O ΜΠΑΤΡΙΩΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑC

Κοινωνικά θέματα.
Love Ready's

Re: O ΜΠΑΤΡΙΩΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑC

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 25 Μάιος 2018, 14:16

itteithe έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Σοβαρά τώρα, δεν υπερβάλλεις? Tόσο χάλια? Εγώ θεωρούσα ότι ο πιο υποβαθμισμένος πληθυσμός στη χώρα ζει σε κομμάτια της Λακωνίας.

Η ίδια λύση προτείνεται και για τη Μάνη τον νομό Λακωνίας (ίσως και για τον νομό Μεσσηνίας) και για το Ρέθυμνο (θα πρότεινα όλη την Κρήτη, αλλά ούτως ή άλλως σε μερικές χιλιάδες χρόνια θα ενωθούν με την Αφρική). Από Θεσσαλία προτείνω τον Βόλο (ο νομός Μαγνησίας είναι ΟΚ, αλλά η πόλη πρέπει να ξεθεμελιωθεί).

Κρήτη δυο φορές που έχω πάει και μάλιστα έχουν περάσει χρόνια ,δεν είδα ιδιαίτερο χάλι ,ένεκα τουρισμού. Ισως να είναι αλλιώς αν δεν πας απλά για διακοπές. Λακωνία εκτος Μονεμβάσιας ΜΕΣΑ στο κάστρο για διήμερο είναι σα να βρίσκεσαι κάπου που περιμένεις βεδουίνους να σου φέρουν νέα απ τον πολιτισμό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2018, 14:17

itteithe έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Σοβαρά τώρα, δεν υπερβάλλεις? Tόσο χάλια? Εγώ θεωρούσα ότι ο πιο υποβαθμισμένος πληθυσμός στη χώρα ζει σε κομμάτια της Λακωνίας.

Η ίδια λύση προτείνεται και για τη Μάνη τον νομό Λακωνίας (ίσως και για τον νομό Μεσσηνίας) και για το Ρέθυμνο (θα πρότεινα όλη την Κρήτη, αλλά ούτως ή άλλως σε μερικές χιλιάδες χρόνια θα ενωθούν με την Αφρική). Από Θεσσαλία προτείνω τον Βόλο (ο νομός Μαγνησίας είναι ΟΚ, αλλά η πόλη πρέπει να ξεθεμελιωθεί).

Θα βαζα ολη την Κρητη μεσα, στην Λακωνια θα προσεθετα τον ολ ταιμ κλασικ Πυργο (εκτος και αν το θεωρησες αυτονοητο και δεν το ανεφερες) και αντι για Βολο θα ελεγα Λαρ'σα.

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κρήτη δυο φορές που έχω πάει και μάλιστα έχουν περάσει χρόνια ,δεν είδα ιδιαίτερο χάλι ,ένεκα τουρισμού. Ισως να είναι αλλιώς αν δεν πας απλά για διακοπές. Λακωνία εκτος Μονεμβάσιας ΜΕΣΑ στο κάστρο για διήμερο είναι σα να βρίσκεσαι κάπου που περιμένεις βεδουίνους να σου φέρουν νέα απ τον πολιτισμό.

Στην Κρητη αν δεν εισαι κρητικος, τι εισαι ελληνας τι εισαι εσκιμωος το ενα και το αυτο. Ειναι πολυ κλειστη κοινωνια και ξενοφοβικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 25 Μάιος 2018, 14:41

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κρήτη δυο φορές που έχω πάει και μάλιστα έχουν περάσει χρόνια ,δεν είδα ιδιαίτερο χάλι ,ένεκα τουρισμού. Ισως να είναι αλλιώς αν δεν πας απλά για διακοπές. Λακωνία εκτος Μονεμβάσιας ΜΕΣΑ στο κάστρο για διήμερο είναι σα να βρίσκεσαι κάπου που περιμένεις βεδουίνους να σου φέρουν νέα απ τον πολιτισμό.

Η Κρήτη γενικά είναι μια χαρά, τα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου (και όλο το Ρέθυμνο γενικά) είναι αρκετά παρακμιακά. Στην Λακωνία θα βρεις τους χειρότερους (τώρα που το σκέφτομαι, οι Γρεβενιώτες είναι πολύ καλύτεροί τους, θα σε κεράσουν και ένα τσίπουρο με μεζέ). Ειδικά στη Μάνη σε αγριοκοιτάνε και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανεπιθύμητος, για τόσο σκατόψυχο κόσμο μιλάμε. Δεν είναι τυχαίο που οι μισοί χρυσαυγίτες είναι Λάκωνες. Το 2012 που η ΧΑ μπήκε στη Βουλή, ήμουν φαντάρος και υπηρετούσα στο Γύθειο (απ' όπου κατάγεται ο Μιχαλολιάκος btw). Το βράδυ των εκλογών έκανα γερμανικό περίπολο και ανά δέκα λεπτά άκουγα ριπές και ντουφεκιές από καραμπίνες, πιστόλια και καλάζνικοφ. Δεν είναι απλώς σκατόψυχοι, είναι και επικίνδυνοι. Περίπου όμοιοί τους είναι και οι κάτοικοι της ορεινής Μεσσηνίας. Έκανα το λάθος* και βρέθηκα σε ένα γάμο χρυσαυγιτών στην ορεινή Μεσσηνία όπου κυκλοφορούσαν με πιστόλια σαν τους μαφιόζους.

*Το παράτολμο της υπόθεσης ήταν οτι ο πατέρας της γυναίκας μου ήταν υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας με το ΚΚΕ και εγώ κατάγομαι από τα χωριά του Θωμά Γκαντάρα με το μισό μου σόι στον ΕΛΑΣ (φάγαμε, ήπιαμε και φύγαμε όσο πιο νωρίς μπορούσαμε).
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 25 Μάιος 2018, 14:45

Κι εμένα η καταγωγή μου είναι από Μεσσηνία ,αλλά χωρίς να έχω καμιά σχέση αφού έφυγαν όλοι οι άμαχοι ήδη απ την περίοδο της λευκής τρομοκρατίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 25 Μάιος 2018, 14:46

Λαχουρένιος έγραψε:Θα βαζα ολη την Κρητη μεσα, στην Λακωνια θα προσεθετα τον ολ ταιμ κλασικ Πυργο (εκτος και αν το θεωρησες αυτονοητο και δεν το ανεφερες) και αντι για Βολο θα ελεγα Λαρ'σα.

Λίγα λόγια για τ' Λάρσα :madwoman:

Ο Πύργος είναι παρεξηγημένος. Μπορεί να είναι φουλ παρακμιακός, αλλά είναι καλόκαρδοι άνθρωποι (ίσως οι πιο καλόκαρδοι Πελοποννήσιοι, υποθέτω γιατί εκεί ξέμειναν όλοι οι στρατιώτες του Ιμπραήμ μετά την ναυμαχία του Ναυαρίνου).
0 .

Habemus filium

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 25 Μάιος 2018, 14:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Στην Κρητη αν δεν εισαι κρητικος, τι εισαι ελληνας τι εισαι εσκιμωος το ενα και το αυτο. Ειναι πολυ κλειστη κοινωνια και ξενοφοβικη.

Πάντως όσους Κρητικούς έχω γνωρίσει εδώ είναι όξω καρδιά και έχω την αίσθηση ότι οι Κρητικές είναι νοικοκυρές.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2018, 16:05

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Πάντως όσους Κρητικούς έχω γνωρίσει εδώ είναι όξω καρδιά και έχω την αίσθηση ότι οι Κρητικές είναι νοικοκυρές.

Mιλαω για οσους μεγαλωσαν και ζουν εκει, οχι οσους εχουν καταγωγη.

Οσοι ειναι καποιου μορφωτικου επιπεδου και κατανοουν τα μειονεκτηματα του τοπου τους, ξεχωριζουν απο την μαζα.
Συνηθως μαζι πανε αυτα, οι αμορφωτοι ειναι που ρεπουν προς τον τοπικισμο.

itteithe έγραψε:...

Για Αρκαδια τι γνωμη εχεις πολιτικα? Την ειχα για χουντοβασιλικη περιοχη αλλα ειδα οτι στο δημοψηφισμα για την μοναρχια, ψηφισε κατα εστω και με μικρη διαφορα, εχω γνωρισει αρκετους αριστεροπασοκους απο εκει τα τελευταια χρονια και εχει καταγωγη απο εκει ο Λαμπρακης.

Το ΠΑΣΟΚ εχει πολυ λαο εκει λογω ΔΕΗ.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 25 Μάιος 2018, 16:40

Λαχουρένιος έγραψε:Για Αρκαδια τι γνωμη εχεις πολιτικα? Την ειχα για χουντοβασιλικη περιοχη αλλα ειδα οτι στο δημοψηφισμα για την μοναρχια, ψηφισε κατα εστω και με μικρη διαφορα, εχω γνωρισει αρκετους αριστεροπασοκους απο εκει τα τελευταια χρονια και εχει καταγωγη απο εκει ο Λαμπρακης.

Το ΠΑΣΟΚ εχει πολυ λαο εκει λογω ΔΕΗ.

Ουδέτερους (εως και απολιτίκ) θα τους χαρακτήριζα τους Αρκάδες και από τους Πελοποννήσιους είναι ίσως οι πιο αριστεροί (έχει χωριά στη Γορτυνία που βγάζουν μόνο ΚΚΕ, πέρυσι τα είχε επισκεφτεί ο Κουτσούμπας - btw ο Πλουμπίδης ήταν από τα Λαγκάδια Αρκαδίας). Αυτό με το ΠΑΣΟΚ ισχύει, αλλά δεν είναι και από τους πιο φανατικούς.

Γενικά η Αρκαδία, με εξαίρεση τον μικρό κάμπο της Τεγέας και της Μεγαλόπολης και τα παράλια της Κυνουρίας, είναι Ορεινή (πολύ ορεινή, με γκρεμούς και φαράγγια). Κατά συνέπεια, επειδή δεν μπορούσαν να ζήσουν από τον τόπο τους (γεωργία, κτηνοτροφία) είτε μετανάστευσαν στο εξωτερικό (κυρίως Αμερική), είτε στην Αθήνα. Πολλοί από αυτούς δραστηριοποιήθηκαν στον χώρο της πολιτική (τρεις πρωθυπουργοί (συν τον Σαμαρά που αν και Καλαματιανός έλκει την καταγωγή του από Αρκαδία) και ένας πρόεδρος της Δημοκρατίας (συν το Πάκη που επίσης έλκει την καταγωγή από Αρκαδία)), των τεχνών και των γραμμάτων (Καρυωτάκης, Γκάτσος, Β. Παπακωνσταντίνου).

Βέβαια απ' την Αρκαδία είναι και ο Καρατζαφέρης...
0 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μάιος 2018, 07:03

itteithe έγραψε:Λίγα λόγια για τ' Λάρσα :madwoman:

Από τα ορεινά ή από τον κάμπο είσαι; :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Μάιος 2018, 08:18

όλοι σας ζηλεύετε τους πελοποννήσιους, τους μόνους καθαρόαιμους έλληνες
:yesyes:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”