ВладимирВладимирович έγραψε:Ο οχλος βρηκε ευκολο θυμα για να βγαλει το χολι του. Αποτυχημενα ανθρωπακια, Dark Ages.
Ποιος όχλος;
Βλέπεις δυο άτομα να σαπίζουν στο ξύλο έναν άνθρωπο.
Τι θες να πούμε; Μπράβο;

ВладимирВладимирович έγραψε:Ο οχλος βρηκε ευκολο θυμα για να βγαλει το χολι του. Αποτυχημενα ανθρωπακια, Dark Ages.

.gif)

bizeli έγραψε:Βλέπεις δυο άτομα να σαπίζουν στο ξύλο έναν άνθρωπο.
Τι θες να πούμε; Μπράβο;

ВладимирВладимирович έγραψε:Ουτε εγω δεν τους λεω μπραβο. Και ειχα γραψει οτι απο τη στιγμη που συνεχισαν να τον χτυπανε πεσμενο εχασαν το δικιο που (υποτιθεται πως) ειχαν.
Αυτο ομως δεν αφαιρει το γεγονος οτι ο πενηνταρης τους προκαλεσε και τους κυνηγουσε ενω αυτοι προσπαθησαν να φυγουν.
ΥΓ Και παψτε να τον λενε "Σταθμαρχης". Δεν ηταν σε υπηρεσια, με το ετσι θελω του επεσε στα παιδια.

bizeli έγραψε:Καλά μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας.
.gif)

bizeli έγραψε:Και εν πάση περιπτώσει δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί πιο πριν.
Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε ότι ο σταθμάρχης τους μίλησε απαξιωτικά που και αυτό σχετικό είναι πόσο εύθικτος είναι ο καθένας και πόσο εύκολα προσβάλλεται.
Αλλά έστω ότι τα προσέβαλε.
Εσείς πιστεύετε, κρίνοντας από το προφίλ αυτών των δύο παιδιών, ότι ακόμα και αν τους ζητούσε ευγενικά να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα, αυτοί θα υπάκουγαν;
Το πιο πιθανό είναι να του έλεγαν "άσε μας ρε γέρο".

bizeli έγραψε:Παιδιά σας έχω πει ότι έχω φάει μπαλιά στο κεφάλι από εκτάκι;
![]()
Εκεί που περπατούσα ανέμελη στην αυλή προσγειώνεται μια μπάλα ποδοσφαίρου στα μούτρα μου.
Μιλάμε η ταχύτητα της μπάλας πρέπει να ήταν 300χλμ/ώρα. Τι δύναμη είχε το μικρό ρε;
Μαύρισε ο τόπος γύρω μου.
Πέρα από τον πόνο είναι και το αιφνίδιο της υπόθεσης. Δεν κατάλαβα από πού μου ήρθε.
Το αποτέλεσμα ήταν ελαφριά διάσειση, σκίσιμο του αριστερού μου φρυδιού και σπάσιμο των γυαλιών ηλίου που φορούσα.
Καταλάθος βέβαια το έκανε το μικρό. Έτρεξε αμέσως να δει αν είμαι καλά "Συγγνώμη κυρία, είστε καλά;"
"Καλά είμαι, καλά είμαι" προσπαθώντας να κρύψω τα δάκρυα πόνου.
Είχα βουρκώσει μιλάμε.
![]()
![]()

Adminović έγραψε:
Δεν είχε καμία δουλειά να ανοίξει διάλογο μαζί τους, πολύ περισσότερο να κινηθεί με απειλητική διάθεση προς το μέρος τους.

ВладимирВладимирович έγραψε:Εννοειται, εχω δυο αγορια ακριβως αυτης της ηλικιας (15 και 17)