Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Σεπ 2019, 13:35

Adminović έγραψε:Εντάξει, κατανοητόν ότι δεν έχεις κάτι για μετανάστες και έβαλες μια είδηση που αφορά ιθαγενείς της Ελλάδας και της Αλβανίας, αλλά δεν θα μας τρελάνεις κιόλας.

Χεστηκε για την εγκληματικοτητα, αλλωστε κατι ναζι ποινικους υποστηριζει.Ειναι ρατσιστικο το κινητρο πισω απο το νημα για αυτο συμβαινει αυτο.

Κανονικα θα επρεπε ολες αυτες οι ειδησεις να μπαινουν κατω απο ενα γενικο νημα πχ ''εγκληματικοτητα'' και οχι να διαχωριζονται ανα εθνικοτητα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Σεπ 2019, 23:07

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Εντάξει, κατανοητόν ότι δεν έχεις κάτι για μετανάστες και έβαλες μια είδηση που αφορά ιθαγενείς της Ελλάδας και της Αλβανίας, αλλά δεν θα μας τρελάνεις κιόλας.

Χεστηκε για την εγκληματικοτητα, αλλωστε κατι ναζι ποινικους υποστηριζει.Ειναι ρατσιστικο το κινητρο πισω απο το νημα για αυτο συμβαινει αυτο.

Κανονικα θα επρεπε ολες αυτες οι ειδησεις να μπαινουν κατω απο ενα γενικο νημα πχ ''εγκληματικοτητα'' και οχι να διαχωριζονται ανα εθνικοτητα.

Το νήμα αποτελεί όνειδος για το Ελεύθερο. Δεν εμπίπτει στον αυστηρό ορισμό του παράνομου, αλλά αντικειμενικά έχει ανοιχθεί, και μάλιστα με τίτλο ειρωνικό, απο δηλωμένο ψηφοφόρο νεοναζιστικού κόμματος και σεσημασμένο ακροδεξιό σπάμερ, με ξεκάθαρο στόχο την πρόκληση και υποκίνηση μίσους κατά συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Σεπ 2019, 07:53

Λαχουρένιος έγραψε:Την επιθεση την ειχε προαναγγειλει ο φασιστας Λαγος (ονομα και πραμα)

“…Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή…»

https://jailgoldendawn.com/%CF%85%CF%80 ... %B5%CF%82/

pluton έγραψε:Άηντε μη σου πω που έχω γραμμένο τον Λαγό που έχει παντρευτεί και Αλβανίδα... αλλά εσύ ρε ξέρεις κατά που πέφτει το Κερατσίνι και τι πρόβλημα υπάρχει με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπωλητές;

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους ψαραδες ειτε ειναι αιγυπτιοι, ειτε πακιστανοι, ειτε ελληνες, ειτε καζακστανοι

Εχω πολυ μεγαλο προβλημα με τους καναλαρχες, τους φασιστες, τους εργολαβους και τις κυβερνησεις που εχουν περασει ολα αυτα τα χρονια

Ο καθενας αναλογα με το στρατοπεδο που ανηκει, διαλεγει τους εχθρους του

Οι φασιστες τους ψαραδες, οι κομμουνιστες την ελιτ και το πολιτικο της προσωπικο

Αν ειχες κανει εστω μιση μερα τιμιας δουλειας, δε θα ησουν φασιστας, ουτε θα στοχοποιουσες αλλους βιοπαλαιστες

pluton έγραψε:Δεν ξέρεις τι σου γίνεται με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπώλες και τι πρόβλημα υπάρχει με αυτούς στην Β Πειραιά, γι αυτό σύντομα παραδοσιακά αριστερές συνοικίες της Β Πειραιά γίνονται από κάστρα του ΚΚΕ σε προπύργια της ακροδεξιάς.

Σε καλό δρόμο είστε έτσι συνεχίστε.

viewtopic.php?f=5&t=6330&start=50#p114724
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Σεπ 2019, 07:55

Αυτος ο ανθρωπος δικαιολογουσε την επιθεση της ΧΑ στους αιγυπτιους ψαραδες λεγοντας οτι δημιουργουν προβληματα στον Πειραια. Αρα το προβλημα του δεν ειναι η εγκληματικοτητα των ξενων, αφου και οι τιμιοι ξενοι τον ενοχλουν.

Ενδεικτικο ειναι οτι το μονο που ειχε να προσαψει στον Λαγο δεν ηταν η εγκληματικη του δραση και η ναζιστικη του ιδεολογια, αλλα το οτι...παντρευτηκε αλβανιδα :laugh1: :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Σεπ 2019, 08:46

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Άκουσε Adminović κάθε χώρα έχει δικαίωμα να έχει την ΙΘΑΓΕΝΗ αλητεία του, τους εγκληματίες του, τους παλιανθρώπους του... τι να κάνουμε δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων (το να μη υπάρχουν αλήτες, εγκληματίες και παλιάνθρωποι μόνο στον υπαρκτό σοσιαλισμό συνέβαινε :D :D σωστά; ).

ΑΛΛΑ να κάνουμε εισαγωγή αλλοδαπών παλιανθρώπων, εγκληματιών και αλητών ε! αυτό πάει πολύ .... στην Γερμανία για ψύλλου πήδημα οι αλλοδαποί εισπράττουν επί του διαβατηρίου τους μια σφραγίδα που γράφει zurick..... στην Ελλάδα τους δίνουμε και επίδομα.

Αρα δεν σε νοιαζει οτι ειναι οτι εγκληματιες αλλα οτι ειναι ξενοι. Δεν μου κανει εντυπωση γιατι αν ησουν οντως νοικοκυραιος δε θα ψηφιζες εγκληματιες σαν τον Λαγο.

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ας πούμε ότι έχω οικογένεια με πολλά παιδιά 5-6 ένα απ αυτά είναι αλήτης, παλιάνθρωπος, εγκληματίας τι να κάνω παιδί μου είναι είμαι υποχρεωμένος να τον τιμωρήσω και να τον ανεχτώ, αλλά αν αυτός μου φέρει ένα αλήτη φίλο του στο σπίτι μου δεν έχω καμιά υποχρέωση να ανεχτώ και τον ξένο αλήτη ... στο λέω έτσι πολύ απλά μπας και το καταλάβεις.

Αλλοδαπός επίσης δεν σημαίνει απαραίτητα «μετανάστης». Από ό,τι καταλαβαίνω πρόκειται για Αλβανούς που μπαινόβγαιναν στην Ελλάδα και όχι για μετανάστες.

Εδώ έχεις δίκαιο, αλλοδαπός δεν σημαίνει απαραίτητα «μετανάστης». Αν όμως είναι εγκληματίας που δρα σε συνεργασία με την ντόπια αλητεία τότε είναι ένα διπλό πρόβλημα που κάτι δείχνει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Σεπ 2019, 08:49

pluton έγραψε:Τι δεν καταλαβαίνεις; Ας πούμε ότι έχω οικογένεια με πολλά παιδιά 5-6 ένα απ αυτά είναι αλήτης, παλιάνθρωπος, εγκληματίας τι να κάνω παιδί μου είναι είμαι υποχρεωμένος να τον τιμωρήσω και να τον ανεχτώ, αλλά αν αυτός μου φέρει ένα αλήτη φίλο του στο σπίτι μου δεν έχω καμιά υποχρέωση να ανεχτώ και τον ξένο αλήτη ... στο λέω έτσι πολύ απλά μπας και το καταλάβεις.

Ακυρη αναλογια. Οι ντοπιοι εγκληματιες δεν ειναι παιδια σου και οχι μονο τους ανεχεσαι αλλα τους υποστηριζεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Σεπ 2019, 08:55

pluton έγραψε:Εδώ έχεις δίκαιο, αλλοδαπός δεν σημαίνει απαραίτητα «μετανάστης». Αν όμως είναι εγκληματίας που δρα σε συνεργασία με την ντόπια αλητεία τότε είναι ένα διπλό πρόβλημα που κάτι δείχνει.

Το ότι στη χώρα σου ο συγκεκριμένος αλλοδαπός βρίσκει «δουλειά», συνεργάτες/αφεντικά και το κατάλληλο περιβάλλον για τέτοιες «δουλειές» δείχνει ότι η χώρα σου είναι ένας ΒΟΘΡΟΣ όπου επικρατούν και αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους τέτοια εγκληματικά στοιχεία. Και είναι βόθρος διότι οι κάτοικοί της θέλουν να είναι. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Σεπ 2019, 09:05

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:Εδώ έχεις δίκαιο, αλλοδαπός δεν σημαίνει απαραίτητα «μετανάστης». Αν όμως είναι εγκληματίας που δρα σε συνεργασία με την ντόπια αλητεία τότε είναι ένα διπλό πρόβλημα που κάτι δείχνει.

Το ότι στη χώρα σου ο συγκεκριμένος αλλοδαπός βρίσκει «δουλειά», συνεργάτες/αφεντικά και το κατάλληλο περιβάλλον για τέτοιες «δουλειές» δείχνει ότι η χώρα σου είναι ένας ΒΟΘΡΟΣ όπου επικρατούν και αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους τέτοια εγκληματικά στοιχεία. Και είναι βόθρος διότι οι κάτοικοί της θέλουν να είναι. :yesyes:

Όπως και να γίνει τον ΙΘΑΓΕΝΗ αλήτη, παλιάνθρωπο, εγκληματία είμαι υποχρεωμένος να τον ανεχτώ και να λάβω μέτρα μπας και διορθωθεί, στον λαθρομετανάστη αλήτη, παλιάνθρωπο, εγκληματία δεν έχω καμιά υποχρέωση ..... πρέπει τάχιστα να τον προωθήσω απ εκεί που ήρθε.

Για παράδειγμα σου λέω ότι στους λαθρομετανάστες οι Γερμανοί έχουν βάλει μια περίμετρο, σε πόσα χιλιόμετρα μπορούν να κινηθούν (συνήθως είναι 30 χιλιόμετρα απ την κάθε πόλη υποδοχής τους). Αν συλληφθούν έξω απ αυτή την περίμετρο χωρίς καμιά κουβέντα γυρίζουν στην χώρα τους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Σεπ 2019, 09:08

Ο Ρουπακιας ειναι παιδι μας που πρεπει να ανεχτουμε και να λαβουμε μετρα για να διορθωθει. Δειξτε κατανοηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Σεπ 2019, 09:14

pluton έγραψε:Όπως και να γίνει τον ΙΘΑΓΕΝΗ αλήτη, παλιάνθρωπο, εγκληματία είμαι υποχρεωμένος να τον ανεχτώ και να λάβω μέτρα μπας και διορθωθεί, στον λαθρομετανάστη αλήτη, παλιάνθρωπο, εγκληματία δεν έχω καμιά υποχρέωση ..... πρέπει τάχιστα να τον προωθήσω απ εκεί που ήρθε.

Ο ιθαγενής αλήτης όμως χρειάζεται και ξένους συνεργάτες. Και μάντεψε......χεσμένο σε έχει εσένα που δεν τους θες.....κι άμα είσαι μάγκας και όχι κλασομπανιέρα, πάγαινε κάνε ντα τον ντόπιο μαφιόζο.... :laugh1:

Το πρόβλημά σου βασικά δεν είναι η υπερδιεφθαρμένη χώρα που δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για το οργανωμένο έγκλημα (όπως πχ αντίστοιχο παράδειγμα είναι και η Ιταλία), αλλά το ότι οι ξένοι έρχονται και παίρνουν τις «δουλειές» (λαθρεμπόριο, ναρκωτικά, όπλα κλπ κλπ). :laugh1:

Για παράδειγμα σου λέω ότι στους λαθρομετανάστες οι Γερμανοί έχουν βάλει μια περίμετρο, σε πόσα χιλιόμετρα μπορούν να κινηθούν (συνήθως είναι 30 χιλιόμετρα απ την κάθε πόλη υποδοχής τους). Αν συλληφθούν έξω απ αυτή την περίμετρο χωρίς καμιά κουβέντα γυρίζουν στην χώρα τους.

Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Ας πει ο Διάδοχος, που ζει εκεί.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Κοινωνία”