pluton έγραψε:Όπως και να γίνει τον ΙΘΑΓΕΝΗ αλήτη, παλιάνθρωπο, εγκληματία είμαι υποχρεωμένος να τον ανεχτώ και να λάβω μέτρα μπας και διορθωθεί, στον λαθρομετανάστη αλήτη, παλιάνθρωπο, εγκληματία δεν έχω καμιά υποχρέωση ..... πρέπει τάχιστα να τον προωθήσω απ εκεί που ήρθε.
Ο ιθαγενής αλήτης όμως χρειάζεται και ξένους συνεργάτες. Και μάντεψε......χεσμένο σε έχει εσένα που δεν τους θες.....κι άμα είσαι μάγκας και όχι κλασομπανιέρα, πάγαινε κάνε ντα τον ντόπιο μαφιόζο....
Το πρόβλημά σου βασικά δεν είναι η υπερδιεφθαρμένη χώρα που δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για το οργανωμένο έγκλημα (όπως πχ αντίστοιχο παράδειγμα είναι και η Ιταλία), αλλά το ότι οι ξένοι έρχονται και παίρνουν τις «δουλειές» (λαθρεμπόριο, ναρκωτικά, όπλα κλπ κλπ).
Για παράδειγμα σου λέω ότι στους λαθρομετανάστες οι Γερμανοί έχουν βάλει μια περίμετρο, σε πόσα χιλιόμετρα μπορούν να κινηθούν (συνήθως είναι 30 χιλιόμετρα απ την κάθε πόλη υποδοχής τους). Αν συλληφθούν έξω απ αυτή την περίμετρο χωρίς καμιά κουβέντα γυρίζουν στην χώρα τους.
Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Ας πει ο Διάδοχος, που ζει εκεί.