vallon έγραψε:
Εξαιρετικός ο κ. Γκιώνης όπως πάντα. Πρόκειται για σπουδαίο εκπολιτιστή. Θα σας κάνει -όσο γίνεται- ανθρώπους.

vallon έγραψε:

vallon έγραψε:nemo έγραψε:
για τους θεσμους; οταν εγραφα πριν απο χρονια οτι οι μεγαλυτερες λερες ειναι οι εκπαιδευτικοι
με λεγατε φασιστα -μετα απο τους εκπαιδευτικους ερχονται δικηγόροι δικαστες και αστυνομοι
και οποιος προάγεται σε μια οποιαδηποτε θεση θα ειναι η κλεφτης ή ανωμαλος
οχι λατρεία μου
δεν είσαι φασίστας , είσαι μαλάκας
είναι άλλο πράγμα αυτό

nemo έγραψε:vallon έγραψε:
οχι λατρεία μου
δεν είσαι φασίστας , είσαι μαλάκας
είναι άλλο πράγμα αυτό
ε τι κανουμε ! δεν μπορουμε να κρυψουμε τιποτα απο το φαινεσθαι
στην περιοχη μου εχω εναν που βγαζει χοντρο χρημα απο συνοδους μαζι ειναι πολιτικα προσωπα και διαφοροι
εκπαιδευτες και φυσικα και ο αρχηγος της αστυνομιας μονο οι παπαδες λειπουν
και φυσικα καθε γυναικα εχει δικαιωμα να ξυνει το μνι της απεναντι σε χιλιους ισοβιτες
αλλα εκεινο που δεν μας λενε ειναι για τα μετρα προστασιας σε περιπτωση που την πεσουν οι ισοβιτες

vallon έγραψε:τον βλέπω να κάνει παρέα στους μάρτυρες του νορ ν1
καλά λέει ο ζαραλίκος κολομβία
ΚΟΛΟΜΒΙΑΑΑΑ

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, ο πατέρας μου καταγόταν από εκεί και η μητέρα μου από την Πολωνία. Η μητέρα μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν πέντε ετών. Έφυγε για την Πολωνία. Από τότε μέχρι και σήμερα την έχω δει μία φορά κι αυτό ιντερνετικά. Αν κρίνω από το πόσο κακοποιητικός ήταν ο πατέρας μου με εμάς, φαντάζομαι ότι και η μητέρα μου ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν μου έδωσε απαντήσεις που περίμενα. Ήταν γενικό το περιεχόμενο. Της είπα ότι είναι ευπρόσδεκτη, αν θέλει, να έρθει στην Ελλάδα να με δει.
"Ως παιδί έχω δεχθεί άπειρη βία. Ο πατέρας μου με χτυπούσε με ζώνη και έσπασε ένα τραπέζι σαλονιού πάνω μου. Η πορεία της εφηβείας μου ήταν άσχημη. Ο πατέρας μου έφτασε σε σημείο να με διώξει από το σπίτι στα 16. Έχω δύο αδερφές, τις κακοποιούσε και αυτές. Η μετέπειτα εφηβεία μου ήταν πολύ τραυματική και άσχημη. Είχα ενημερώσει το σχολείο, τη γειτονιά και τους γνωστούς για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα μου", εξομολογήθηκε.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... -24xronis/

Προέλλην έγραψε:"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, ο πατέρας μου καταγόταν από εκεί και η μητέρα μου από την Πολωνία. Η μητέρα μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν πέντε ετών. Έφυγε για την Πολωνία. Από τότε μέχρι και σήμερα την έχω δει μία φορά κι αυτό ιντερνετικά. Αν κρίνω από το πόσο κακοποιητικός ήταν ο πατέρας μου με εμάς, φαντάζομαι ότι και η μητέρα μου ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν μου έδωσε απαντήσεις που περίμενα. Ήταν γενικό το περιεχόμενο. Της είπα ότι είναι ευπρόσδεκτη, αν θέλει, να έρθει στην Ελλάδα να με δει.
"Ως παιδί έχω δεχθεί άπειρη βία. Ο πατέρας μου με χτυπούσε με ζώνη και έσπασε ένα τραπέζι σαλονιού πάνω μου. Η πορεία της εφηβείας μου ήταν άσχημη. Ο πατέρας μου έφτασε σε σημείο να με διώξει από το σπίτι στα 16. Έχω δύο αδερφές, τις κακοποιούσε και αυτές. Η μετέπειτα εφηβεία μου ήταν πολύ τραυματική και άσχημη. Είχα ενημερώσει το σχολείο, τη γειτονιά και τους γνωστούς για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα μου", εξομολογήθηκε.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... -24xronis/
Α, ΟΚ, εν πολλοίς είναι Πολωνός, έτσι εξηγείται η αριστεία του. Αν ήταν γέννημα-θρέμα ΕΛ κατσικοχωρίου, θα ήταν στην αντίπερα όχθη.

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Α, ΟΚ, εν πολλοίς είναι Πολωνός, έτσι εξηγείται η αριστεία του. Αν ήταν γέννημα-θρέμα ΕΛ κατσικοχωρίου, θα ήταν στην αντίπερα όχθη.
Εβγαλε και ενα σωστο ατομο η Μεσσηνια.