Λαχουρένιος έγραψε:Ειδικα αν εισαι γυναικα και θες να ζησεις μια νορμαλ σεξουαλικη ζωη,και οχι να σε αρραβωνιασουν απο τα 20,το να φυγεις απο την πολη που γεννηθηκες ειναι μαστ.
Τα παραλές, αυτά δεν υπάρχουν σήμερα ούτε στο πιο τελειωμένο κουτσοχώρι. Το αντίθετο μάλιστα, στα χωριά γίνονται όργια.
Μην νομιζεις οτι θα στεριωσεις ευκολα στην επαρχια.Καλα εσυ εισαι και τυχερος λογω Θεσ/νικης,στην Β.Ελλαδα δεν νομιζω να χουν κανενα προβλημα μαζι σου.Αν πας σε καμια Πελοποννησο ή Κρητη δυσκολα θα σε αποδεχθουν.
Εγω σαν αθηναιος οπου και να παω πλην Στερεας ισως,θα με αντιμετωπιζουν σαν αλλοδαπο.
Προφανώς και αν πας σε ένα χωριό έτσι ξέμπαρκος θα σε κοιτάνε περίεργα όλοι στην αρχή, μετά θα σε συνηθίσουν όμως.
Οταν γνωριζω καποιον και με ρωταει απο που εισαι?,κατα 99% ειναι απο επαρχια.Απο αθηναιο δεν εχω ακουσει ποτε τετοια ερωτηση με το καλημερα.
Και εγώ όποιον γνωρίζω τον ρωτάω από που είναι. Όποιος με λέει
απο Αθήνα τον ρωτάω δύο φορές μάλιστα, να με πει απο που είναι, όχι που μένει. Μπορεί να είναι απο τον Πύργο ή την Πάτρα, να μην το ξέρω δλδ να του κόψω την καλημέρα;