vallon έγραψε:pluton έγραψε:
Το να σε κοροϊδέψουν αυτά τα υποκείμενα οι πολιτικάντηδες δεν είναι σπουδαίο πράγμα και εμένα και όλους μας έχουν κοροϊδέψει.
Το ζήτημα είναι να μη σε κοροϊδεύουν νυν και αεί... διότι μετά το ολοκαύτωμα που συνέβη το 2010 συνεχίζουμε με τους ίδιους πολιτικάντηδες και συνδικαλισταράδες και μεγαλοδημοσιογράφους σαν να μη συνέβη τίποτα.
Και όμως από το 1974 μέχρι σήμερα ροκάνισαν τους κόπους όλων των προηγούμενων γενεών και για να είναι βέβαιοι για την καταστροφή έφαγαν και τα πακέτα της ΕΟΚ και δανείστηκαν και άλλα 600 δις.
Έτσι όχι μόνο η δική μας αλλά και των παιδιών μας και των εγγονών η γενιά θα ζει σε ένα υποδουλωμένο μίζερο κράτος.... και να είσαι βέβαιος ότι θα επανέλθω στην γενιά του πολυτεχνείου που τιμάτε με τριήμερο εορτασμό και στην μεταπολίτευση.
Κοίτα κρίση ειλικρίνειας..............!!!!!!!!!!!!!!!!!
αφού τόσα χρόνια κατασπαράξατε ότι υπήρχε σαν λαός τώρα του την λέτε κι από πάνω;
ποιος έχτισε το υπόβαθρο για να κάτσει η συμμορία του καραμανλή ( του παππού); του σιμήτη; του γκαπ; του κωστάκη του μακαρονάδα; του ευάγγελου που μας τσάκισε; του σαμαρά;του τσίπρα;
όλοι αυτοί από ποιο χώρο προέρχονται;
παιδάκια της αμερικανο- γερμανοκρατίας ήταν πάντα
ποιας;
ναι, εκείνης που μετά τον εμφύλιο οι "σύμμαχοι " και ο γέρος της δημοκρατίας, μας επέβαλλαν
γιατί πιο πριν οι "σύμμαχοι" δεν μας το επέβαλλαν?
ποιος μας έβαλε στον πόλεμο ; για ποιόν σκοτώθηκαν τόσοι Έλληνες το ΄40 ?
και ακόμα παραπίσω ...
άρα δεν δικαιούσαι να ομιλείς όταν υποστηρίζεις εκείνους που τους έφεραν οι ξένοι για να ξεπουλήσουν την Κύπρο και να αποσοβήσουν τον "σοβιετικό κίνδυνο"
Γι αυτό δεν ήρθε η δικτατορία ;
Να σου πω δεν ήταν μόνο "παιδάκια της αμερικανο- γερμανοκρατίας ήταν πάντα" ήταν και της σοβιετοκρατίας.... οι σοβιετόδουλοι έκαναν διαρκώς απεργίες και υπέσκαπταν τα θεμέλια της οικονομίας.... ας μη το ξεχνάμε και αυτό.
Δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ δεν είμαι με τους πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης; Αυτοί οι αλήτες - συμπεριλαμβάνω φυσικά και τους αριστερούς - δούλεψαν όλοι μαζί για την καταστροφή του τόπου.
Πάντως το δικό σου μυαλό είναι θολωμένο, όταν λες αυτό:
ποιος μας έβαλε στον πόλεμο ; για ποιόν σκοτώθηκαν τόσοι Έλληνες το ΄40 ?
Τι στα κομμάτια εννοείς, μη διστάσεις είμαι έτοιμος να ακούσω την οποιαδήποτε παπαριά.
άρα δεν δικαιούσαι να ομιλείς όταν υποστηρίζεις εκείνους που τους έφεραν οι ξένοι για να ξεπουλήσουν την Κύπρο και να αποσοβήσουν τον "σοβιετικό κίνδυνο"
Γι αυτό δεν ήρθε η δικτατορία ;
Η δικτατορία ήρθε με σκοπό να ξεπουλήσουν την Κύπρο;
Να ξεκαθαρίσω εγώ μιλώ μόνο για την 21 Απριλίου και την μεταπολίτευση Σπ Μαρκεζίνη δεν θέλω καμιά σχέση με τον Ιωαννίδη.
Για να δεις πόση άγνοια έχεις για το θέμα να σου βάλω μερικά ερωτήματα, τα οποία δεν τα γνωρίζεις ούτε σαν επικεφαλίδα:
Τι γνωρίζεις για την προβοκάτσια στην Κοφίνου;
Τι γνωρίζεις για το σχέδιο "Αφροδίτη";
Τι γνωρίζεις για το σχέδιο ΣΑΚ;
κυρίως Όμως τι γνωρίζεις για την μυστική συνάντηση της Ρώμης που αποφάσισαν όσα έγιναν στην Κύπρο.
Και για να μη σου βάλω πολλά.... μάθε τουλάχιστον τι συνέβη στη Ρώμη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».