Λαχουρένιος έγραψε:
Κατι αλλο βασικο πχ κανεις δεν κανει οπισθεν χωρις καθρεπτες στο δρομο. Αυτο στις εξετασεις απαγορευεται δια ροπαλου.
Μπαρδόν;
Admin έγραψε:To STOP πάντως σημαίνει ότι ακινητοποιεις το όχημα, κοιτάς, και μετά περνάς. Σχεδόν κανένας δεν το κάνει αυτό.
Ναι υπάρχει αυτή η μικρή ειδοποιός διαφορά αλλά στην πράξη σημαίνουν το ίδιο (περίπου) πράγμα. Παραχώρηση προτεραιότητας.
Admin έγραψε:Εμένα μου έχει τύχει στην είσοδο της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου, όπου υπάρχει σήμα ότι έχεις προτεραιότητα και αντιστοίχως στοπ στον κάθετο δρόμο, να μου πεταχτεί γίδι από τη μεριά του στοπ και να με κοιτάζει κιόλας όπως περνούσε με υφακι "που πα ρε". Έφαγε μια διπλή περιποιημένη μούτζα, αλλά μάλλον άνθρωπος δεν έγινε.
Ναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση των γιδίων είναι να ζητάνε και τα ρέστα.
Πάντως εδώ που τα λέμε, εμένα μου έτυχε πρόσφατα μια πολύ πολιτισμένη αντίδραση από Ελ οδηγό όπου τον τράκαρα εγώ (το παραδέχομαι, ήταν τότε που δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου και δεν ήμουν και πολύ συγκεντρωμένη) και έπεσα από πίσω του σε σταματημένο φανάρι. Δεν συνειδητοποίησα ότι σταμάτησε και τον σκούντηξα.
Βγαίνω έξω τον λέω: "Χίλια συγγνώμη, εγώ φταίω, δεν είδα ότι σταματήσατε, αφαιρέθηκα μπλα, μπλα, μπλα"
Αυτός μου λέει: "Δεν πειράζει κοπέλα μου, συμβαίνουν αυτά" (χτύπημα στην πλάτη)
Εγώ: "Μήπως θέλετε να κάνουμε κάποια φιλική δήλωση, να καλέσουμε την τροχαία;" (όχι ότι είχε γίνει καμιά σοβαρή ζημιά, εμένα μόνο μπήκε προς τα μέσα η μπροστινή πινακίδα από τον κοτσαδόρο του)
Αυτός: Όχι, όχι κοπέλα μου. Καλές γιορτές να έχεις (ήταν τα χριστούγεννα που μας πέρασαν)
Δώσαμε τα χέρια και ξαναμπήκαμε στα αμάξια μας.
Πολιτιζζζζζζζζμός εκατέρωθεν έτσι;
Και είχε μια αμαξάρα κάτσε καλά. Άμα ήταν κανένας περίεργος μπορεί να με έκανε χοντρή μανούρα.
Θέλω να πω ότι ακόμα και να φταις, εξαρτάται πώς το αντιμετωπίζεις. Τουλάχιστον παραδέξου το ρε φίλε. Μην ζητάς και τα ρέστα. Και ο άλλος θα είναι πιο συγκαταβατικός.