Γονέας 1 και γονέας 2

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Γονέας 1 και γονέας 2

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Φεβ 2024, 20:21

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Μα εμείς ξέρουμε ότι ο Ιερώνυμος δεν είναι μαζί μας, τον διάλεξαν για αυτό τον ρόλο, αυτός που ήταν δικός μας του φύτεψαν καρκίνους .... Τι σημασία έχει, τι νομίζεις ότι τον εκτιμούμε;

To ποιός είναι αρεστός στους διάφορους αιρετικούς είναι αδιάφορο. Τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο δεν διαλέγουν οι κακοί, εκλέγεται απο την Ιερά Σύνοδο, και η Εκκλησία εν Συνοδω έχει το αλάθητο του Αγίου Πνεύματος.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Φεβ 2024, 22:12

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:
Μα εμείς ξέρουμε ότι ο Ιερώνυμος δεν είναι μαζί μας, τον διάλεξαν για αυτό τον ρόλο, αυτός που ήταν δικός μας του φύτεψαν καρκίνους .... Τι σημασία έχει, τι νομίζεις ότι τον εκτιμούμε;

To ποιός είναι αρεστός στους διάφορους αιρετικούς είναι αδιάφορο. Τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο δεν διαλέγουν οι κακοί, εκλέγεται απο την Ιερά Σύνοδο, και η Εκκλησία εν Συνοδω έχει το αλάθητο του Αγίου Πνεύματος.

Άσε τώρα το Άγιο Πνεύμα, Η Εκκλησία πολλές φορές έχει βρεθεί σε ανάξια χέρια, υπήρξαν Πατριάρχες που μας κάνουν να ντρεπόμαστε.... Τώρα γιατί επιτρέπονται αυτά, κάνεις δεν ξέρει πως ενεργεί το Άγιο Πνεύμα, εμείς αλλά βλέπουμε και άλλα ενεργούνται (επ αγαθω) ... Θεολογική συζήτηση τώρα με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το ,,πάτερ ημών,,.

Αφού όμως το ζητά ο οργανισμός σου... Κατά την χριστιανική θεωρία, ο άνθρωπος πλάστηκε ελεύθερος, να διαλέξει και το κακό πχ ο Αδάμ και η Εύα επέλεξαν την παρακοή, ο ίδιος ο διάβολος, άγγελος ήταν και μάλιστα ο σπουδαιότερος, ο Εωσφόρος .... Οι άνθρωποι διαλέγουν τα απίθανα, όχι δεν υπάρχουν δύο γένη αρσενικό και θηλυκό, υπάρχουν όσα γένη σου κατέβουν στο μυαλό, ελεύθερος είναι ο άνθρωπος και για το καλό και για το κακό.

Θέλω να σου μείνει στο μυαλό ότι: Ο κόσμος της Εκκλησίας σε ελάχιστη υπόληψη έχει τον Ιερώνυμο, δεν ξέρω οι ιερείς τι συζητούν για αυτό τον άνθρωπο, διότι δεν μιλάνε, τι λένε μεταξύ τους δεν ξέρω, ο κόσμος όμως βράζει, καλή κουβέντα δεν ακούς. Μπες στο φεις μπουκ που μιλάνε για αυτόν να δεις τι ,,ανάξιος,, γράφουν ΟΛΟΙ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Μαρ 2024, 12:25

pluton έγραψε:Θέλω να σου μείνει στο μυαλό ότι: Ο κόσμος της Εκκλησίας σε ελάχιστη υπόληψη έχει τον Ιερώνυμο...

Ο κόσμος της εκκλησίας. :giggle02:
Οι 10-15 παράλυτες γριές της Κυριακάτικης λειτουργίας που πάνε πρόσφορα για καλή ψυχή. :D
Χεσμένη την έχει ο κόσμος την εκκλησία και τους παπάδες της και το τι λένε.
Με την εκκλησία και τους φετφάδες της πλέον ασχολούνται μόνο όσοι κονομάνε από το θρησκευτικό παραμύθι
και κάτι τύποι με άικιου παντόφλας.
Ξύπνα ρε.
Δε ζούμε πια στην εποχή που ο λόγος του παπά, του χωροφύλακα και του δάσκαλου ήταν νόμος.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2024, 13:23

pluton έγραψε:Άσε τώρα το Άγιο Πνεύμα, Η Εκκλησία πολλές φορές έχει βρεθεί σε ανάξια χέρια, υπήρξαν Πατριάρχες που μας κάνουν να ντρεπόμαστε.... Τώρα γιατί επιτρέπονται αυτά, κάνεις δεν ξέρει πως ενεργεί το Άγιο Πνεύμα, εμείς αλλά βλέπουμε και άλλα ενεργούνται (επ αγαθω) ... Θεολογική συζήτηση τώρα με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το ,,πάτερ ημών,,.

Και όμως, αυτό που σου γράφει ο Διάδοχος είναι θεολογικά σωστό. Αν μπείτε στην διαδικασία να τους αμφισβητείτε ακόμα και οι ίδιοι οι πιστοί, τότε όσοι δεν πιστεύουν έχουν ακόμα λιγότερο λόγο να τους εμπιστεύονται.

Θέλω να σου μείνει στο μυαλό ότι: Ο κόσμος της Εκκλησίας σε ελάχιστη υπόληψη έχει τον Ιερώνυμο, δεν ξέρω οι ιερείς τι συζητούν για αυτό τον άνθρωπο, διότι δεν μιλάνε, τι λένε μεταξύ τους δεν ξέρω, ο κόσμος όμως βράζει, καλή κουβέντα δεν ακούς. Μπες στο φεις μπουκ που μιλάνε για αυτόν να δεις τι ,,ανάξιος,, γράφουν ΟΛΟΙ.

Ε αφού τον βρίζουν οι κυράτσες στο φουμπού.... :D

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ο κόσμος της εκκλησίας. :giggle02:
Οι 10-15 παράλυτες γριές της Κυριακάτικης λειτουργίας που πάνε πρόσφορα για καλή ψυχή. :D
Χεσμένη την έχει ο κόσμος την εκκλησία και τους παπάδες της και το τι λένε.
Με την εκκλησία και τους φετφάδες της πλέον ασχολούνται μόνο όσοι κονομάνε από το θρησκευτικό παραμύθι
και κάτι τύποι με άικιου παντόφλας.
Ξύπνα ρε.
Δε ζούμε πια στην εποχή που ο λόγος του παπά, του χωροφύλακα και του δάσκαλου ήταν νόμος.

Αυτό ακριβώς. Η επιρροή της βαίνει φθίνουσα όσο πεθαίνουν οι παλιοί που ήταν πιο θρησκόληπτοι και αντικαθίστανται από νεότερους που είναι χλιαροί ή τελείως άθεοι. Η εκκλησία το αντιλαμβάνεται αυτό για αυτό λούφαξε και δεν έφερε ιδιαίτερες αντιστάσεις. Δεν τους παίρνει πια να κάνουν μαγκιές.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μαρ 2024, 17:21

:D :D :D

Πάντα βαθειά νυχτωμενοι ήσασταν.

:D :D :D

Εντάξει ότι πείτε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Μαρ 2024, 20:56

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:To ποιός είναι αρεστός στους διάφορους αιρετικούς είναι αδιάφορο. Τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο δεν διαλέγουν οι κακοί, εκλέγεται απο την Ιερά Σύνοδο, και η Εκκλησία εν Συνοδω έχει το αλάθητο του Αγίου Πνεύματος.

Άσε τώρα το Άγιο Πνεύμα, Η Εκκλησία πολλές φορές έχει βρεθεί σε ανάξια χέρια, υπήρξαν Πατριάρχες που μας κάνουν να ντρεπόμαστε.... Τώρα γιατί επιτρέπονται αυτά, κάνεις δεν ξέρει πως ενεργεί το Άγιο Πνεύμα, εμείς αλλά βλέπουμε και άλλα ενεργούνται (επ αγαθω) ... Θεολογική συζήτηση τώρα με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το ,,πάτερ ημών,,.

Αφού όμως το ζητά ο οργανισμός σου... Κατά την χριστιανική θεωρία, ο άνθρωπος πλάστηκε ελεύθερος, να διαλέξει και το κακό πχ ο Αδάμ και η Εύα επέλεξαν την παρακοή, ο ίδιος ο διάβολος, άγγελος ήταν και μάλιστα ο σπουδαιότερος, ο Εωσφόρος .... Οι άνθρωποι διαλέγουν τα απίθανα, όχι δεν υπάρχουν δύο γένη αρσενικό και θηλυκό, υπάρχουν όσα γένη σου κατέβουν στο μυαλό, ελεύθερος είναι ο άνθρωπος και για το καλό και για το κακό.

Αναλογίσου λίγο, την πέφτεις στην Εκκλησία της Ελλάδος και κωλοτρίβεσαι με τον κάθε αιρετικό.

Ο κόσμος της Εκκλησίας πάει στην Εκκλησία της κάθε Μητρόπολης. Οι Μητροπολίτες, υπό το Άγιο Πνεύμα πάντα, εξέλεξαν με συντριπτική πλειοψηφία τον Ιερώνυμο ως Αρχιεπίσκοπο, όπως ακριβώς προβλέπουν οι Ιερές διαδικασίες. Περί Θρησκείας, Δόγματος και Εκκλησίας του Θεού πρόκειται, ή τα πιστεύεις αυτά ή όχι.

Αν τώρα εσύ δεν είσαι με την Εκκλησία της Ελλάδος, και είσαι με τίποτε αιρετικούς παλαιοημερολογίτες σατανιασμένους αυτόκλητους ρασοφόρους κτλ, άλλο αυτό.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μαρ 2024, 23:25

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:

Αναλογίσου λίγο, την πέφτεις στην Εκκλησία της Ελλάδος και κωλοτρίβεσαι με τον κάθε αιρετικό.

Ο κόσμος της Εκκλησίας πάει στην Εκκλησία της κάθε Μητρόπολης. Οι Μητροπολίτες, υπό το Άγιο Πνεύμα πάντα, εξέλεξαν με συντριπτική πλειοψηφία τον Ιερώνυμο ως Αρχιεπίσκοπο, όπως ακριβώς προβλέπουν οι Ιερές διαδικασίες. Περί Θρησκείας, Δόγματος και Εκκλησίας του Θεού πρόκειται, ή τα πιστεύεις αυτά ή όχι.

Αν τώρα εσύ δεν είσαι με την Εκκλησία της Ελλάδος, και είσαι με τίποτε αιρετικούς παλαιοημερολογίτες σατανιασμένους αυτόκλητους ρασοφόρους κτλ, άλλο αυτό.

Αχ ρε Προελληνα τι γράφεις;

Τι νομίζεις ότι είμαστε δούλοι;

Στὶς 5 Ἰουλίου τοῦ 1439, ὑπέγραψαν κληρικοὶ τῆς ἀνατολικῆς καὶ δυτικῆς ἐκκλησίας, καὶ ὁ αὐτοκράτωρ Ἰωάννης Η΄ Παλαιολόγος, την ένωση των εκκλησιών στην σύνοδο Φερραρας Φλωρεντίας ΠΛΗΝ Αγίου Μάρκου του Ευγενικού.... Ήταν αιρετικός ο μητροπολίτης Εφέσσου;

Είναι πολύ συγκεκριμένα τα δόγματα, αυτοί που αρνούνται αυτά είναι αιρετικοί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Μαρ 2024, 23:33

Ναι, ΟΚ, να κάνουμε αμεσοδημοκρατικές εκλογές, ή δημοσκόπηση, ποιόν θέλουν οι πιστοί Αρχιεπίσκοπο, ή Μητροπολίτη, ή αν συμφωνούν με το να γίνει ο τάδε Ιερέας ή Μοναχός.
Κανένα πρόβλημα, μαζί σου, αλλά de facto αυτό το πράμα δεν είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι αίρεση.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μαρ 2024, 23:53

Προέλλην έγραψε:Ναι, ΟΚ, να κάνουμε αμεσοδημοκρατικές εκλογές, ή δημοσκόπηση, ποιόν θέλουν οι πιστοί Αρχιεπίσκοπο, ή Μητροπολίτη, ή αν συμφωνούν με το να γίνει ο τάδε Ιερέας ή Μοναχός.
Κανένα πρόβλημα, μαζί σου, αλλά de facto αυτό το πράμα δεν είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι αίρεση.

Άκουσε έχεις μπερδέψει πράγματα.

Στα κόμματα υπάρχει κομματική πειθαρχία, σε εμάς υπάρχει ελευθερία, αν αύριο μου βγει ο ιερέας και μου πει πράγματα πχ που λέει ο Μπιμπιλας θα του γεια και να μου γράφεις, κατάλαβες; Εμείς δεν είμαστε δεξιοί, κομμουνιστές, νεοδημοκρατες, πασοκτζηδες. Είμαστε χριστιανοί.

Όλα αυτά τώρα που μου λες με διάφορους όσο ψηλά και αν είναι έχουν συμβεί χιλιάδες φορές, έρχεται η ώρα που ο κάθε ένας μπαίνει στην θέση του.

Εγώ καταλαβαίνω ότι πολλές φορές οι ιεράρχες πρέπει να μανουβραρουν πράγματα, εμείς θέλουμε Χριστόδουλο, αλλά οι καιροί απαιτούν Ιερώνυμο, εγώ δεν έχω πληροφόρηση τι παίζεται, ναι δεν μου αρέσει ο χειρισμός Ιερωνύμου, όπως δεν αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία της εκκλησίας, αλλά δεν ξέρουμε μπορεί αυτό να πρέπει να γίνει.... Πέρα τούτου δεν γινόμαστε αγενείς διότι η ιεροκατακριση είναι σοβαρό παράπτωμα, έχω εμπιστοσύνη ότι αυτοί που προστατεύουν την εκκλησία, έχουν γνώση.

Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις, πιο λιανα δεν μπορώ να στα κάνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Μαρ 2024, 23:59

Άλλο τι θες εσύ ο πλανημένος απο τον σατανά, άλλο το τι κάνει το Άγιο Πνεύμα με τους Ποιμένες της Εκκλησίας. Περί Ορθοδοξίας, Δόγματος, πρόκειται, όχι περί προσωπικών θέλω και πολιτικών απόψεων.
Να τα συζητήσεις με τον Μητροπολίτη σου αυτά. Με το μαλακό όμως γιατί σε βλέπω να τον αρπάζεις τον αφορισμό.
1 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”