2 νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: 2 νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Δεκ 2022, 17:25

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .
Αυτα απο αλβανους που εχω δουλεψει σπο αυτους που ξέρω τωρα ,ενας μονο δουλευει -οπως και γυναικα του και καθε τρεις και λιγο παει για επιδοματα ,οι αλλοι που δεν δουλεύουν ειναι παντα με πακο τα 100αρια-50αρια,επιδόματα,τροφιμα απο την εκκλησια και παει λεγοντας

Tι είναι αυτά τα επιδόματα; Ειδικά για Αλβανούς; Οι ΕΛς γιατί δεν τα παίρνουν; :dunno:

Όχι για τους άπορους.

Δίνουν τρόφιμα, ο Δήμος, η εκκλησία κλπ βρέθηκα σε ένα ίδρυμα του Δήμου με σακούλες με τρόφιμα και σταματούσαν κάτι αυτοκινηταρες κατέβαινε ο άλλος και έπαιρνε τρόφιμα σαν άπορος.

Η πλειοψηφία αυτών είναι γύφτοι, Αλβανοί, λαθρομετανάστες και πως αποδεικνύουν ότι είναι άποροι από το εκκαθαριστικό της εφορίας, έχουν λίγα έσοδα ... Ωστόσο ένας Αλβανός που ήταν εκεί να πάρει σακούλα τρόφιμα δούλευε αυτός κάθε μέρα, φυσικά παίρνοντας μεροκάματο μαύρο και η γυναίκα του κάθε μέρα καθαρίζει σπίτια και αυτή μαύρο μεροκάματο.... Αυτοί περνούν επίδομα ανεργίας, βοηθήματα κλπ ο συγκεκριμένος έχει αγοράσει σπίτι και ζει μια χαρά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Δεκ 2022, 22:43

Επίδομα ανεργίας δεν παίρνεις απλά δηλώνοντας άνεργος, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις: https://www.kepea.gr/article.php?id=67#
Για να πάρεις πρέπει να έχεις συγκεκριμένο αριθμό προσφάτων νομίμων/δηλωμένων ημερών εργασίας.
Διαφορετικά, θα έπαιρνε επίδομα ανεργίας ο κάθε καφετεριάκιας ΕΛ που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του.
Οι αλλοδαποί παίρνουν σε μεγαλύτερο ποσοστό απο τους ΕΛς επιδόματα ανεργίας, γιατί ακριβώς κάνουν μεροκάματα με τουλάχιστον αρκετά απο αυτά δηλωμένα.
Επιδόματα για παιδιά, πολυτέκνων, κτλ, παίρνουν γιατί ακριβώς κάνουν παιδιά.
Επιδόματα απορίας κτλ, παίρνουν γιατί συνήθως δεν έχουν περιουσία.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 30 Δεκ 2022, 03:23

Perseus1966 έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:και επειδη εργαζομαι με αλβανους, ξερω... καταρχην δεν τους ξεχωριζεις απο ελληνες... και στην συνεχεια ειναι εργατικοι σε ολες τις δουλειες διχως να ντρεπονται για οποιαδηποτε εργασια, ενω οι ελληνες περιμενουν να διοριστουν απο το κομμα η τρωνε την συνταξη του γερου και ζουν με επιδοματα... αυτο λεει η πειρα που εχω...

Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .
Αυτα απο αλβανους που εχω δουλεψει σπο αυτους που ξέρω τωρα ,ενας μονο δουλευει -οπως και γυναικα του και καθε τρεις και λιγο παει για επιδοματα ,οι αλλοι που δεν δουλεύουν ειναι παντα με πακο τα 100αρια-50αρια,επιδόματα,τροφιμα απο την εκκλησια και παει λεγοντας

παραμυθια...
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 30 Δεκ 2022, 09:56

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .

Tι είναι αυτά τα επιδόματα; Ειδικά για Αλβανούς; Οι ΕΛς γιατί δεν τα παίρνουν; :dunno:

Γιατι ολοι εχουν καποια ακίνητη περιουσία και προσπαθουν να δουλευουν με ενσημα οι αλβανοι δεν το κανουν .
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 30 Δεκ 2022, 10:00

taxalataxalasa έγραψε:

παραμυθια...

Διπλα τους εχω ,ολη μερα σπίτι και βολτες ,μαζευονται καμουν τα γλεντια τους καθημερινα, φυσιολογικη εργασια 1 φορα τον μηνα για καποια χαρη ,οσο για τα πακα ξερω διοτι εγω τους τα χαλαω σε ψιλα
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 30 Δεκ 2022, 10:02

Γιατι δεν λεω για τα πακια που ζουν διπλα 13 ατομα δυο βαρδιες στα κοτόπουλα.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 30 Δεκ 2022, 10:04

Να τωρα μολις ηρθε ενα τομαρι πρωην μπατσος και κανονιζουν για δουλεια (κανονικη)
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Δεκ 2022, 14:26

Perseus1966 έγραψε:Γιατι δεν λεω για τα πακια που ζουν διπλα 13 ατομα δυο βαρδιες στα κοτόπουλα.

Ποιός πατριώτης ποινικός τους επιτρέπει να δουλεύουν δυό βάρδιες;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Δεκ 2022, 20:21

Προέλλην έγραψε:Πλέον όσοι Αλβανοί ήταν ικανοί για αξιοπρεπή δουλειά την έχουν κάνει για Ευρώπη με ΕΛ διαβατήρια. Πίσω έχουν μείνει οι ενσωματωμένοι/ελληνοποιημένοι, δηλαδή οι 2ης γενιάς τράπερς και τεμπέληδες στις καφετέριες.

Αυτο ισχυει για ολους τους μεταναστες ευρωπαικης καταγωγης. Ουτε οι αλβανοι δεν μας καταδεχονται πια και οσονουπω ουτε καν οι πακιστανοι. Το μεταναστευτικο θα λυθει δια της φτωχοποιησης της χωρας :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Δεκ 2022, 20:24

Προέλλην έγραψε:Επίδομα ανεργίας δεν παίρνεις απλά δηλώνοντας άνεργος, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις: https://www.kepea.gr/article.php?id=67#
Για να πάρεις πρέπει να έχεις συγκεκριμένο αριθμό προσφάτων νομίμων/δηλωμένων ημερών εργασίας.
Διαφορετικά, θα έπαιρνε επίδομα ανεργίας ο κάθε καφετεριάκιας ΕΛ που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του.
Οι αλλοδαποί παίρνουν σε μεγαλύτερο ποσοστό απο τους ΕΛς επιδόματα ανεργίας, γιατί ακριβώς κάνουν μεροκάματα με τουλάχιστον αρκετά απο αυτά δηλωμένα.
Επιδόματα για παιδιά, πολυτέκνων, κτλ, παίρνουν γιατί ακριβώς κάνουν παιδιά.
Επιδόματα απορίας κτλ, παίρνουν γιατί συνήθως δεν έχουν περιουσία.

Κατ'αρχην το επιδομα ανεργιας δινεται το πολυ για ενα χρονο και ειναι ενα 400αρικο μαξ απ'οσο ξερω απο ανεργους γνωστους μου. Δεν ζεις μονο απο αυτο. Οι ασχετοι νομιζουν οτι οι ανεργοι παιρνουν 800 ευρω για παντα και καθονται.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”