Γύπας έγραψε:Θα 'ναι και ζεστή μερίδα και τζατζικάκι δίπλα ....
Το βλέπεις ; Το λιγουρεύεσαι;

Γύπας έγραψε:Θα 'ναι και ζεστή μερίδα και τζατζικάκι δίπλα ....

Στύγιος έγραψε:'71 έγραψε:Εδώ που ζω εγώ πάντως στη Β' Αθηνών έχει αρκετούς τέτοιους.Πολλοί γκριζομάλληδες δίνουν πίτσες και σουβλάκια.
Τι γκριζομάλλης μου λες ,καραφλός ήταν ο άνθρωπος με λίγες άσπρες τούφες στο πλάι ,καταντράπηκα σου λέω
...Και μη μου αντιτείνει κανείς ότι: " καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή", τέτοια επικίνδυνη δουλειά με υψηλό κίνδυνο ατυχήματος και σε τέτοια ηλικία,είναι αν μη τι άλλο ντροπή για την κοινωνία μας.

Τέλος!
'71 έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Τι γκριζομάλλης μου λες ,καραφλός ήταν ο άνθρωπος με λίγες άσπρες τούφες στο πλάι ,καταντράπηκα σου λέω
...Και μη μου αντιτείνει κανείς ότι: " καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή", τέτοια επικίνδυνη δουλειά με υψηλό κίνδυνο ατυχήματος και σε τέτοια ηλικία,είναι αν μη τι άλλο ντροπή για την κοινωνία μας.
Και τον κώλο σου πουλάς αν έχεις ανάγκη,στη διανομή πίτσας και σουβλακίων θα κολλήσουμε τώρα;Μπορεί κάποιος να ήταν πριν τη σύνταξη και να έφαγε πακέτο και κάνει κάτι να συμπληρώσει τα ένσημά του.Και συ μπορεί να δίνει πίτσες μια μέρα.Εγώ έχω κάνει μια δυο φορές αρκετά πιο ταπεινωτικές δουλειές περιστασιακά γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.Και ναι θα το πω,η δουλειά είναι δουλεία,αλλά δεν είναι ποτέ ντροπή.Είτε πουλάς τον κώλο σου,είτε οτιδήποτε άλλο.

Τέλος!
Διάδοχος έγραψε:Έτσι, με Τσίπρα μια πίτσα σκέφτεστε να πάρετε.
Τέλος!
Γύπας έγραψε:Και τον κώλο σου πουλάς αν έχεις ανάγκη,στη διανομή πίτσας και σουβλακίων θα κολλήσουμε τώρα;Μπορεί κάποιος να ήταν πριν τη σύνταξη και να έφαγε πακέτο και κάνει κάτι να συμπληρώσει τα ένσημά του.Και συ μπορεί να δίνει πίτσες μια μέρα.Εγώ έχω κάνει μια δυο φορές αρκετά πιο ταπεινωτικές δουλειές περιστασιακά γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.Και ναι θα το πω,η δουλειά είναι δουλεία,αλλά δεν είναι ποτέ ντροπή.Είτε πουλάς τον κώλο σου,είτε οτιδήποτε άλλο.
Τι γαμάτο ποστ.