pluton έγραψε:Μπορεί εσύ να μη πιστεύεις τις προφητείες εγώ τις πιστεύω.
Έρμαιο αντικείμενο στα χέρια των μαυροφορεμένων μουσάτων πρακτόρων της Μόσκας

pluton έγραψε:Μπορεί εσύ να μη πιστεύεις τις προφητείες εγώ τις πιστεύω.

pluton έγραψε:Εκεί λοιπόν που πρωτοεφαρμόστηκε δείτε τα αποτελέσματα:
Έρευνα ΗΠΑ: Υψηλότερος ο κίνδυνος αυτοκτονίας για ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους εφήβους

Προέλλην έγραψε:Το ίδια ισχύουν και για τις παρένθετες μητέρες. Όποιος πιστεύει ότι απο τον άλλο μήνα θα αρχίσουν να παντρεύονται μαζικά οι γκέι και να μπαίνουν σε διαδικασίες παρένθετης μητρώτητας, μάλλον φαντάζεται πράγματα.
Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά αλεύρι στον μύλο των πρακτόρων της δυστοπικής μόσχας στην πάγια προσπάθειά της να φουντώσει τον διχασμό στις δυτικές κοινωνίες μέσω ψυχολογικών επιχειρήσων. Οι ρώSSοι ιμπεριαληστές μακελεύουν τους λαούς της ανατολικής Ευρώπης και τον ίδιο τους τον λαό, παράλληλα φαντασιώνονται τις επόμενες εισβολές εκεί που σχεδιάσμένα παλαιότερα είχαν σπείρει μειονότητές τους πχ Βαλτικές χώρες, με σαφή απώτερο στόχο να ποδηγετήσουν όλη την Ευρώπη, αλλά τα ημιδυτικά χάπατα της Βλακανικής ασχολούνται με γκέι τρίχες.

Προέλλην έγραψε:Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Αυτά τα μεταφυσικά τα πιστεύουν μόνο τα κακόμοιρα θύματα της πουτλερικής προπαγάνδας, πχ πιστεύουν ότι θα τους χαρίσουν την Πόλη, κτλ. Ας είναι καλά οι πράκτορες της ρωσίας που έχουν παρεισφρήσει στο Άγιο Όρος και τόσες δεκαετίες έχουν διεξάγει μεθοδική προπαγάνδα.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εκεί λοιπόν που πρωτοεφαρμόστηκε δείτε τα αποτελέσματα:
Έρευνα ΗΠΑ: Υψηλότερος ο κίνδυνος αυτοκτονίας για ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους εφήβους
Αυτό πως αποτελεί επιχείρημα κατά της υιοθεσίας? Τα ομοφυλόφιλα παιδιά αυτοκτονούν γιατί δέχονται εκφοβισμό από ανθρώπους με τις δικές σου απόψεις και όχι επειδή έλκονται σεξουαλικά από άτομα του ίδιου φύλου.

bizeli έγραψε:Συγγνώμη αυτό το νήμα με αρχικό ποστ ομοφυλόφιλα ζευγάρια και παιδεραστία πώς συνδέεται;
Για να μη μιλήσω για την μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος από την πλευρά του νηματοθέτη.
Ως συνήθως η γνωστή τακτική του Πλούτωνα ...κάνει μια γύρα στο ίντερνετ... τσακώνει τις απόψεις που εξυπηρετούν τη δική του και τις πετάει εδώ.

pluton έγραψε:Πάλι εγώ φταίω;
Τίποτα καλό δεν κάνω;

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:Πάλι εγώ φταίω;
Τίποτα καλό δεν κάνω;
Δικό σου νήμα είναι εσύ το "χτίζεις" κατά πώς σε βολεύει.
Εγώ τα γράφω; Εσύ τα γράφεις.

pluton έγραψε:bizeli έγραψε:
Δικό σου νήμα είναι εσύ το "χτίζεις" κατά πώς σε βολεύει.
Εγώ τα γράφω; Εσύ τα γράφεις.
Έλα πες μου τι ακριβώς δεν σου άρεσε;