Προέλλην έγραψε:Ξέρουμε αν ο γιός που πήρε το δάνειο είχε καμιά σχέση με την λαϊκίστικη σέκτα Σώρρα;
Λαικισμός

Προέλλην έγραψε:Ξέρουμε αν ο γιός που πήρε το δάνειο είχε καμιά σχέση με την λαϊκίστικη σέκτα Σώρρα;

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ξέρουμε αν ο γιός που πήρε το δάνειο είχε καμιά σχέση με την λαϊκίστικη σέκτα Σώρρα;
Λαικισμός

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Λαικισμός
Λαικισμος αλλο ο δικηγορος του ηλικιωμενου υπηρξε δικηγορος του Σωρρα και ειναι ενα δικηγορος απο αυτους που προετρεπαν δανειοληπτες σε μπαταξισμο
Καλα το ειχαν υποθεσει απο χτες

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε καιει το που θα παει;
Απαντησεις
1.Στο σπιτι του γιου του το οποιο επισκευαστηκε με το επισκευαστικο δανειο
2.Σε σπιτι που θα αγορασει με τα 170.000€ που θα εδινε στον Σκοπιανο
3.Σε σπιτι που θα νοικιασει με τα χρηματα τα οποια πηρε απο τον πλειστηριασμο.Γιαν αν το δανειο ηταν 70.000€ και αυτος εδωσε ηδη 90.000€ τοτε τα περισσοτερα απο τα 150.001€ τα οποια υποστηριζει οτι πουληθηκε το σπιτι θα πανε στην τσεπη του
Τωρα σε ρωταω εγω
Καποιος που εχει ενα σπιτι το οποιο κανει 500.000€ και ειναι εγγυητης σε επισκευαστικο δανειο 70.000€ για το οποιο εχουν πληρωθει 90.000€ αλλα ο δανειοληπτης σταματησε να πληρωνει δοσεις,τι πρεπει να κανει;
1.Να μην πληρωσει τις δοσεις οπως ο συγκεκριμενος παπους;
2.Να πληρωσει οπωσδηποτε τις δοσεις ακομη και αν χρειαστει να πουλησει το σπιτι του αξιας 500.000€;
Τι τον συμβουλεις να πραξει;

bizeli έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε καιει το που θα παει;
Απαντησεις
1.Στο σπιτι του γιου του το οποιο επισκευαστηκε με το επισκευαστικο δανειο
2.Σε σπιτι που θα αγορασει με τα 170.000€ που θα εδινε στον Σκοπιανο
3.Σε σπιτι που θα νοικιασει με τα χρηματα τα οποια πηρε απο τον πλειστηριασμο.Γιαν αν το δανειο ηταν 70.000€ και αυτος εδωσε ηδη 90.000€ τοτε τα περισσοτερα απο τα 150.001€ τα οποια υποστηριζει οτι πουληθηκε το σπιτι θα πανε στην τσεπη του
Τωρα σε ρωταω εγω
Καποιος που εχει ενα σπιτι το οποιο κανει 500.000€ και ειναι εγγυητης σε επισκευαστικο δανειο 70.000€ για το οποιο εχουν πληρωθει 90.000€ αλλα ο δανειοληπτης σταματησε να πληρωνει δοσεις,τι πρεπει να κανει;
1.Να μην πληρωσει τις δοσεις οπως ο συγκεκριμενος παπους;
2.Να πληρωσει οπωσδηποτε τις δοσεις ακομη και αν χρειαστει να πουλησει το σπιτι του αξιας 500.000€;
Τι τον συμβουλεις να πραξει;
Οκ εσύ έχεις ψάξει καλύτερα την υπόθεση.
Εγώ από την πλευρά μου πειράζει να μην θέλω να βλέπω ανθρώπους σε απόγνωση;
Πειράζει που πιστεύω στη 2η ευκαιρία;
Πειράζει που πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκεται μια λύση;
Δλδ ρε συ γιαννόπουλε αν κάποιος τα έχει κάνει τελείως σκατά στη ζωή του τι πρέπει να του πούμε; Αυτοκτόνα;
Δε μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους σε αδιέξοδο. Εντάξει;

Προέλλην έγραψε:Δεν νομίζω να αρέσει σε κανένα.
Από την άλλη,

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λαικισμος αλλο ο δικηγορος του ηλικιωμενου υπηρξε δικηγορος του Σωρρα και ειναι ενα δικηγορος απο αυτους που προετρεπαν δανειοληπτες σε μπαταξισμο
Καλα το ειχαν υποθεσει απο χτες
bizeli έγραψε:

bizeli έγραψε:
Εγώ από την πλευρά μου πειράζει να μην θέλω να βλέπω ανθρώπους σε απόγνωση;
Πειράζει που πιστεύω στη 2η ευκαιρία;
Πειράζει που πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκεται μια λύση;
Δλδ ρε συ γιαννόπουλε αν κάποιος τα έχει κάνει τελείως σκατά στη ζωή του τι πρέπει να του πούμε; Αυτοκτόνα;
Δε μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους σε αδιέξοδο. Εντάξει;

Προέλλην έγραψε:Δεν νομίζω να αρέσει σε κανένα.
Από την άλλη, αν το πιστόλιασμα δανείων ήταν ανθρώπινο δικαίωμα, δεν θα υπήρχε οικονομία.
Το να χάσεις το σπίτι σου απο κακές επιλογές, είναι μια σοβαρή πιθανότητα στην ζωή, η οποία δεν τελειώνει, υπάρχουν και τα ενοίκια που ζει τόσος άλλος κόσμος.