Εντοπίστηκε η σορός του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Εντοπίστηκε η σορός του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη!!

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Μαρ 2015, 17:18

Εγώ κρίνω απο τις φάτσες σε μερικές περιπτώσεις, όπως αυτή.

Ο ένας ήδη έσπασε και κλαίγεται ότι τον στοχοποιούν άδικα και ότι ήταν κολλητός του Βαγγέλη.

Δεν πειράζει μάγκα, τώρα που σε ξέρει η μισή Ελλάδα θα περάσεις καλά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Μαρ 2015, 17:18

Μην δαιμονοποιείς και τερατοποιείς τα συναισθήματα. Αλλιώς θα περιμένεις να δεις κάνα τέρας που θα σε φοβίζει. Έτσι βλέπεις απλά έναν μαλάκα με συνηθισμένη φάτσα. Γιατί να μην ξέρεις;

Ρε τι έκανες στο σάϊτ; Γράφεις μαλ άκας στο ποστ και μετατρέπεται σε μλκ για εξευγενισμό;
Αυτά τα ηθικοπλαστικά μας φάγανε ρε πστη μου!
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Μαρ 2015, 17:23

Έχει και άλλες φώτο αυτουνού και δεν είναι καθόλου συνηθισμένη η φάτσα του.

Γενικά, θα έπρεπε να βγούν στη φόρα οι φάτσες όλων των σπουδαστών της σχολής. Και των καθηγητών τους.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 17:31

Απλά δεν ήθελα να ξέρω.
Γιατί να ξέρω στο φινάλε;

Σκέψου πόσα και πόσα θα ακούει τώρα αυτό το παλικάρι, άλλα δικαίως και άλλα αδίκως όμως.
Επίσης σκέψου πως θα του συμπεριφέρονται όσοι τον αντικρίζουν.

Εντάξει δε λέω, έσφαλε, είναι άξιος της μοίρας του, αλλά αν του συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο ίσως και αυτός καταλήξει με ένα μαχαίρι σε κανένα χωράφι.

Επίσης, δεν είναι θέμα δαιμονοποίησης συναισθημάτων. Το εντελώς αντίθετο θα έλεγα.
Εγώ αυτούς τους ανθρώπους που είναι εντελώς απολίτιστοι, με σοβαρή έλλειψη παιδείας και είναι πιο αδύναμοι και πιο ανασφαλείς απο τους ίδιους τους όρους που ορίζουν αυτές τις έννοιες, τους λυπάμαι.

Επειδή ζω στην Κρήτη και καλώς ή κακώς ξέρω πολύ καλά πώς συμπεριφέρεται ένα μεγάλο ποσοστό "ανδρών απο χωριά", τόσο στα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους, γι αυτό λυπάμαι τέτοιου είδους απογόνους των οικογενειών αυτών.
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 18 Μαρ 2015, 17:35

Diadochos έγραψε:Εγώ κρίνω απο τις φάτσες σε μερικές περιπτώσεις, όπως αυτή.

Ο ένας ήδη έσπασε και κλαίγεται ότι τον στοχοποιούν άδικα και ότι ήταν κολλητός του Βαγγέλη.

Δεν πειράζει μάγκα, τώρα που σε ξέρει η μισή Ελλάδα θα περάσεις καλά.

Στα παπάρια μας , καμιά φορά κι "ο νεκρός δεδικαίωται" ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Μαρ 2015, 17:44

White έγραψε:Επειδή ζω στην Κρήτη και καλώς ή κακώς ξέρω πολύ καλά πώς συμπεριφέρεται ένα μεγάλο ποσοστό "ανδρών απο χωριά", τόσο στα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους, γι αυτό λυπάμαι τέτοιου είδους απογόνους των οικογενειών αυτών.

Λύσεις υπάρχουν, έχουν εφαρμοστεί στον πολιτισμένο κόσμο. Π.χ. οι βρετανικός στρατός είχε ανεβεί στα Χάηλαντς, έκαψε τα χωριά των αγριανθρώπων και όσους έζησαν τους κατέβασε στις πόλεις με το ζόρι.
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 17:57

Diadochos αυτό δεν είναι λύση καμάρι μου. Γιατί στις πόλεις νομίζεις δε γίνεται;
Ίσως όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά συμβαίνει.
Δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται με αυτό το νησί.

Από τη μια αισθάνομαι ευγνώμων που η οικογένειά μου δεν έχει να κάνει με τέτοιου είδους οικογένειες, από την άλλη θεωρώ ότι το φυσιολογικό είναι αυτό.

Ορισμένες φορές νομίζω, οτι δεν είναι καν επιλογή των νέων να μεγαλώσουν με τέτοιες πεποιθήσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Μαρ 2015, 18:19

Προφανώς και δεν είναι επιλογή τους, η κουλτούρα των κοινωνιών τους φταίει.

Καλές οι ιστορίες για τους λεβέντες της Κρήτης κλπ, αλλά πλέον ζούμε στον 21ο αιώνα και το να ζουν κάποιοι με όρους ανομίας και ζούγκλας άλλων εποχών είναι προβληματική κατάσταση που πρέπει να λυθεί.

Αντ αυτού, έχουμε βουλευτές που τους προστατεύουν για να αρμέγουν τους ψήφους τους.

Αυτή η κατάσταση με τα ορεινα χωριά της Κρήτης, όπου ο καθένας μπορεί να κυκλοφορεί οπλισμένος, να πυροβολει όποτε του καπνίσει, να σκοτώνεται με τον γείτονα για τα γίδια, να κατεβαίνει στις πόλεις με αέρα Τσακ Νόρις και να απαιτεί να τον φοβούνται, και πολλά άλλα, πρέπει να σταματήσει. Αποτελούν ξένο σώμα για την κοινωνία μας, δεν υπάρχει χώρος γι αυτούς αν δεν αλλάξουν, παρά μόνο σε κλουβιά σε ζωολογικούς κήπους να τους πετάνε τα πιτσιρίκια πασατέμπο.

Το κράτος πρέπει να πάρει μέτρα. Αν πρέπει να εκκενωθούν χωριά και να γίνουν εκτοπίσεις, να γίνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 18:28

Ποιο κράτος;
Πλάκα κάνεις τώρα κι εσύ.

Εντάξει τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα νομίζω.
Δε σκοτώνονται άνθρωποι για μια γίδα, ούτε κυκλοφορούν οπλισμένοι.
Το κακό είναι οτι μια μορφή, τιμής και θάρρους των προγόνων μας, πέρασε στις επόμενες γενιές με εντελώς διαφορετικό τρόπο και ύφος απο αυτό που ήταν και είχε αποδώσει χαρακτηρισμούς όπως λεβέντες κτλ.

Αν το γενικεύσεις, είναι όπως το μέσο Έλληνα. Επειδή υπάρχει μια προϊστορία, έχει επαναπαυτεί και θεωρεί ότι είναι έξυπνος λαός, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Περισσότερο πονηρός είναι παρά έξυπνος.

Τέλος πάντων, νομίζω ξεφεύγουμε πολύ απ το θέμα.

Η ουσία στο όλο θέμα κατ εεέ, ειναι ναι μεν να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, όποιοι και αν είναι αυτοί όμως, όχι όμως να ξεσπάσει μια οργή του οποιοδήποτε τρελού που κακά τα ψέματα, σε λίγες μέρες θα έχει ξεχάσει το συμβάν, όπως και όλοι εμείς που το συζητάμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 18:31

Αν το γενικεύσεις, είναι όπως το μέσο Έλληνα. Επειδή υπάρχει μια προϊστορία, έχει επαναπαυτεί και θεωρεί ότι είναι έξυπνος λαός, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Περισσότερο πονηρός είναι παρά έξυπνος.

Αυτό δε θυμάμαι γιατί το έγραψα. άλλο συνειρμό είχα στο μυαλό μου και στην πορεία το ξέχασα...
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”