Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι πριν 10 χρονια αν καποιος εκανε τατου τον εβλεπαν σαν πρεζακια. Τωρα κανει ο καθε φλωρουμπας.
Έχει σιχαθεί το μάτι μου να βλέπει θέλοντας και μη, πολλά είναι και αντιαισθητικά,δεν είναι μόδα πλέον, μλκία είναι

Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι πριν 10 χρονια αν καποιος εκανε τατου τον εβλεπαν σαν πρεζακια. Τωρα κανει ο καθε φλωρουμπας.

Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι πριν 10 χρονια αν καποιος εκανε τατου τον εβλεπαν σαν πρεζακια. Τωρα κανει ο καθε φλωρουμπας.
Έχει σιχαθεί το μάτι μου να βλέπει θέλοντας και μη, πολλά είναι και αντιαισθητικά,δεν είναι μόδα πλέον, μλκία είναι

μίστερ μαξ έγραψε:Ντάξει, συμφωνώ με την κριτική στην αρχική ανάρτηση, αλλά διαφωνώ πως το ΕΣΡ πρέπει να προστατεύει την ηθική τάξη ή να έχει οποιονδήποτε ρόλο γενικά. Γενικά, οι προστάτες κανουν περισσότερο κακό παρά καλό.

denplirono έγραψε:εγω ξερω μονο 3 τροπους για γρηγορο χρημα: πορνεια, ναρκωτικα, οπλα

Ἔ, ναί. Καὶ νὰ νομίζουν οἱ ἐγχώριοι θεατὲς ὅτι ὑπάρχουν'71 έγραψε:Το τι θέλει ο κόσμος να βλέπει είναι λίγο σχετικό.Ειδικά όταν όλα τα αντίστοιχα προγράμματα είναι παραλλαγές των αμερικάνικων προσαρμοσμένων στην εγχώρια κατάσταση.

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:Ἔ, ναί. Καὶ νὰ νομίζουν οἱ ἐγχώριοι θεατὲς ὅτι ὑπάρχουν'71 έγραψε:Το τι θέλει ο κόσμος να βλέπει είναι λίγο σχετικό.Ειδικά όταν όλα τα αντίστοιχα προγράμματα είναι παραλλαγές των αμερικάνικων προσαρμοσμένων στην εγχώρια κατάσταση.
καὶ χειρότεροι ἀπὸ τοὺς ἴδιους. Ὁπότε ἀγαλλιοῦν.
Ἔτσι καὶ βγεῖς ὅμως στὴν Ἀθήνα μιὰ βόλτα, θὰ φρίξεις μὲ
τὸ κιτσαριό, φυσικό τε καὶ πρόσθετο.
74 χρόνια ζῶ, τόσην ἀηδία δὲν τὴν ἔχω ξαναζήσει.
Εἴτε πρόκειται γιὰ τὰ 3/4 ποὺ εἶναι ἀλλοδαποί, εἴτε γιὰ τὸ 1/4
ποὺ εἶναι οἱ Ἕλληνες, τὸ σύνολο δηλαδὴ τῶν κατοίκων αὐτοῦ
τοῦ τόπου, τὰ 4/4.

Ρεαλιστής έγραψε:Όταν το διαφημιστικό σποτ δείχνει γυναίκες ντυμένες πολεμίστριες - τοξότριες, να γυρίζουν η μία στην άλλη τα τόξα και να αλληλο-συμαδεύονται, ξυπνάει στη φαντασία του άνδρα τον αυνανισμό του catfight.
.gif)