Ιδιοκτήτης καφέ ψάχνει ντελιβερά δυο μήνες και δεν βρίσκει!

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Re: Ιδιοκτήτης καφέ ψάχνει ντελιβερά δυο μήνες και δεν βρίσκει!

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Οκτ 2018, 22:48

Γύπας έγραψε:Θα 'ναι και ζεστή μερίδα και τζατζικάκι δίπλα .... :smoke06:

Το βλέπεις ; Το λιγουρεύεσαι; :ligouri:
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 23 Οκτ 2018, 22:48

Στύγιος έγραψε:
'71 έγραψε:Εδώ που ζω εγώ πάντως στη Β' Αθηνών έχει αρκετούς τέτοιους.Πολλοί γκριζομάλληδες δίνουν πίτσες και σουβλάκια.

Τι γκριζομάλλης μου λες ,καραφλός ήταν ο άνθρωπος με λίγες άσπρες τούφες στο πλάι ,καταντράπηκα σου λέω :nono:

...Και μη μου αντιτείνει κανείς ότι: " καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή", τέτοια επικίνδυνη δουλειά με υψηλό κίνδυνο ατυχήματος και σε τέτοια ηλικία,είναι αν μη τι άλλο ντροπή για την κοινωνία μας.

Και τον κώλο σου πουλάς αν έχεις ανάγκη,στη διανομή πίτσας και σουβλακίων θα κολλήσουμε τώρα;Μπορεί κάποιος να ήταν πριν τη σύνταξη και να έφαγε πακέτο και κάνει κάτι να συμπληρώσει τα ένσημά του.Και συ μπορεί να δίνει πίτσες μια μέρα.Εγώ έχω κάνει μια δυο φορές αρκετά πιο ταπεινωτικές δουλειές περιστασιακά γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.Και ναι θα το πω,η δουλειά είναι δουλεία,αλλά δεν είναι ποτέ ντροπή.Είτε πουλάς τον κώλο σου,είτε οτιδήποτε άλλο.
1 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Οκτ 2018, 22:50

Λοιπόν ΟΚ. Μερίδα γύρο με τσιμπημένη πάπρικα. Και κάνα σαγανάκι θα λέει μαζί.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Οκτ 2018, 22:51

Έτσι, με Τσίπρα μια πίτσα σκέφτεστε να πάρετε.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Οκτ 2018, 22:55

'71 έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Τι γκριζομάλλης μου λες ,καραφλός ήταν ο άνθρωπος με λίγες άσπρες τούφες στο πλάι ,καταντράπηκα σου λέω :nono:

...Και μη μου αντιτείνει κανείς ότι: " καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή", τέτοια επικίνδυνη δουλειά με υψηλό κίνδυνο ατυχήματος και σε τέτοια ηλικία,είναι αν μη τι άλλο ντροπή για την κοινωνία μας.

Και τον κώλο σου πουλάς αν έχεις ανάγκη,στη διανομή πίτσας και σουβλακίων θα κολλήσουμε τώρα;Μπορεί κάποιος να ήταν πριν τη σύνταξη και να έφαγε πακέτο και κάνει κάτι να συμπληρώσει τα ένσημά του.Και συ μπορεί να δίνει πίτσες μια μέρα.Εγώ έχω κάνει μια δυο φορές αρκετά πιο ταπεινωτικές δουλειές περιστασιακά γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.Και ναι θα το πω,η δουλειά είναι δουλεία,αλλά δεν είναι ποτέ ντροπή.Είτε πουλάς τον κώλο σου,είτε οτιδήποτε άλλο.

Όπως έχω δηλώσει στο φόρουμ κι εγώ ως φοιτητής έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, σε ουφάδικο ,σε γυράδικο ,ως μπάρμαν για να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Αλλά τότε ήμουν 20 -23 κι αυτό δε με εμπόδισε να πάρω πτυχίο ,μεταπτυχιακό και διδακτορικό χωρίς να "δώσω κώλο" :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Οκτ 2018, 22:57

Τι γαμάτο ποστ.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Οκτ 2018, 22:58

Διάδοχος έγραψε:Έτσι, με Τσίπρα μια πίτσα σκέφτεστε να πάρετε.

Γύρο ρε γιωτά. Πίτσα το Σου Κου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Οκτ 2018, 23:06

Λίπια, τριγλυκερίδια, θρομβώσεις, ορφανά

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Οκτ 2018, 23:09

Γύπας έγραψε:Και τον κώλο σου πουλάς αν έχεις ανάγκη,στη διανομή πίτσας και σουβλακίων θα κολλήσουμε τώρα;Μπορεί κάποιος να ήταν πριν τη σύνταξη και να έφαγε πακέτο και κάνει κάτι να συμπληρώσει τα ένσημά του.Και συ μπορεί να δίνει πίτσες μια μέρα.Εγώ έχω κάνει μια δυο φορές αρκετά πιο ταπεινωτικές δουλειές περιστασιακά γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.Και ναι θα το πω,η δουλειά είναι δουλεία,αλλά δεν είναι ποτέ ντροπή.Είτε πουλάς τον κώλο σου,είτε οτιδήποτε άλλο.

Τι γαμάτο ποστ.

Για δωσίλογους του '40 ,μαυραγορίτες ,ταγματασφαλίτες,νενέκους ειδικά είναι ό,τι πρέπει
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Οκτ 2018, 23:13

Πραγματικά θα είχα σταματήσει ήδη σε σουβλατζίδικο με τις μαλακίες που γράφετε. Ευτυχώς στο σπίτι με περιμένει παστίτσιο
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”