Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:δεν εννοει τις πλακες του μωυση ο θεικος νομος ειναι αλλου τυπου
Ναι ρε, βγαλμένος από τον κώλο των προφητών και της μυθηριακής μπουρδοφιλοσοφίας.

κανετε ολοι σας ενα σοβαρο λαθος και η μυθηρ και εσυ για να καμουμε κατι χρειαζομαστε ενα υπόβαθρο
με γερα θεμελια ... ποιο θα ειναι αυτο ; εκει τα χαλαμε ολοι μας
αν αφαιρεσουμε τον θεικο νομο ή την υποσταση της θρησκειας το οικοδομημα θα καταρρευσει
οπως και η σημερινη δημοκρατια που εχουμε ηδη εχει καταρρευσει και η διοικηση εχει περασει
σε ξενα χερια που δεν υπαρχουμε ουτε σαν μια μικρη σκεψη στα κεφαλια αυτων που μας διοικουν
τι να το κανω εγω που η μυθηρα γνωριζει απο συλλογικοτητα και εσυ ολους τους κανονισμους του κκε
και με αλλους που παιζουν στα δαχτυλα τους κατι αλλο εισαστε ολοι σας χαμενοι εκ των προτερων
και ο παυλος που τα βαζει με την θρησκεια ενω σε αλλα του κοβει γιατι λοιπον τα βαζει με την πιστη;
οπως και οι κεκεδες; τι ειναι αυτο που πραγματικα ενοχλει;
δηλαδη ειναι εισαστε ειμαστε τοσο ηλιθιοι ωστε να πιστευουμε οτι φταιει για την πολιτικη μας
την οικονομια μας τα κοινωνικα προβληματα μας φταιει η εκκλησια και η πιστη;
και αν δεν υπηρχε ια ειμασταν πολυ καλυτερα;
αν το πιστευετε που το πιστευετε εισαστε καργα ηλιθιοι και χαζοι και διαστρεβλωτές του πνευματος '
και της νοησης και οι κκκεδες παλι που για καθε ζητημα εχουν και μια θεωρια εναν αντιλογο
δεν τα εκαναν σκατα ; και οι θυσιες των κεκεδων που πεθαιναν απο την ποληυ δουλεια για να υποστηριξουν
το συστημα δεν πηγαν χαμενες; ή παλι ολοι οι ηλιθιοι υποστηριζουν το συστημα της κινας
και μας λενε κοιταξτε το συστημα της κινας που ειναι ο κομμουνισμος βελτιωμενος και τι καλα περνανε
και τους λες του ηλιθιου οτι η κινα δεν εχει κομμουνισμο αλλα αυτος συνεχιζει να μην βλεπει
φταιει η θρησκεια του; φταιει ο χριστιανισμος;ή που δεν εχει καμια εκτος τις παπαριες που πιστευει ;
φτασαμε στο τερμα του διαλογισμου οταν η καθε πλευρα που υποστηριζει κατι πιστευει οτ φταινε οι αλλοι
και οτι ολοι ειναι ηλιθιοι εκτος απο την δικη του πλευρα
τα ιδια λεω και εγω ηλιθιους σας ανεβαζω και ηλιθιους σας κατεβαζω με μια διαφορα ομως
εγω δεν λεω οτι για να κανουμε ομαδα χρειαζομαστε μονο εξτρεμ ΄η μονο μπακ ή μονο φορ
για να κανουμε ομαδα πρεπει να βασιστουμε σε ολους και σε πιστους και σε τεχνοκρατες
και σε αθεους κλπ μου χρειαζονται οι αθεοι οπως και οι πιστοι
δεν μου φταιει η θεωρια ή η ιδεολογια του κομμουνισμου οταν ο κομμουνιστης που παει να την εφαρμοσει
ειναι ηλιθιος και θα πρεπει να καει στην κολαση
δεν μπορουμε να χτισουμε ενα σπιτι χωρις να λογαριασουμε την βαρυτητα
που και πως εισερχεται η βαρυτητα σε μια ιδεολογια; σε μια θεωρια ;
δεν μπορεις να εχεις τον αγιουμπ στο κεντρο και να περιμενεις οτι η ομαδα θα παιξει γρηγορο ποδοσφαιρο
κι ομως τον εχουμε και αυτον και καποιους αλλους και για να μην ομολογησουμε οτι ειμαστε μακακες
ριχνουμε το φταξιμο σε αλλα πραγματα το ιδιο με τις φωτιες λεει κανεις απο τους επισημους μια αληθεια ;
πως και γιατι δεν μπορουν να σβησουν τις φωτιες; γιατι γινεται ηθελημενα και γιατι γινεται ;
γιατι μπορουν ..γιατι εχουν να κανουν με ενα διαιρεμενο κοπαδι ζωων
να στο θεσω και αλλιως ειναι και μιμητισμος η βλακεια ;φυσικα ειναι δεν μπορει να ειμαστε ολοι μας
τοσο πολυ ηλιθιοι μας και σας κανουν να πιστευετε σε επαναλαμβανόμενα λαθη