nemo έγραψε:ετσι μου ειπε και ο αρρωστος ο τριπλοσμβολιασμενος ενιωθε την απολυτη σιγουρια
Ε δεν πειράζει.
Αφού δεν μπόρεσα να αγοράσω τα ακουστικά που ήθελα, καλό δωράκι είναι και αυτό.

nemo έγραψε:ετσι μου ειπε και ο αρρωστος ο τριπλοσμβολιασμενος ενιωθε την απολυτη σιγουρια

Βούλγαρη: Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.
Παγώνη: Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.
Βούλγαρη: Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε. Θα σας βάλω να πάρετε και στο νοσοκομείο.
Παγώνη: Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Τέταρτη δόση εμβολίου κορονοϊού: Μετά τους 60ρηδες η σειρά του γενικού πληθυσμού - Το χρονοδιάγραμμα
Χθες, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών άναψε το πράσινο φως για τη χορήγηση της δεύτερης αναμνηστικής δόσης στους άνω των 60 ετών και για παιδιά και εφήβους ηλικίας 12 έως 17 ετών με ανοσοκαταστολή και νοσήματα υψηλού κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα είναι να ακολουθήσει ο γενικός πληθυσμός, άνω των 18 ετών, πιθανότατα χωρίς προτεραιοποίηση ανά ηλικιακή ομάδα. Το άνοιγμα της τέταρτης δόσης για τον ενήλικο πληθυσμό εκτιμάται προς το καλοκαίρι, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος νοσηλειών από νέες μεταλλάξεις που εκτιμάται πως θα έχουμε από το φθινόπωρο.

Adminović έγραψε:Αγαπούλες σας έχω ευχάριστα νέα.
Έρχεται και η 4η δόση.
Με το καλό να σας μπει.![]()

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Αγαπούλες σας έχω ευχάριστα νέα.
Έρχεται και η 4η δόση.
Με το καλό να σας μπει.![]()
Και? Σιγα το πραγμα.

Adminović έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Και? Σιγα το πραγμα.
Έτσι σας θέλω, με ηθικόν ακμαιότατον.
Γιατί έρχονται κι άλλες δόσεις, πολλές δόσεις.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Adminović έγραψε:
Έτσι σας θέλω, με ηθικόν ακμαιότατον.
Γιατί έρχονται κι άλλες δόσεις, πολλές δόσεις.
Το είπαμε.
Δυο φορές το χρόνο (κάθε χρόνο) θα ρίχνουμε τα εμβολιάκια μας για να 'χουμε ήσυχα τα κεφαλάκια μας.
Θα κολλάμε χωρίς πανικούς και ταχυκαρδίες για το τι μέλλει γενέσθαι και θα τη βγάζουμε με ένα πακέτο χαρτομάντηλα.

Adminović έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Το είπαμε.
Δυο φορές το χρόνο (κάθε χρόνο) θα ρίχνουμε τα εμβολιάκια μας για να 'χουμε ήσυχα τα κεφαλάκια μας.
Θα κολλάμε χωρίς πανικούς και ταχυκαρδίες για το τι μέλλει γενέσθαι και θα τη βγάζουμε με ένα πακέτο χαρτομάντηλα.
Κάτι τριπλο που ξέρω και κόλλησαν πρόσφατα τον ιό, ψιλοχεσμένοι μου φάνηκαν πάντως όταν βγήκε θετικό το πι σι αρ και είχαν 38αρι πυρετό.

Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου, ανοίγει η πλατφόρμα για τη διενέργεια της 4ης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού για τις ηλικίες 30 με 59 ετών μετά από σύσταση της της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.