Εγώ δεν οδηγώ αλλά δεν ξέρω ούτε έναν ή μία που να μη θεωρεί εαυτόν οδηγάρα.
Και μέχρι στιγμής, γνώρισα μόνον δύο που παραδέχονται ότι το ποτό μπορεί να τους επηρεάσει.
Στο θέμα οδικής συμπεριφοράς είμαστε όντως πίσω από τις αρκούδες. Κυριολεκτικώς.
Έλληνες Οδηγοί
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Έλληνες Οδηγοί
Admin έγραψε:Τα λάστιχα της Πόρσε λέει ήταν του 2006, δηλαδή 10ετιας και βάλε.
Πάει ο άλλος κι αγοράζει πανάκριβο αυτοκίνητο και τσιγγουνεύεται στα λάστιχα, που είναι από τα πιο βασικά για την ασφάλεια του οχήματος. Κι ενώ έχει παλιά (και προφανώς φθαρμένα) λάστιχα πάει και τρέχει με 300 στη λασποβροχή.
Τί να πεις.....
Μετά φταίει ο ανάδρομος Ερμής και οι ελλοχίμ.
Kι αν μας σταματήσει κάποιος, τα κλασσικά: ξες ποιος είμαι εγώ;;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Προφητικότατος Χάρρυ Κλυνν
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

Βάζω ένα βίντεο με αρκετά σκληρές εικόνες. Admin αν θεωρείς ότι δεν πρέπει κατέβασ' το.
Αλλά περισσότερο για "διδακτικούς" σκοπούς το βάζω if you know what I mean.
Αλλά περισσότερο για "διδακτικούς" σκοπούς το βάζω if you know what I mean.
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Οδηγίες χρήσεως των...αξεσουάρ του αυτοκινήτου από Κρητικό οδηγό.

Είναι γενικώς αποδεκτό ότι στους δρόμους συναντάμε πάρα πολλούς οδηγούς που έχουν "ξεπεράσει" τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κυκλοφορούν με τους δικούς τους κώδικες!
Το πλέον συνηθισμένο φαινόμενο είναι ο...παραγκωνισμός του φλας, με αποτέλεσμα όσοι ακολουθούν να αισθάνονται ότι λαμβάνουν μέρος στο τυχερό παιχνίδι "εδώ παπάς - εκεί παπάς"
Παθών φαίνεται ότι είναι και ο φίλος οδηγός που αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φτιάξει ένα βίντεο εξηγώντας στους Κρητικούς (και όχι μόνο) οδηγούς τι στην ευχή χρησιμεύει το συγκεκριμένο...αξεσουάρ.
Εξαιρετικά διδακτικό βίντεο, αν και λίγο...ακατάλληλο για ανήλικους.
http://www.cretalive.gr/lifestyle/odhgi ... tiko-odhgo
http://flashnews.gr/post/303474/aganakt ... ei-to-flas

Είναι γενικώς αποδεκτό ότι στους δρόμους συναντάμε πάρα πολλούς οδηγούς που έχουν "ξεπεράσει" τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κυκλοφορούν με τους δικούς τους κώδικες!
Το πλέον συνηθισμένο φαινόμενο είναι ο...παραγκωνισμός του φλας, με αποτέλεσμα όσοι ακολουθούν να αισθάνονται ότι λαμβάνουν μέρος στο τυχερό παιχνίδι "εδώ παπάς - εκεί παπάς"
Παθών φαίνεται ότι είναι και ο φίλος οδηγός που αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φτιάξει ένα βίντεο εξηγώντας στους Κρητικούς (και όχι μόνο) οδηγούς τι στην ευχή χρησιμεύει το συγκεκριμένο...αξεσουάρ.
Εξαιρετικά διδακτικό βίντεο, αν και λίγο...ακατάλληλο για ανήλικους.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ο όρος "πολιτική ασυλία" σημαίνει ότι η βουλή είναι άσυλο ανίατων περιπτώσεων.
http://www2.iefimerida.gr/news/321987/apisteytos-manios-syriza-itan-ena-taxiko-dystyhima-ta-grigora-aytokinita-ta-ehoyn-oi
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

impostor έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Κατι αλλο βασικο πχ κανεις δεν κανει οπισθεν χωρις καθρεπτες στο δρομο. Αυτο στις εξετασεις απαγορευεται δια ροπαλου.
Μπαρδόν;
![]()
Στις εξετασεις θελουν να κοιτας απο το πισω τζαμι στην οπισθεν.
Οι περισσοτεροι ομως στην πραξη κανουν οπισθεν με τους καθρεπτες.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Στις εξετασεις θελουν να κοιτας απο το πισω τζαμι στην οπισθεν.
Οι περισσοτεροι ομως στην πραξη κανουν οπισθεν με τους καθρεπτες.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Εμένα δε μου ζήτησαν κάτι τέτοιο στις εξετάσεις ούτε και ο δάσκαλός μου με είχε πει κάτι τέτοιο.
Εννοείς κατά το παρκάρισμα ή γενικά όταν κάνεις όπισθεν;
Πάντως όταν κάνεις όπισθεν (δεν ξέρω τι θέλουν στις εξετάσεις) κατά τη γνώμη μου πρέπει να κοιτάς από παντού, καθρέφτες, τζάμια, νεκρές γωνίες, μπροστά, πίσω με την έννοια ότι θέλει πολλή προσοχή.
Μάλλον τώρα που το σκέφτομαι, δεν εννοείς, κατά το παρκάρισμα. Εννοείς όταν γενικά χρειάζεται να οδηγήσεις με την όπισθεν για κάποια μέτρα.
Ε ναι ρε συ. Λογικό δεν είναι ότι πρέπει να κοιτάξεις από το πίσω τζάμι; Εγώ αυτό κάνω. Και να ήθελα δεν μπορώ αλλιώς. Δεν μπορώ να κεντράρω το αμάξι στηριζόμενη μόνο στους καθρέφτες.
Η κλασική κίνηση. Ξέρεις.
Ακουμπάς το δεξί σου χέρι στη θέση του συνοδηγού και γυρνάς πίσω το κεφάλι.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Comanchero έγραψε:Εξαιρετικά διδακτικό βίντεο, αν και λίγο...ακατάλληλο για ανήλικους.[/b]
Γνώμη μου πάνω στο θέμα φλας:
1) Τείνω να πιστεύω ότι έχει αρχίσει να διορθώνεται λίγο το θέμα με τα άτομα που δε βγάζουν φλας. Εγώ τις περισσότερες φορές βλέπω ότι χρησιμοποιείται το φλας από τους οδηγούς. Όχι ότι δεν υπάρχουν και οι αδιόρθωτοι αλλά τώρα τελευταία παρατηρώ μια βελτίωση στο θέμα. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή είναι μόνο δική μου διαπίστωση αυτό.
2) Το να μην βγάλει κάποιος φλας δεν το θεωρώ τόσο τραγικό. Προσοχή δε λέω ότι δεν είναι σημαντικό και δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε. Αλίμονο δεν υπονοώ σε καμιά περίπτωση κάτι τέτοιο. Απλά αν με ρωτούσε κάποιος σε ποια θέση θα έβαζες τη μη χρήση του φλας στη λίστα σου με τις πιο κάφρικες οδικές συμπεριφορές δεν θα το έβαζα πρώτο πρώτο.
Εφόσον τηρείς τις αποστάσεις ασφαλείας ενώ βρίσκεσαι πίσω ό,τι και να κάνει ο μπροστινός, ακόμα και αν στρίψει απότομα χωρίς να σε προειδοποιήσει, εσύ έχεις περιθώριο αντίδρασης. Εφόσον τηρείς την απόσταση ασφαλείας που πρέπει. Το τονίζω.
Καλό είναι βέβαια να είμαστε υπερτυπικοί σε όλα.
Αλλά στις πρώτες θέσεις της λίστας μου με τις πιο κάφρικες συμπεριφορές βάζω άλλα πολύ πιο χοντρά που συναντούμε στους δρόμους. Το φλας το θεωρώ πταίσμα σχετικά με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου.
Φαντάζεστε τώρα.
0 .
-
Στύγιος
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Admin έγραψε:Τα λάστιχα της Πόρσε λέει ήταν του 2006, δηλαδή 10ετιας και βάλε.
Πάει ο άλλος κι αγοράζει πανάκριβο αυτοκίνητο και τσιγγουνεύεται στα λάστιχα, που είναι από τα πιο βασικά για την ασφάλεια του οχήματος. Κι ενώ έχει παλιά (και προφανώς φθαρμένα) λάστιχα πάει και τρέχει με 300 στη λασποβροχή.
Τί να πεις.....
Μετά φταίει ο ανάδρομος Ερμής και οι ελλοχίμ.
Kι αν μας σταματήσει κάποιος, τα κλασσικά: ξες ποιος είμαι εγώ;;
Ρε δεν υπάρχει σωτηρία λέμε !!! . Μπροστά μου σήμερα το μεσημέρι ο κάφρος έστριψε με κόκκινο από παράδρομο στην εθνική ,μιλώντας στο κινητό χωρίς να ρίξει καν βλέμμα
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΛΕΜΕ
ΚΑΙ

0 .