pluton έγραψε:Τα γεγονότα Μπιζέλι, τα γεγονότα....
Κοίτα και μόνο που χρησιμοποιείς τη λέξη "γεγονότα" μαζί με ένα κάρο κατεβατά από απόψεις μητροπολιτών, παπάδων, προφητών κτλ ... αυτό κάπου δεν κολλάει. Δεν ξέρω εσείς τι ορίζετε ως "γεγονός" αν αναλογιστούμε και όλα αυτά τα μεταφυσικά που πιστεύετε αλλά μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει "γεγονός" και τι "κατασκευάζω κάτι από το κεφάλι μου".
Πραγματικά λυπήσου μας δλδ
pluton έγραψε:Όταν σε τόσο μικρό δείγμα παιδιών από υιοθεσίες π@υστηδων τείνει προς αυτοκτονία κάτι δείχνει αυτό.... Έτσι δεν είναι;
Αυτό το στοιχείο από πού προέκυψε πάλι;
Από την έρευνα που εσύ έβαλες; Διάβασες τι λέει; Δεν μιλάει για παιδιά υιοθετημένα από ομοφυλόφιλους αλλά για παιδιά που τα ίδια είναι ομοφυλόφιλα.
Ποντάρεις ότι θα τα διαβάσει κανένας αφελής αυτά που γράφεις και θα τα χάψει;
pluton έγραψε: Κάποιος γεωπολιτικός αναλυτής που να εκτιμά ότι θα δωθεί η Κωνσταντινούπολη στους Έλληνες, υπάρχει;
Ναι εγώ. Να ορίστε σου λέω. Θα δοθεί η Κων/λη στους Έλληνες.
Είτε θα πέσω μέσα είτε δεν θα πέσω. Αν πέσω με κάνει προφήτη;
pluton έγραψε:Διότι αυτό το πρόβλεψε πριν 250 χρόνια και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Αν αυτό δεν είναι προφητεία τότε τι είναι;
Γιατί δόθηκε η Κων/λη στους Έλληνες και δεν το ξέρω;
.gif)
Πώς επιβεβαιώθηκε η προφητεία;
Μα ακόμα και αν γίνει αυτό δε σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται. Δεν υπάρχει ούτε καν τυχαιότητα.
Για κάθετι υπάρχει μια αλληλουχία γεγονότων και δεδομένων που οδηγούν στο α ή β αποτέλεσμα.
Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι μια εκτίμηση, μια πρόβλεψη, μια μαντεψιά αν θες...
Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να ερμηνεύει την πραγματικότητα όπως θέλει. Ως τύχη, ως προφητείες, ως επιφοίτηση από το Άγιο Πνεύμα, ως διαίσθηση ... whatever ...
pluton έγραψε: Πχ ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει ότι οι Τούρκοι θα φτάσουν στα Εξαμίλια .... Αναρωτιόμασταν που είναι τα Εξαμίλια (διότι υπάρχουν πέντε τοποθεσίες με αυτό το όνομα ) και ποτέ το έλεγε πριν 250 χρόνια όταν δεν υπήρχε καν ελληνικό κράτος. .... Έρχεται λοιπόν ο άγιος Παΐσιος και λέει: ,,Μη ψάχνεται τα Εξαμίλια δεν είναι τοποθεσία, είναι η διαμάχη Ελλάδας Τουρκίας για τα έξη η δώδεκα ναυτικά μίλια στην θάλασσα. Και ποτέ το λέει αυτό; Πριν ξεσπάσει η κρίση για τα έξη μίλια....
Τι είναι αυτά;
Κοίτα μπορείς να μου δώσεις 5 ετερόκλητα στοιχεία κι εγώ να σου φτιάξω μια πολύ αληθοφανή ιστορία ... ειδικά όταν το κοινό στην οποία την απευθύνω είναι εύπιστο και έτοιμο να χάψει ό,τι κουταμάρες κατασκευάσω.
Άστο βρες άλλο επιχείρημα.