ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Οχι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για το τι έχει πει κατα καιρούς ο τρομερά πετυχημένος Μπογιόπουλος ,αφού δεν τον ζηλεύω εγώ.
Ομως ο best seller συγγραφέας δεν είπε κάτι παράλογο προτείνοντας ένα τέλος.
Περίγελος είναι κάποιος που πουλάει βερνίκι και γράφει ότι βγάζει 3.600 την ώρα!
Εγώ κονομάω τόσα ώστε να περιμένεις πίσω απ τον πάγκο ζηλεύοντας εμένα και το Μπογιόπουλο να σου αφήσω μερικές δεκάρες. Και μου αρέσει πολύ.
Ο Ρουμάνος ψωνίζει από σοβαρούς επαγγελματίες.
σαν να αρχιζω να καταλαβαινω.
ζηλευεις που σαν πετυχημενος ελευθερος επαγγελματιας βγαζω περισσοτερα απο σενα και το μπογιοπουλο μαζι με λιγοτερο κοπο. οχι βεβαια 3.600 την ωρα, εκτος κι αν εχω ουρα τους πελατες και δεν καθομαι ουτε δευτερολεπτο. αλλα τελοσπαντων μπορω να πουλαω κανα βερνικι καθε οποτε μπαινει πελατης, και τον υπολοιπο χρονο μου να τον περνω εποικοδομητικα γελωντας με διαφορους στα φορουμ. παντως να ξερεις, αμα ο ρουμανος μου πει οτι ηρθε απο σενα, θα του κοψω κανα ευρω απο την τιμη, θεωρησε το μπουρμπουαρ επειδη με διασκεδαζεις.
δεν υπαρχει λογος ρε συ να ντρεπεσαι, δεν ειμαι απο αυτους που θα στο χτυπανε καταμουτρα οποτε μπορουν, εχω καποιο σεβασμο για οσους οι ατυχιες της ζωης τους εχουν φερει σε χαμηλοτερο κοινωνικοοικονομικο επιπεδο απο μενα, και δεν περνιεμαι για σπουδαιος, εχω ταπεινοφροσυνη.
σε καθε περιπτωση, κρινω τον καθενα αναλογα με τις μαλακιες που πεταει, και οχι με το ποσα κονομαει