό φαινόμενο με την κάρτα υπάρχει πολλά χρόνια (φαντάσου από το 2000)!! Για σκέψου πόσα άτομα σε ηλικία 15-20 και 25 ετών από τότε, ζητάγανε κάρτα και κυρίως κοπέλες, οι λεγόμενες και καρτοζητιάνες. Φαντάσου λοιπόν ότι σήμερα οι περισσότερες σε τι ηλικία βρίσκονται σήμερα (32-37 και 40 ετών) και πόσο χρονών είναι τα παιδιά τους που κάνουν ακριβώς το ίδιο!!

Τότε δεν υπήρχε το internet στα κινητά, υπήρχε όμως το chat που πρόσφερε η wahat’s up στον αριθμό 1400, όπου μπορούσες να κάνεις τα ίδια πράγματα όπως εδώ στο fb μόνο που δεν είχε εικόνες. Μπορούσες να δημιουργήσεις groups να έχεις γραφτεί σε άλλα κλπ. Μάλιστα τότε επειδή τα καρτοκινητά δεν δηλωνόταν επίσημα με όνομα, μπορούσε ο κάθε ένας να έχει όσες κάρτες sim ήθελε.

Φανταστείτε πόσα τηλεφωνικά σεξ είχαν γίνει με αντάλλαγμα μια κάρτα! Και μιλάμε για ανήλικα και μεγάλους.

Η πλειοψηφία των χρηστών αυτών είναι οι δημιουργοί και τα μέλη αργότερα των groups του παιχνίδια add like και εγγραφές κλπ όπου πάλι πρωταγωνιστεί η καρτοζητιανιά.

Τα συμπεράσματα δικά σας...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιούλ 2017, 07:38

Σωστος ο παικτης στο printscreen, αφου θελετε να στε πουτανες, θα σας κρινουμε με δεδομενα αγορας
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”