To facebook μπλοκάρει άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου κατά του ναζισμού

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Re: To facebook μπλοκάρει άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου κατά του ναζισμού

Δημοσίευσηαπό asevastos » 05 Ιουν 2018, 17:41

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Οχι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για το τι έχει πει κατα καιρούς ο τρομερά πετυχημένος Μπογιόπουλος ,αφού δεν τον ζηλεύω εγώ.

Ομως ο best seller συγγραφέας δεν είπε κάτι παράλογο προτείνοντας ένα τέλος.

Περίγελος είναι κάποιος που πουλάει βερνίκι και γράφει ότι βγάζει 3.600 την ώρα!

Εγώ κονομάω τόσα ώστε να περιμένεις πίσω απ τον πάγκο ζηλεύοντας εμένα και το Μπογιόπουλο να σου αφήσω μερικές δεκάρες. Και μου αρέσει πολύ.

Ο Ρουμάνος ψωνίζει από σοβαρούς επαγγελματίες.

σαν να αρχιζω να καταλαβαινω.

ζηλευεις που σαν πετυχημενος ελευθερος επαγγελματιας βγαζω περισσοτερα απο σενα και το μπογιοπουλο μαζι με λιγοτερο κοπο. οχι βεβαια 3.600 την ωρα, εκτος κι αν εχω ουρα τους πελατες και δεν καθομαι ουτε δευτερολεπτο. αλλα τελοσπαντων μπορω να πουλαω κανα βερνικι καθε οποτε μπαινει πελατης, και τον υπολοιπο χρονο μου να τον περνω εποικοδομητικα γελωντας με διαφορους στα φορουμ. παντως να ξερεις, αμα ο ρουμανος μου πει οτι ηρθε απο σενα, θα του κοψω κανα ευρω απο την τιμη, θεωρησε το μπουρμπουαρ επειδη με διασκεδαζεις.

δεν υπαρχει λογος ρε συ να ντρεπεσαι, δεν ειμαι απο αυτους που θα στο χτυπανε καταμουτρα οποτε μπορουν, εχω καποιο σεβασμο για οσους οι ατυχιες της ζωης τους εχουν φερει σε χαμηλοτερο κοινωνικοοικονομικο επιπεδο απο μενα, και δεν περνιεμαι για σπουδαιος, εχω ταπεινοφροσυνη.

σε καθε περιπτωση, κρινω τον καθενα αναλογα με τις μαλακιες που πεταει, και οχι με το ποσα κονομαει
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 05 Ιουν 2018, 18:07

asevastos έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Υποστήριξη επειδή διαπίστωσα ότι ζηλεύεις κάποιο δημόσιο πρόσωπο 10.000.000 πιο επιτυχημένο/μορφωμένο από σένα? Οχι δεν σπουδάσαμε στο ίδιο πανεπιστήμιο ,αλλά είναι μια κοινή πρακτική να μπαίνουν διάφορα τέλη σε τζίρους διαφόρων επιχειρηματικών αντικειμένων. Πχ τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης ,τέλος κινητής τηλεφωνίας κλπ. Γιατί τόση ζήλια σε εμας που σπουδάσαμε? Ας διάβαζες να μην κάθεσαι να περιμένεις να στείλω τον Ρουμάνο να πάρει 3 κιλά βερνίκι να μου φρεσκάρει την πέργκολα του εξοχικού.

ειναι λιγο βαρετο και επαναλαμβανομενο αυτο το πραμα, ειμαι σιγουρος οτι θυμασαι τι ελεγε το πουλεν σου, και οτι καταλαβαινεις οτι κανενα απο αυτους τους φορους δεν πληρωνει η επιχειρηση, ολους τους πληρωνει ο πελατης. ο παραμορφωμενος σου ηθελε να παρει λεφτα απο τους κακους καπιταλιστες με τετοιο φορο.

το ρουμανο στειλτονε. θα βγαλω ενα 5ευρω καθαρο για 5 δευτερολεπτα εργασια. εσυ ποσα κονομας στον ιδιο χρονο;

το οτι ο μπογιο πετάει κοτσάνες δεν σημαίνει πως είναι άσχετος, αλλά απλά πως είναι λαικιστης και προπαγανδιστης. Κάτι σαν τον καζακη ας πούμε.

(βλεπε κοστος εξυπηρητησης χρεους = απιθανοτρις ...)

Αλλά ρε σύ και ποιος στις μέρες μας δεν λαικιζει ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2018, 18:40

asevastos έγραψε:
σε καθε περιπτωση, κρινω τον καθενα αναλογα με τις μαλακιες που πεταει, και οχι με το ποσα κονομαει

Κακώς, γιατί θα σου ζητούσα την κριτική σου μιας και χτες έβγαλα 11,32 ευρώ από πουρμπουάρ μέσα σε μισή ώρα. Και αν δεν πήγαινα στη γυφτάρα τη Γιώργαινα να μου φάει 10 λεπτά να της συνδέσω τη μπουκάλα το πετρογκάζ και να μη μου δώσει φράγκο, θα είχα κάνει δυο δρομολόγια ακόμα και θα έπιανα τα 14 και κάτι ψιλά στα σίγουρα.
Μπάι δε γουέι ο Μπογιόπουλος ούτε για να του ξεσκονίζουμε τα βιβλία δε θα μας έπαιρνε εμάς. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 05 Ιουν 2018, 21:22

Νέο απαράδεκτο μπλοκάρισμα στο λογαριασμό του Νίκου Μπογιόπουλου, προχώρησε το facebook
μετά τις αναφορές του στη ναζιστική θηριωδία στην Κρήτη.

"Η εταιρία facebook ...έχει μία συμπεριφορά που φτάνει τα όρια του φιλοναζισμού", καταγγέλλει ο δημοσιογράφος μετά και το νέο αποκλεισμό του.
Η πράξη του facebook για τον αποκλεισμό λογαριασμού που υπογράφει κείμενο μνήμης του ναζιστικού Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα, συζητήθηκε ακόμα στη σύνοδο Υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ

Ν. Μπογιόπουλος στην ΕΡΤ: Το Facebook με έχει μπλοκάρει για τρεις μέρες (video)
5 Ιουνίου 2018

Σε νέο μπλοκάρισμα για τρεις μέρες του λογαριασμού του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου προχώρησε το Facebook, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ1, υπογραμμίζοντας πως τίθεται ζήτημα περί ιστορικής μνήμης.

Τη Δευτέρα, κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Facebook, για το ζήτημα της ανάρτησης αντιναζιστικού σχολίου του Νίκου Μπογιόπουλου.

Αναλυτικότερα, ενώπιον των ομολόγων του, της προέδρου του συμβουλίου υπουργών και του Ευρωπαίου Επιτρόπου Τζούλιαν Κινγκ, ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι είναι απαράδεκτη η επιβολή λογοκρισίας από τη Facebook μέσω της φίμωσης τόσο της ιστορικής μνήμης για τις ναζιστικές θηριωδίες στην Κάνδανο, όσο και του νεοναζιστικού ιδεολογικού υπόβαθρου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μετά το τέλος της παρέμβασης του κ. Κοντονή, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, τον λόγο έλαβε ο επίτροπος κ. Κινγκ, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό το οποίο θα ερευνήσει άμεσα η Επιτροπή. Προς την ίδια κατεύθυνση τοποθετήθηκαν υπουργοί Δικαιοσύνης και άλλων κρατών-μελών.

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinon ... -anartisi/
Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 05 Ιουν 2018, 21:46

"Η υπέροχη δημοκρατία του facebook"

Ήταν 2 Ιουνίου 1941...
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 06 Ιουν 2018, 13:39

To facebook οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό από πότε μπλοκάρει λογαριασμούς που αναφέρονται στο
ναζιστικό Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 06 Ιουν 2018, 14:28

nik_killthemall έγραψε:Σε όσους χρήστες δεν αρέσει αυτό μπορούν απλά να απέχουν από το χ καπιταλιστικό φέησμπουκ (κάτι μάλιστα που έχει ήδη ξεκινήσει από μεγάλο ρεύμα χρηστών μετά το θέμα με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων)

Ε δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Αλλά πρέπει πρώτα να δηλώσει επίσημα το fb ότι ανακοινώσεις και μηνύματα που υπενθυμίζουν τα εγκλήματα του ναζισμού στην Ελλάδα είναι ανεπιθύμητα
και χρήστες αλλά και οι σελίδες που αναφέρονται στο ναζιστικό Ολοκαύτωμα, θα αποβάλλονται.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 06 Ιουν 2018, 15:19

Όχι δεν χρειάζεται να δηλώσει τπτ το φουμπου ! Δεν υπέγραψε κάποιο συμβόλαιο με κάποιον χρήστη ότι διαπαντός θα είναι χρήστης. Το αντίστροφο μάλιστα, ο χρήστης υπογράφει τους όρους που γουστάρει ο μαρκούλης, ΧΩΡΙΣ ο ίδιος ο χρήστης να θέτει τον παραμικρό όρο. Όποτε θέλει κιόλας ο μαρκουλης το ξηλώνει κιόλας για να περάσει την ώρα του.

Το φουμπού σε αυτό το θέμα δεν έχει καμιά διαφορά με το φόρουμ. Ο ιδιοκτήτης του φόρουμ / φουμπου μπορεί να αποβάλλει/κλείσει κλπ όποιον χρήστη θέλει αρκεί να μην τον βρίσει, κακοποιήσει, κλπ.

Και απ'τη μεριά του ομοίως ο χ χρήστης μπορεί να θέσει άκυρο στο χ φόρουμ / φουμπού και να σηκωθεί να φύγει αφού πρώτα απαιτήσει σβήσιμο όσων μοιράστηκε στον μέσον κλπ. και ο ιδιοκτήτης αυτό είναι υποχρεωμένος να το κάνει !

Ο Μπογιό στη συγκεκριμένη φάση δεν διαφέρει σε τπτ από τον μέσο πικραμένο βοθρουμίτη / ελευθερίτη που αποβλήθηκε για χ,ψ λόγους από τον ιδιοκτήτη του μέσου, με την διαφορά πως αυτός είναι λίγο ανώτερος απτον μπογιό γιατί :

1) Δεν έχει πρόσβαση σε όσα μέσα έχει ο μπογιό και

2) δεν βγαίνει στο ραφιοφωνο για να κλαφτεί.

Και το φουμπου και το φορουμ που γραφω αυτη τη στιγμή δεν ειναι τσιφλικι μου, αλλά ειναι τσιφλικι του ιδιοκτητη και ΜΟΝΟ ! αρκεί όταν του το ζητήσω του ιδιοκτήτη, να διαγράψει ό,τι μοιράστηκα στο τσιφλίκι του (όχι να τα σώσει και να μου τα δώσει, να τα διαγράψει, γιατί πουθενά δεν έγινε συμφωνία πως ο ιδιοκτήτης θα μου προσφέρει αποθηκευτικό χώρο σε αυτά που μοιράζομαι στο τσιφλίκι του).

Σε ένα δημόσιο μέσον, σε ένα δημόσιο φέησμπουκ π.χ. όλα αυτά που λέει ο μπογιό θα είχαν βάση. Σε ένα ιδιωτικό μέσον όμως απλά κατρακυλά σε επίπεδο πικραμένου βοθρουμίτη και ξεφτιλίζεται (κι άλλο) ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Ιουν 2018, 15:28

pan έγραψε:To facebook οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό από πότε μπλοκάρει λογαριασμούς που αναφέρονται στο
ναζιστικό Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα.

Εντάξει ας μην κάνουμε τα στραβά μάτια.... προφανώς η δημοσίευση κατέβηκε επειδή αναφέρθηκε ως προσβλητική (κατηγορούσε ευθέως τον Κασιδιάρη σαν "μέτοχο" στο έγκλημα: "εσεις τι κάνατε κλπ"). Απο την άλλη το φμπ δεν μπορεί να ξέρει τι γράφει ο καθένας στην γλώσσα του όταν αναρτά φωτογραφίες που παριστούν βια. Θα μπορούσε πχ να εκθειάζει τον ναζισμό μια τέτοια δημοσίευση -τι θα γίνει θα προσλάβει το φμπ μεταφραστές για όλες τις γλώσσες να διαβάζουν και να μεταφράζουν τι γράφει ο καθε καμένος εκει μέσα; Αδύνατον.
Επομένως πρόκειται απλά για ένα απρόσωπο-απολιτίκ μέσο που ο μόνος του σκοπός είναι να "χαϊδεύει" τους χρήστες, να τους τονώνει τον ναρκισσισμό, να τους κάνει να νιώθουν διάσημοι και σπουδαίοι (έχω μείνει άφωνος με το τι ψώνια κυκλοφορούν εκεί που δεν τους το'χα και στην "έξω" ζωή...) και επιβάλει τυφλά την απαγόρευση οποιασδήποτε εικόνας παραπέμπει στην βία (για να είμαστε όλοι καλά, οι χρήστες καλύτερα, και ο ζούκερμπεργκ που τα κονομάει απ όλους μας ακόμα καλυτερότερα!) :yesyes:
ΥΓ
Καλα όσο για αυτούς που ασχολούνται σε ευροβουλές με το φμπ δεν έχω λόγια.... ΙQ ραδικιού -και βγάλε.... βλίτα!
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Ιουν 2018, 15:30

.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”