Σωστὰ τὰ λές.Λαχουρένιος έγραψε:'71 έγραψε:Λίγο απόλυτο σε βρίσκω,πράγμα όχι κατανοητό αναλογιζόμενος την ηλικία σου.Και επειδή θυμάμαι καλά ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα υγείας με νοσοκομεία και τρεξίματα,εύχομαι να μη χρειαστεί να νιώσεις στο πετσί σου το μητσοτακικό όραμα για την υγεία,παρά το γεγονός ότι ίσως και να σου άξιζε αν κρίνω από το ύφος γραφείς.Όβερ εντ άουτ.
Αγνη συριζεικη βοθριλα. Καταριεσαι εναν ηλικιωμενο γιατι νομιζεις - οπως νομιζεις και για ολο το φορουμ - οτι ειναι ΝΔ.
Καταφερες και τσακωθηκες ακομα και με τον Κλινο, αυτο ειναι κατορθωμα οχι αστεια![]()
Koιτα εσυ τι θα κανεις που θα ξεμεινεις μετα τις εκλογες και ασε τον Κλινο.
Ἀφοῦ χρειάζεται ἴσως, ἄς τὸ πῶ: σὲ ὅλη μου τὴν ζωὴ μόνον ΚΚΕ ἔχω ψηφίσει.
Ἀλλὰ στὸ ΚΚΕ δὲν μὲ ξέρει κανείς - ἐξὸν κι' ἄν ἔχουν πετύχει τὸ ὄνομά μου σὲ βιβλίο (μετάφραση) ἤ ἀπὸ θεατρικὴ παράσταση.
Τὸ 1964, μὲ κάλεσαν στὴν <Ἐπιθεώρηση Τέχνης>, σπουδαῖο κομμουνιστικὸ περιοδικό, πῆγα καὶ...πρὶν δῶ τὸν ἁρ-
μόδιο, ποὺ μὲ περίμενε, σηκώθηκα καὶ ἔφυγα. Δὲν ἔχω ὑποταχθεῖ σὲ κανέναν. Οὔτε στὴν βρωμιάρα τοῦ Ὑπουργεί-
ου Πολιτισμοῦ, ποὺ ἦταν καὶ τὸ '73 καὶ τὸ '76 (στὴν διάρκεια τῆς δικτατορίας καὶ μετά, ἐν Ν.Δ.), ποὺ ἔκανα τὸν βλά-
κα στὶς ἐρωτοτροπίες της καὶ μὲ ἐκδικήθηκε, μαζὺ μ' ἆλλες δυὸ σκρόφες τοῦ ἰδίου Ὑπουργείου, βαθμολογῶντας με
μὲ βαθμὸ 3, ὅταν οἱ ἆλλοι μοῦ βάλανε 20. Κανένας πούστης (ὡς ἄνθρωπος, ὡς τέρας) καὶ καμία πουτάνα (ὡς ἄν-
θρωπος, ὡς τέρας) δὲν μὲ ἔχουν ὑποτάξει. Ἀνθρωπάριο δὲν ὑπῆρξα ποτέ.
Μία συμμαθήτριά μου ἀπὸ τὴν Δραματικὴ Σχολή, μοῦ εἶπε, πέρυσι, ὅτι ἔπρεπε νὰ κάνω τὸν χαζό, νὰ "πήγαινα" μὲ
τὴν κωλόγρηα, - ...τώρα θἆχα παίξει δεκάδες φορὲς στὸ Ἐθνικό.
Λοιπόν, καὶ γιὰ τοὺς ἔρωτές μου, εἶμαι ἀκόμα πιὸ ὑπερήφανος ἀπὸ ὅσο γιὰ τὸ μυαλό μου.