Δολοφονια φιλαθλου Αρεως

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δολοφονια φιλαθλου Αρεως

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Φεβ 2022, 20:23

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
vallon έγραψε:οχι φυσικά
σε όλες τις ομάδες υπάρχουν ορδές μάχης ή όπως αλλιώς τις λένε
αλλά όσα έγραψα και ξεμπροστιάζω την σαπίλα αυτής της κοινωνίας είναι ολόσωστα
αν θέλεις να πεις κάτι γι αυτά και μπορείς να το υποστηρίξεις τότε καλώς
αλλιώς αν θέλεις να το περιορίσεις σε οπαδική βία κάνεις απλά σπέκουλα και λάθος

Η σχέση σχολείων επαλ και γενικών με τους συνδέσμους οπαδών, η κάλυψη που έχουν όλες αυτές οι συμμορίες απο την αστυνομία και τη δικαιοσύνη καθώς οι παράγοντες τους χρησιμοποιούν και όλες οι προεκτάσεις όπως τα ανέφερα είναι η μεγάλη γάγγραινα της κοινωνίας μας.

Δεν μιλαμε για ραντεβου μαχης αναμεσα σε ομαδες οπαδων
Εδω εχουμε κατι τελειως διαφορετικο
Εισαι ασχετος αλλα το παιζεις και σχετικος

περιαυτολογείς ως συνήθως..
αυτο που λέω είναι , άντε μπας και καταφέρεις να διαβάσεις ..
ότι υπάρχουν οι σύνδεσμοι με τους χουλιγκαν και έχουν πολύ σοβαρούς δεσμούς στην κοινωνία

στα σχολεία ειδικά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Φεβ 2022, 20:24

αντε μπας και το πως πιο ξεκάθαρα γιατί είσαι και στόκος

υπάρχουν σχολεία που κάνουν κουμάντο οι σύνδεσμοι οπαδών τοπικών ομάδων με τις ευλογίες των τοπικών αρχόντων

πόσο πιο ξεκάθαρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Φεβ 2022, 20:25

Ποιοι συνδεσμοι ρε
Διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι;
Ειδες να μιλαω εγω για συνδεσμους;
Το παιχνιδι παιζεται αρκετα πιο ψηλα

Ενω τω μεταξυ σου εγραψε ηδη ο Περσεας οτι μπηκαν και στους συνδεσμους ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Φεβ 2022, 20:45

Λαχουρένιος έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ ειναι αλβανικη ομαδα και δεν το ξερω? Ολα αυτα τα ανεγκεφαλα στις διαφορες Θυρες ειναι αλβανοι και γεωργιανοι?

Ρε φίλε τι σχέση έχει αυτό που λες; Μου φαίνεται δεν επικοινωνούμε.
Δεν είπαμε ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι Αλβανοί ή μόνο οι Αλβανοί κάνουν χουλιγκανισμούς ή επειδή είναι Αλβανός έπραξε κατά αυτόν τον τρόπο.
Βασικά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
Εγώ αυτό που λέω είναι να μπει στο μικροσκόπιο το προφίλ του συγκεκριμένου δράστη. Και αν η καταγωγή του έπαιξε κάποιο ρόλο στις δράσεις του είναι κάτι που πρέπει να το δούμε.
Αλλά με ποια έννοια. Όχι επειδή είναι Αλβανός ... αλλά του στυλ πώς έμπλεξε και αυτός με όλα αυτά;
Είναι μεγαλωμένος εδώ; Εκεί; Πώς δικτυώθηκε με αυτές τις καταστάσεις;
Τις ίδιες ερωτήσεις θα έκανα και για έναν Έλληνα ή οποιονδήποτε.
Απλά αναρωτιέμαι. Ποιο είναι το παρελθόν του.
Ήταν και στην Αλβανία έτσι; Εδώ έγινε έτσι;
Πού στράβωσε το πράγμα;
Μιλάμε και αυτός ένα νέο παιδί είναι. Γιατί έγινε στυγνός δολοφόνος;
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποια κατάσταση αλλά πραγματικά με έχει σοκάρει το γεγονός από πολλές απόψεις.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Φεβ 2022, 22:23

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ποιοι συνδεσμοι ρε
Διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι;
Ειδες να μιλαω εγω για συνδεσμους;
Το παιχνιδι παιζεται αρκετα πιο ψηλα

Ενω τω μεταξυ σου εγραψε ηδη ο Περσεας οτι μπηκαν και στους συνδεσμους ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ

ωραία
κι εγώ συμφωνώ ότι το παιχνίδι παίζεται πολύ πιο ψηλά
αλλά πες μας κι εσύ τη γνώμη σου;

πόσο ψηλά;
σε ποιους;
συμφωνείς με ότι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα;
έχω περιέργεια πραγματικά
συμφωνείς για την διαπλοκή και τη σήψη της κοινωνίας μας;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Φεβ 2022, 12:53

bizeli έγραψε:Ρε φίλε τι σχέση έχει αυτό που λες; Μου φαίνεται δεν επικοινωνούμε.
Δεν είπαμε ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι Αλβανοί ή μόνο οι Αλβανοί κάνουν χουλιγκανισμούς ή επειδή είναι Αλβανός έπραξε κατά αυτόν τον τρόπο.
Βασικά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
Εγώ αυτό που λέω είναι να μπει στο μικροσκόπιο το προφίλ του συγκεκριμένου δράστη. Και αν η καταγωγή του έπαιξε κάποιο ρόλο στις δράσεις του είναι κάτι που πρέπει να το δούμε.
Αλλά με ποια έννοια. Όχι επειδή είναι Αλβανός ... αλλά του στυλ πώς έμπλεξε και αυτός με όλα αυτά;
Είναι μεγαλωμένος εδώ; Εκεί; Πώς δικτυώθηκε με αυτές τις καταστάσεις;
Τις ίδιες ερωτήσεις θα έκανα και για έναν Έλληνα ή οποιονδήποτε.
Απλά αναρωτιέμαι. Ποιο είναι το παρελθόν του.
Ήταν και στην Αλβανία έτσι; Εδώ έγινε έτσι;
Πού στράβωσε το πράγμα;
Μιλάμε και αυτός ένα νέο παιδί είναι. Γιατί έγινε στυγνός δολοφόνος;
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποια κατάσταση αλλά πραγματικά με έχει σοκάρει το γεγονός από πολλές απόψεις.

Συμφωνω με την βιωματικη προσεγγιση αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να τσουβαλιζουμε ολοκληρες εθνοτητες. Οι αλβανοι ειναι 30 χρονια στην Ελλαδα και ειναι η πιο ενσωματωμενη μειονοτητα. Ο δολοφονος του οπαδου του Αρη πιθανοτατα μεγαλωσε και γεννηθηκε εδω οποτε ενα πολυ μεγαλο μερος των βιωματων του ειναι ταυτοσημο με εκεινο των ελληνων της ηλικιας του. Δεν ειναι ενας ανθρωπος που μεγαλωσε πχ στην Αλβανια και ηρθε στην Ελλαδα χτες. Οποτε σε αυτην την περιπτωση η καταγωγη παιζει μικρο ρολο.

Στην Ελλαδα υπαρχει μεγαλο ιστορικο χουλιγκανισμου απο ποδοσφαιρικες ομαδες και πολιτικους χωρους στους οποιους κατα πλειοψηφια υπαρχουν ελληνες και οχι αλλοδαποι. Φημολογειται μαλιστα οτι εκεινη η ομαδα ΠΑΟΚτζηδων που συμμετειχε στην δολοφονια σχετιζεται με ακροδεξιες οργανωσεις, εχει διαπραξει επιθεσεις εναντιον της επισημης Θυρας 4 λογω αντιρατσιστικων της ανακοινωσεων και πιθανον βρισκοταν πισω απο την επιθεση στον Μπουταρη το '18 αλλα και απο τα γεγονοτα στο ΕΠΑΛ Σταυρουπολης.

Ο Αριστος επειδη ειναι ρατσιστης και ακροδεξιος ανεδειξε την καταγωγη του δραστη για να προκαλεσει εντυπωσεις και οχι για να κανει καποιου ειδους αντικειμενικο σχολιο σχετικα με το με το ζητημα. Στο κατω κατω δεν ηταν ολοι οι επιτιθεμενοι αλλοδαποι. Οι δραστες ηταν ομοιδεατες του

Η νεοναζιστική «φράξια» οπαδών – χούλιγκαν που δεν ελέγχεται από τη Θύρα 4.

Τον περασμένο Οκτώβριο χούλιγκαν του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» στα κεντρικά γραφεία της «Θύρας 4», δηλαδή στον επίσημο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Οι επιτιθέμενοι χούλιγκαν φέρεται να ανήκουν σε μία νεοναζιστική-φασιστική «φράξια» που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα μέρος των οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά». Αυτή η «φράξια» αμφισβητεί την επίσημη «γραμμή» της «Θύρας 4», που σε ανακοινώσεις της καταδικάζει τον ρατσισμό, υποστηρίζει τους μετανάστες κτλ.

Μέλη του ίδιου «τάγματος εφόδου» συμμετείχαν και στην επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ και μαθητών, στην κατάληψη του ΕΠΑΛ στην Σταυρούπολη, καθώς και στην επίθεση στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Libertaria» μετά το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, το 2018.

https://sportdog.gr/sports/podosfairo/a ... ayroypolhs
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Φεβ 2022, 13:06

και συ λαχου αν δεν βαλεις λεξεις οπως ακροδεξιος κλπ δεν ησυχαζεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Φεβ 2022, 23:24

vallon έγραψε:
ωραία

πόσο ψηλά;
σε ποιους;

Ξυπνα ρεεεεε
Αναρτηση του Γιωργη Σαββιδη μετα το ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ Ο-1 με καραμπιτ
Εικόνα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Φεβ 2022, 23:34

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
vallon έγραψε:
ωραία

πόσο ψηλά;
σε ποιους;

Ξυπνα ρεεεεε
Αναρτηση του Γιωργη Σαββιδη μετα το ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ Ο-1 με καραμπιτ
Εικόνα

κλασική νεοφιλ καραμπίτ
είπα για μια στιγμή ότι θα έβρισκες το θάρρος να πεις κάποια πράγματα με το όνομα τους ,αλλά τελικά αποδείχτηκες μεγάλη κότα ...
λειράτηη
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Φεβ 2022, 23:58

Λαχουρένιος έγραψε:Συμφωνω με την βιωματικη προσεγγιση αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να τσουβαλιζουμε ολοκληρες εθνοτητες. Οι αλβανοι ειναι 30 χρονια στην Ελλαδα και ειναι η πιο ενσωματωμενη μειονοτητα. Ο δολοφονος του οπαδου του Αρη πιθανοτατα μεγαλωσε και γεννηθηκε εδω οποτε ενα πολυ μεγαλο μερος των βιωματων του ειναι ταυτοσημο με εκεινο των ελληνων της ηλικιας του. Δεν ειναι ενας ανθρωπος που μεγαλωσε πχ στην Αλβανια και ηρθε στην Ελλαδα χτες. Οποτε σε αυτην την περιπτωση η καταγωγη παιζει μικρο ρολο.

Στην Ελλαδα υπαρχει μεγαλο ιστορικο χουλιγκανισμου απο ποδοσφαιρικες ομαδες και πολιτικους χωρους στους οποιους κατα πλειοψηφια υπαρχουν ελληνες και οχι αλλοδαποι. Φημολογειται μαλιστα οτι εκεινη η ομαδα ΠΑΟΚτζηδων που συμμετειχε στην δολοφονια σχετιζεται με ακροδεξιες οργανωσεις, εχει διαπραξει επιθεσεις εναντιον της επισημης Θυρας 4 λογω αντιρατσιστικων της ανακοινωσεων και πιθανον βρισκοταν πισω απο την επιθεση στον Μπουταρη το '18 αλλα και απο τα γεγονοτα στο ΕΠΑΛ Σταυρουπολης.

Καλά σίγουρα υπάρχουν και όλα αυτά που λες ακροδεξιά στοιχεία κτλ αλλά εγώ όταν ανάφερθηκα στην καταγωγή δύο πράγματα είχα στο μυαλό μου.
Αφενός το backround του συγκεκριμένου δράστη αλλά κυρίως αν και στην Αλβανία υπάρχουν τέτοια φαινόμενα με τα οποία ο δράστης πιθανώς είχε πάρε δώσε. Δε θα με εξέπληττε καθόλου να υπήρχε ένα κύκλωμα που δρα και Αλβανία και Ελλάδα.
Επίσης, παίζει ρόλο αν μεγάλωσε Αλβανία και σε τι συνθήκες, σε τι περιοχή κτλ.
Αν γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ είναι διαφορετικό case study.
Πάντως σίγουρα δεν είχα στο μυαλό μου την καταγωγή του δράστη με την έννοια αλβανικό γονίδιο.

Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Αυτά ενδιαφέρουν κυρίως τους κοινωνιολόγους που μελετούν τέτοια φαινόμενα και την καταπολέμησή τους. Όχι ότι δε μας αφορούν κι εμάς ως κοινωνία αλλά ψιλά γράμματα αυτή τη στιγμή να ασχολούμαστε εκ των υστέρων με κάτι που πιθανώς να είχε προληφθεί. Αν δλδ αυτό το παιδί θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο αντί της βίας.
Τι να πω;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”