Αλφαδιασμένοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αλφαδιασμένοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Δεκ 2021, 21:06

Adminović έγραψε:Όπως επίσης δεν ξέρεις αν το περίφημο εμβόλιο θα σε σώσει από βαριά νόσηση (αν είναι να την περάσεις βαριά).
Πας να διακινδυνεύσεις δηλαδή το να πάθεις σοβαρές παρενέργειες, για πιθανό ελάχιστο έως καθόλου όφελος.
Οπότε, θα προτιμήσω να μην κάνω αυτό το εμβόλιο. :yesyes:

Οι αλφαδιασμένοι να πάτε να κάνετε ό,τι σας λένε αυτοί που εμπιστεύεστε. Εγώ δεν κρίνω ότι χρειάζομαι να μπω σε ένα τέτοιο ρίσκο για να «προστατευτώ» από κάτι που μάλλον δεν κινδυνεύω. :pardon:

Ετσι εκριναν και οι 19.000 που τωρα βλεπουν τα ραδικια αναποδα ή οι 560 ανεμβολιαστοι που βρισκονται στις ΜΕΘ. Το τι κρινεις εσυ ατομικα χωρις να εχεις ιδεα απο ιατρικη δεν σημαινει οτι ειναι σωστο.

Το οτι το εμβολιο προστατευει απο βαρια νοσηση φαινεται απο το γεγονος οτι οι ανεμβολιαστοι ειναι 4πλασιοι των εμβολιασμενων στις εντατικες.

Το ρισκο απο το ιδιο το εμβολιο ειναι μηδαμινο. Σε ολη την ΕΕ εχουμε καπου 7.000 θανατους σε 550.000.000 δοσεις. Αναλογικα οσοι νεοι ηλικιας 18-40 εχουν πεθανει απο κορονοιο ειναι περισσοτεροι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Δεκ 2021, 11:02

Κατάλαβα.

:yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Δεκ 2021, 12:30

Αν νοσήσει κάποιος, εξασφαλίζει μια αμφισβητούμενη (έναντι της νέας μετάλλαξης) ανοσία 2 μηνών, αλλά ο ιός εκτός από ανοσία 2 μηνών ρημάζει κατά βούληση οποιδήποτε άλλο όργανο του σώματος γουστάρει.

Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά στο Θρίαμβο που θα νιώσουν οι αντιεμβολιαστές παίζοντας το ως "Μονή Αρκαδίου".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2021, 15:02

Adminović έγραψε:Κατάλαβα.

:yesyes:

Κοροιδευεις εμενα εσυ που λες οτι θα βγαλουμε ουρες και κερατα αμα κανουμε mRNA εμβολια? Eλα Χριστε μου.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Δεκ 2021, 15:20

Λαχουρένιος έγραψε:Κοροιδευεις εμενα εσυ που λες οτι θα βγαλουμε ουρες και κερατα αμα κανουμε mRNA εμβολια? Eλα Χριστε μου.... :laugh1:

Μμμμμ....ναι....μόνο που εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. :pardon:

Αυτά για τις ουρές και κέρατα από αλλού τα άκουσες (ίσως από τίποτα αυτόκτονες ιθαγενείς).
Εγώ για παρενέργειες μίλησα, όπως μυοκαρδίτιδες, θρομβώσεις, παραλύσεις και άλλα τέτοια που σε στέλνουν στον Άγιο Πέτρο ή σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Εσύ πάλι λες όλη την ώρα ότι αν κολλήσω τον ιό (που πιθανόν ήδη να τον κόλλησα και να μην έδωσα σημασία) θα πάρω χάπια ή θα πάω σε μεθ και καλά σαράντα (εφόσον δεν έχω κάνει εμβόλιο).

Για να ξέρουμε λίγο τί λέμε. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2021, 15:26

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Κοροιδευεις εμενα εσυ που λες οτι θα βγαλουμε ουρες και κερατα αμα κανουμε mRNA εμβολια? Eλα Χριστε μου.... :laugh1:

Μμμμμ....ναι....μόνο που εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. :pardon:

Αυτά για τις ουρές και κέρατα από αλλού τα άκουσες (ίσως από τίποτα αυτόκτονες ιθαγενείς).
Εγώ για παρενέργειες μίλησα, όπως μυοκαρδίτιδες, θρομβώσεις, παραλύσεις και άλλα τέτοια που σε στέλνουν στον Άγιο Πέτρο ή σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Εσύ πάλι λες όλη την ώρα ότι αν κολλήσω τον ιό (που πιθανόν ήδη να τον κόλλησα και να μην έδωσα σημασία) θα πάρω χάπια ή θα πάω σε μεθ και καλά σαράντα (εφόσον δεν έχω κάνει εμβόλιο).

Για να ξέρουμε λίγο τί λέμε. :yesyes:

Το εμβολιο εχει στειλει στον Αγ. Πετρο 7.000 σε ολη την ΕΕ μεχρι τελη Σεπτεμβρη. Σε κοτζαμ ΗΠΑ αλλες 10.000 μεχρι σημερα. Συγκριτικα ο ιος εχει στειλει μονο στην Ελλαδα 20.000, δηλαδη μια χωρα μολις 10 εκ. εχουν πεθανει περισσοτεροι απο τον κορονοιο απ'οτι απο εμβολια σε ΕΕ και ΗΠΑ. Αυτοι ειναι οι σχετικοι κινδυνοι.

Οποτε οταν λες και ξαναλες για τα σατανιασμενα εμβολια που θα μας ξεκανουν τοτε αναφερεσαι σε εναν πολυ πιο αμελητεο κινδυνο απο οτι οταν σου λεω εγω οτι υπαρχουν πιθανοτητες εσυ και ο οποιοσδηποτε να αρρωστησεις βαρια (οχι να πεθανεις) αν κολλησεις τον ιο. Αρα τα βιντεακια που βαζεις κοροιδευουν ιδιο σου τον εαυτο και οχι εμενα :drunk344:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Δεκ 2021, 15:33

Τί θες τώρα, πάλι να ανοίξουμε τη συζήτηση για το ότι συγκρίνεις την πούτσα με τη βούρτσα;
Ξαναδιάβασε: viewtopic.php?f=15&t=13010&p=325654#p325654

Κι εν πάση περιπτώσει, ακόμα κι αν ήταν σωστοί αυτοί οι αριθμοί, αυτό δεν απαντά στο πώς εγώ διατρέχω αυξημένο κίνδυνο να καταλήξω σε μεθ αν κολλήσω τον περίφημο ιό και άρα θα πρέπει να τρέξω να κάνω τα εμβόλια που διαφημίζετε. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2021, 15:38

Adminović έγραψε:Τί θες τώρα, πάλι να ανοίξουμε τη συζήτηση για το ότι συγκρίνεις την πούτσα με τη βούρτσα;
Ξαναδιάβασε: viewtopic.php?f=15&t=13010&p=325654#p325654

Κι εν πάση περιπτώσει, ακόμα κι αν ήταν σωστοί αυτοί οι αριθμοί, αυτό δεν απαντά στο πώς εγώ διατρέχω αυξημένο κίνδυνο να καταλήξω σε μεθ αν κολλήσω τον περίφημο ιό και άρα θα πρέπει να τρέξω να κάνω τα εμβόλια που διαφημίζετε. :pardon:

Εχουν πεθανει 154 απο κορονοιο στο γκρουπ 18-40. Αν υποθεσουμε πως κολλησαν και τα 3 εκ. αυτων των ηλικιων τοτε μιλαμε για τουλαχιστον 50 νεκρους ανα εκατομυριο. Αν προσθεσεις και οσους νοσησαν βαρια (εκει δυστυχως δεν υπαρχουν νουμερα) τοτε μιλαμε για ακομα περισσοτερους.

Η θνητοτητα απο τα εμβολια ειναι σαφως μικροτερη οποτε ο προβληματισμος που εκφραζεις δεν εχει βαση και εσυ γινεσαι ο καταστροφολογος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Δεκ 2021, 15:56

εκεινο που μου την δινει γιατι δεν κανουν ευκολα προσβασιμα τα τεστ αντισωματων
εκανε ενας φιλος κι του βρηκαν παραπανω απο το κανονικο
και ειχε κολλησει τον ιο απο τους πρωτους - η φυσικη ανοσια αυξηθηκε και δεν κανει το εμβολιο
με τιποτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Δεκ 2021, 22:09

Σιγά μη χρειάζεστε να σας μελοποιήσουμε τα τραγούδια σας.

Θα σας βλέπουμε στα αστυνομικά τμήματα να κελαϊδάτε, αφού θα έχετε δέσει Γυμνασιάρχες με χειροπέδες επειδή είχατε ακούσει ... φωνές!
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Κοινωνία”