Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!
-
vallon
- Supreme poster

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!
Πάμε ούλοι Σκλαβενίτη...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!
Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο προτιμώ στην Ελλάδα.
Σε λιντλ ούτε πλησιάζω.
Μόνο κάνα MyMarket ή Γαλαξία μπορεί να πάω, όταν δε βρίσκω αυτό που θέλω στα άλλα.
Σε λιντλ ούτε πλησιάζω.
Μόνο κάνα MyMarket ή Γαλαξία μπορεί να πάω, όταν δε βρίσκω αυτό που θέλω στα άλλα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Τραγική περίπτωση, περισσότερο γιατί η γιαγιά έχει κατατρομοκρατηθεί τώρα και υποφέρει.
Απο την άλλη:η γυναίκα παίρνει σύνταξη 10.000 ευρώ σύνταξη τον χρόνο
Aυτό είναι το εισόδημα των μισών Ελλήνων. Να βγούν όλοι παγανιά να πακτώνουν τσάντες με 30-40 ευρώ κλοπιμαία κρέατα και τυριά;
Ωπα οντως καπου δεν κολλαει η ιστορια. 10 χιλιαρικα ειναι πανω απο 800 τον μηνα που για εναν μεγαλο ανθρωπο ειναι καλα. Δεν ζεις σαν τον Μπεζο αλλα δεν πεινας κιολας. Απο την αλλη θα ειχε λογο για να φτασει στο σημειο να κλεψει οποτε ισως υπαρχει και κατι αλλο που δεν ξερουμε. Μηπως εχει χρεη στο δημοσιο και της κρατανε μεγαλο μερος της συνταξης?
Παντως τα Λιντλ αν ειχαν εστω και λιγο μυαλο θα απεσυραν την μηνυση καθαρα για λογους PR.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Η Lidl τζιραρει περι τα 110δις ετησιως και μεχρι το 2026 θα φτασει τα 130-140 δις
Στην Ελλαδα τζιραρει καπου 2 δις
Αρα στην Ελλαδα κανουν πανω απο το 1,5% του τζιρου τους. Δεν το λες και αμελητεο ωστε να σηκωθουν να φυγουν στο ετσι.
0 .
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Εγώ κάποτε ψώνιζα από τον "Βασίλαγα". Στον δρόμο προς Χαλκιδική είχε τον "Βασίλαγα".
0 .
-
bizeli
- Moderator

vallon έγραψε:μπουκοταζ τώρα στο LIDL
Ρε σεις όσοι προτείνετε μποικοτάζ σε λιντλ, jumbo και άλλα αντίστοιχα δε σκέφτεστε τους εργαζόμενους που απασχολούνται εκεί;
Προσωπικά άμα ήμουν εργαζόμενος σε κάποια από αυτά τα καταστήματα κι έβλεπα τέτοιου είδους κινήματα, θα με έλουζε κρύος ιδρώτας αν θα πληρωθώ τον επόμενο μήνα.
Πραγματικά τους εργαζόμενους δεν τους σκέφτεστε που βγάζουν το ψωμί τους από κει; Το όποιο ψωμί τους.
Άντε ρε σεις που σας πέφτουν και λίγο το λιντλ και ψωνίζετε μόνο από Βασιλόπουλο και πάνω.
Γιατί τι έχουν τα λιντλ;
Εμένα μόνο ένα πράγμα μου τη σπάει στα λιντλ. Που δε βρίσκεις σταθερούς κωδικούς προϊόντων. Τη μια το έχουν, τη μια δεν το έχουν, τη μια τελειώνει ....
Κατά τ'άλλα μια χαρά σούπερ είναι.
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Alien_ex_forums έγραψε:Εγώ κάποτε ψώνιζα από τον "Βασίλαγα". Στον δρόμο προς Χαλκιδική είχε τον "Βασίλαγα".
Ο Βασιλαγας ειχε και αλλα καταστηματα οχι πολλα
Το μεγαλυτερο ηταν στον δρομο για αεροδρομιο σχεδον απεναντι απο εκει που θα χτιστει το PFIZER ARENA δηλαδη το νεο γηπεδο τυ ΑΡΗ
Ετυχε και πηγα στο καταστημα αυτο την τελευταια ημερα λειτουργιας του
Ο Βασιλαγας το ειχε εγκαταλειψει και το προσωπικο πουλουσε οτι ειχε απομεινει στα ραφια για να πληρωθει
Εγω πηγα κανονικα να ψωνισω και συναντησα βομβαρδισεμνο τοπιο αδεια διαλυμενα ραφια και κυμαινομενες τιμες σε οτι ειχε απομεινει
Οι υπαππληλοι σου ελεγαν παρε και αυτο παρε και εκεινο προσπαθουσαν να σπρωξουν τα τελευταια εμπορευματα
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Τραγική περίπτωση, περισσότερο γιατί η γιαγιά έχει κατατρομοκρατηθεί τώρα και υποφέρει.
Απο την άλλη:
Aυτό είναι το εισόδημα των μισών Ελλήνων. Να βγούν όλοι παγανιά να πακτώνουν τσάντες με 30-40 ευρώ κλοπιμαία κρέατα και τυριά;
Ωπα οντως καπου δεν κολλαει η ιστορια. 10 χιλιαρικα ειναι πανω απο 800 τον μηνα που για εναν μεγαλο ανθρωπο ειναι καλα. Δεν ζεις σαν τον Μπεζο αλλα δεν πεινας κιολας. Απο την αλλη θα ειχε λογο για να φτασει στο σημειο να κλεψει οποτε ισως υπαρχει και κατι αλλο που δεν ξερουμε. Μηπως εχει χρεη στο δημοσιο και της κρατανε μεγαλο μερος της συνταξης?
Παντως τα Λιντλ αν ειχαν εστω και λιγο μυαλο θα απεσυραν την μηνυση καθαρα για λογους PR.
Την απέσυραν την μήνυση ήδη απο χθες. Κακώς θα έλεγα, καθώς κανένα δικαστήριο δεν σε καταδικάζει για κλοπή 40 Ευρώ.
Όσο για τον λόγο που έφτασε σε σημείο να κλέψει: είπε να αποκτήσει ένα σπίτι με στεγαστικό, να αφήσει στα παιδιά της, με μερική χρηματοδότηση του δανείου απο τα Λιντλ.
Η αγιοποίηση της συγκεκριμένης γιαγιάς και η δικαιολόγηση κλοπών απο πολίτες με 800 Ευρω εισόδημα βρέξει-χιονίσει αρχίζει να φαντάζει έως και αλητεία.
Aν δεν έφταναν για το στεγαστικό, ας το πουλούσε το σπίτι, να πάει να νοικιάσει για να έχει να φάει. Την κλοπή την έκανε γιατί ήθελε να αποκτήσει σπίτι.
Αν είναι να πάνε να βάλουν όλοι δόση στεγαστικού το 60-70% του μισθού τους, μετά να μην έχουν να φάνε, να λένε ότι το ιδιόκτητο σπίτι είναι δικαίωμά τους, όπως επίσης και το να κλέβουν για να φάνε, σε αυτό το πλαίσιο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

bizeli έγραψε:vallon έγραψε:μπουκοταζ τώρα στο LIDL
Ρε σεις όσοι προτείνετε μποικοτάζ σε λιντλ, jumbo και άλλα αντίστοιχα δε σκέφτεστε τους εργαζόμενους που απασχολούνται εκεί;
Προσωπικά άμα ήμουν εργαζόμενος σε κάποια από αυτά τα καταστήματα κι έβλεπα τέτοιου είδους κινήματα, θα με έλουζε κρύος ιδρώτας αν θα πληρωθώ τον επόμενο μήνα.
Πραγματικά τους εργαζόμενους δεν τους σκέφτεστε που βγάζουν το ψωμί τους από κει; Το όποιο ψωμί τους.
Άντε ρε σεις που σας πέφτουν και λίγο το λιντλ και ψωνίζετε μόνο από Βασιλόπουλο και πάνω.
Γιατί τι έχουν τα λιντλ;
Εμένα μόνο ένα πράγμα μου τη σπάει στα λιντλ. Που δε βρίσκεις σταθερούς κωδικούς προϊόντων. Τη μια το έχουν, τη μια δεν το έχουν, τη μια τελειώνει ....
Κατά τ'άλλα μια χαρά σούπερ είναι.
Tα μόνα προϊόντα που ψωνίζω απο τα Lidl είναι αυτές οι πραγματικά καλές τούρκικες ελιές

και ποτά για την κάβα όταν έχει πολύ μεγάλες προσφορές.
Απλά δεν βρίσκω κάτι άλλο που να θέλω να αγοράσω απο εκεί και όχι από αλλού.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:
Απλά δεν βρίσκω κάτι άλλο που να θέλω να αγοράσω απο εκεί και όχι από αλλού.
Εγώ αν έψαχνα σπίτι να νοικιάσω θα κοιτούσα αν είχε λιντλ κοντά. Και αν γινόταν και απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου.

1 .