Μια παιδίατρος ξεσπά και σχολιάζει τη μάστιγα των «μαμαδογκρούπ»
-
Inconsequent
- Rookie poster

Re: Μια παιδίατρος ξεσπά και σχολιάζει τη μάστιγα των «μαμαδογκρούπ»
Απλά αποδεικνύεται ότι τα απολυτήρια λυκείου δίνονται για πλάκα -τιποτε άλλο.
1 .
-
Cavaliere
- Rookie poster

Εντάξει, αφού δεν υπάρχει υποχρέωση να πας σε σχολή γονέων. Εγώ και η σύζυγός μου, παρακλουθήσαμε σχολείο γονέων, πριν γεννήσουμε.
1 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Cavaliere έγραψε:Εντάξει, αφού δεν υπάρχει υποχρέωση να πας σε σχολή γονέων. Εγώ και η σύζυγός μου, παρακλουθήσαμε σχολείο γονέων, πριν γεννήσουμε.
Αν δε σου είναι κόπος μπορείς να μοιραστεις μάζι μας πως ηταν και πως σας βοήθησε;
Φαίνεται πολυ ενδιαφέρον
0 .
-
blackpaint
- Basic poster

προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στην ιατρικη επιστημη αλλα λιγοτερη εμπιστοσυνη στους ελληνες γιατρους. ειχα μια ιστορια καποτε μ ενα τραυματισμο και μολις στον τεταρτο γιατρο βρηκα καποιον που ηξερε τι να κανει με τη συγκεκριμενη παθηση. οι αλλοι ειτε μου εδωσαν τελειως ακαταλληλη αγωγη, ειτε με αντιμετωπισαν σχεδον σαδιστικα και χαιρεκακα, ειτε ενιψαν τας χειρας τους. οταν βρηκα τον καλο γιατρο ηταν ομως αργα κι ο τραυμτισμος μου αφησε μονιμο θεματακι, με το οποιο πια ζω κανονικα και θα ζω ως την τελαυταια μου πνοη.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Οι περισσοτεροι επαγγελματιες υγειας μπορει να εχουν γνωσεις, δεν εχουν καθολου παιδεια ομως, ειδικα οι γιατροι
Πολυ αλαζονες και απανθρωποι, νομιζουν οτι τα πολλα χρονια σπουδων τους, τους εχουν κανει κατι ανωτερο απο τους αλλους
Οταν φερεσαι ομως χωρις ηθος, ο,τι χαρτια και αν εχεις, εισαι ενα μηδενικο
Πολυ αλαζονες και απανθρωποι, νομιζουν οτι τα πολλα χρονια σπουδων τους, τους εχουν κανει κατι ανωτερο απο τους αλλους
3 .
-
Katanas
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οι περισσοτεροι επαγγελματιες υγειας μπορει να εχουν γνωσεις, δεν εχουν καθολου παιδεια ομως, ειδικα οι γιατροι
Ενταξει εξαρταται...πχ ξαδερφος μου (Ιατρος) που δουλευε σε δημοσιο νοσοκομειο τον ειχαν τεντωσει στις εφημεριες οποτε λογικη η σκατα συμπεριφορα...
Γενικα ειναι ενα επαγγελμα στο οποιο αν δεν εχεις και λιγο κυνισμο μετα απο λιγο εισαι για το Δαφνι...
0 .
~
CoRfU
~-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Katanas έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Οι περισσοτεροι επαγγελματιες υγειας μπορει να εχουν γνωσεις, δεν εχουν καθολου παιδεια ομως, ειδικα οι γιατροι
Ενταξει εξαρταται...πχ ξαδερφος μου (Ιατρος) που δουλευε σε δημοσιο νοσοκομειο τον ειχαν τεντωσει στις εφημεριες οποτε λογικη η σκατα συμπεριφορα...
Γενικα ειναι ενα επαγγελμα στο οποιο αν δεν εχεις και λιγο κυνισμο μετα απο λιγο εισαι για το Δαφνι...
Αναλογως την περιπτωση, αν δεν δω πως αντιμετωπιζει τον κοσμο δεν μπορω να κρινω την γυναικα.
Σε καθε περιπτωση ο αρρωστος δεν φταιει σε κατι, ειναι το μονο σιγουρο
0 .
-
asevastos
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Katanas έγραψε:Ενταξει εξαρταται...πχ ξαδερφος μου (Ιατρος) που δουλευε σε δημοσιο νοσοκομειο τον ειχαν τεντωσει στις εφημεριες οποτε λογικη η σκατα συμπεριφορα...
Αναλογως την περιπτωση, αν δεν δω πως αντιμετωπιζει τον κοσμο δεν μπορω να κρινω την γυναικα.
Σε καθε περιπτωση ο αρρωστος δεν φταιει σε κατι, ειναι το μονο σιγουρο
αν και συμφωνω με την αναφορα σου στους γιατρους, να σημειωσω οτι και ο αρρωστος, ενιοτε, φταιει.
πολλοι συμπολιτες μας, ειναι απλως μαλακες. οταν αρρωστησουν, δεν παυουν να ειναι μαλακες.
0 .
-
Papa John
- Rookie poster

enterprise-psi έγραψε:
Κάποια στιγμή θα στρώσει η ανθρωπότητα, μέσο φυσικής επιλογής.
Θα βάλει μέσο.
0 .
-
Papa John
- Rookie poster

Αυτό που γράφτηκε πιο πριν.
Το Ίντερνετ και η χρήση του ακόμη και από την κουτσή Μαρία είναι που έφερε την Ολική Καταστροφή.
Αν και συμφωνώ και με αυτό που έγραψε ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ,ότι δηλαδή πολλά,ίσως και τα περισσότερα,είναι τρολλιές,flames,για να φουντώνουν οι διαδικτυακές μάχες και να τσατίζονται και να χτυπιούνται κάτω σαν τα χταπόδια ανθρώπινοι τύποι όπως ο πάλαι ποτέ Northern Spirit.
Το Ίντερνετ και η χρήση του ακόμη και από την κουτσή Μαρία είναι που έφερε την Ολική Καταστροφή.
Αν και συμφωνώ και με αυτό που έγραψε ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ,ότι δηλαδή πολλά,ίσως και τα περισσότερα,είναι τρολλιές,flames,για να φουντώνουν οι διαδικτυακές μάχες και να τσατίζονται και να χτυπιούνται κάτω σαν τα χταπόδια ανθρώπινοι τύποι όπως ο πάλαι ποτέ Northern Spirit.
0 .