Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Μάιος 2023, 20:24

Προέλλην έγραψε:Ξέρουμε αν ο γιός που πήρε το δάνειο είχε καμιά σχέση με την λαϊκίστικη σέκτα Σώρρα;

Λαικισμός
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 06 Μάιος 2023, 21:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ξέρουμε αν ο γιός που πήρε το δάνειο είχε καμιά σχέση με την λαϊκίστικη σέκτα Σώρρα;

Λαικισμός

Λαικισμος αλλο ο δικηγορος του ηλικιωμενου υπηρξε δικηγορος του Σωρρα και ειναι ενα δικηγορος απο αυτους που προετρεπαν δανειοληπτες σε μπαταξισμο
Καλα το ειχαν υποθεσει απο χτες
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Μάιος 2023, 21:41

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Λαικισμός

Λαικισμος αλλο ο δικηγορος του ηλικιωμενου υπηρξε δικηγορος του Σωρρα και ειναι ενα δικηγορος απο αυτους που προετρεπαν δανειοληπτες σε μπαταξισμο

Όχι απλά δικηγόρος, αλλά και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας με τον Σώρρα.

Ξανά, ξέρουμε αν ο υπήρχαν τίποτε πάρε-δώσε με αυτά τα εψιλονικά κινήματα άρνησης χρεών λόγω τράπεζας ανατολής κλπ; Εγώ πάντως δεν ξέρω.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μάιος 2023, 00:26

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε καιει το που θα παει;
Απαντησεις
1.Στο σπιτι του γιου του το οποιο επισκευαστηκε με το επισκευαστικο δανειο
2.Σε σπιτι που θα αγορασει με τα 170.000€ που θα εδινε στον Σκοπιανο
3.Σε σπιτι που θα νοικιασει με τα χρηματα τα οποια πηρε απο τον πλειστηριασμο.Γιαν αν το δανειο ηταν 70.000€ και αυτος εδωσε ηδη 90.000€ τοτε τα περισσοτερα απο τα 150.001€ τα οποια υποστηριζει οτι πουληθηκε το σπιτι θα πανε στην τσεπη του

Τωρα σε ρωταω εγω
Καποιος που εχει ενα σπιτι το οποιο κανει 500.000€ και ειναι εγγυητης σε επισκευαστικο δανειο 70.000€ για το οποιο εχουν πληρωθει 90.000€ αλλα ο δανειοληπτης σταματησε να πληρωνει δοσεις,τι πρεπει να κανει;

1.Να μην πληρωσει τις δοσεις οπως ο συγκεκριμενος παπους;
2.Να πληρωσει οπωσδηποτε τις δοσεις ακομη και αν χρειαστει να πουλησει το σπιτι του αξιας 500.000€;

Τι τον συμβουλεις να πραξει;

Οκ εσύ έχεις ψάξει καλύτερα την υπόθεση.
Εγώ από την πλευρά μου πειράζει να μην θέλω να βλέπω ανθρώπους σε απόγνωση;
Πειράζει που πιστεύω στη 2η ευκαιρία;
Πειράζει που πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκεται μια λύση;

Δλδ ρε συ γιαννόπουλε αν κάποιος τα έχει κάνει τελείως σκατά στη ζωή του τι πρέπει να του πούμε; Αυτοκτόνα;
Δε μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους σε αδιέξοδο. Εντάξει;
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μάιος 2023, 01:36

bizeli έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε καιει το που θα παει;
Απαντησεις
1.Στο σπιτι του γιου του το οποιο επισκευαστηκε με το επισκευαστικο δανειο
2.Σε σπιτι που θα αγορασει με τα 170.000€ που θα εδινε στον Σκοπιανο
3.Σε σπιτι που θα νοικιασει με τα χρηματα τα οποια πηρε απο τον πλειστηριασμο.Γιαν αν το δανειο ηταν 70.000€ και αυτος εδωσε ηδη 90.000€ τοτε τα περισσοτερα απο τα 150.001€ τα οποια υποστηριζει οτι πουληθηκε το σπιτι θα πανε στην τσεπη του

Τωρα σε ρωταω εγω
Καποιος που εχει ενα σπιτι το οποιο κανει 500.000€ και ειναι εγγυητης σε επισκευαστικο δανειο 70.000€ για το οποιο εχουν πληρωθει 90.000€ αλλα ο δανειοληπτης σταματησε να πληρωνει δοσεις,τι πρεπει να κανει;

1.Να μην πληρωσει τις δοσεις οπως ο συγκεκριμενος παπους;
2.Να πληρωσει οπωσδηποτε τις δοσεις ακομη και αν χρειαστει να πουλησει το σπιτι του αξιας 500.000€;

Τι τον συμβουλεις να πραξει;

Δλδ ρε συ γιαννόπουλε αν κάποιος τα έχει κάνει τελείως σκατά στη ζωή του τι πρέπει να του πούμε; Αυτοκτόνα;

Δεν νομίζω να αρέσει σε κανένα.
Από την άλλη, αν το πιστόλιασμα δανείων ήταν ανθρώπινο δικαίωμα, δεν θα υπήρχε οικονομία.
Το να χάσεις το σπίτι σου απο κακές επιλογές, είναι μια σοβαρή πιθανότητα στην ζωή, η οποία δεν τελειώνει, υπάρχουν και τα ενοίκια που ζει τόσος άλλος κόσμος.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Μάιος 2023, 02:03

Προέλλην έγραψε:Δεν νομίζω να αρέσει σε κανένα.
Από την άλλη,

«Δεν είμαι μαλάκας αλλά...» :s_no
(Άστο bizeli δεν πρόκειται να καταλάβουν τι λες).
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μάιος 2023, 07:47

Οταν διαβάζω τι γράφουν και πως σκέφτονται οι νεοφιλελλεύθερες περσόνες εντός του φορουμ τρομάζω με την λογική της παγκοσμιοποίησης...
Μιλάμε για πάρτι ανηθικότητας , κοινωνικής απομόνωσης και σκληρότητας
Πραγματικά τους εμπιστεύεστε στο να ξανακυβερνήσουν;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μάιος 2023, 09:31

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λαικισμος αλλο ο δικηγορος του ηλικιωμενου υπηρξε δικηγορος του Σωρρα και ειναι ενα δικηγορος απο αυτους που προετρεπαν δανειοληπτες σε μπαταξισμο

Ας μην λαικίζουμε με άσχετα θέματα

bizeli έγραψε:

Μην παίρνεις όρκο :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Μάιος 2023, 11:25

bizeli έγραψε:

Nομιζω οτι εχεις αποφυγει να δεις το επιμαχο βιντεο
Ισως γιατι φοβασαι οτι θα χαλασει το παραμυθι που εχεις στο μυαλο
Για ποια 2η ευκαιρια μιλας;
Ο ιδιος εχει δηλωσει οτι εχει φτασει μεχρι τον Αρειο παγο
Ειχε ευκαιρια να μπει στον νομο Κατσελη αλλα ειναι προφανες οτι δεν πληρουσε τις προυποθεσεις
Ειχε ευκαιρια για συμβιβασμο με τις τραπεζες για επικυκυνση κτλ αλλα με τον δικηγορο που εχει ειναι προφανες οτι δεν επελεξε τετοιες λυσεις
Οχι 2η ειχε 100 ευκαιριες δεν ερχονται ξαφνικα αστυνομικοι να σε βγαλουν εξω απο το σπιτι
Ειναι μια διαδικασια που κρατησε πολλα χρονια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μάιος 2023, 11:30

Προέλλην έγραψε:Δεν νομίζω να αρέσει σε κανένα.
Από την άλλη, αν το πιστόλιασμα δανείων ήταν ανθρώπινο δικαίωμα, δεν θα υπήρχε οικονομία.
Το να χάσεις το σπίτι σου απο κακές επιλογές, είναι μια σοβαρή πιθανότητα στην ζωή, η οποία δεν τελειώνει, υπάρχουν και τα ενοίκια που ζει τόσος άλλος κόσμος.

Ναι ρε συ εντάξει. Κι εσύ και ο Γιαννόπουλος έχετε δίκιο περί μπαταξισμού. Αλλά πρώτον περίπτωση από περίπτωση διαφέρει και δεύτερον κάπου μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την έννοια "άνθρωπος".
Οκ?

Ακόμα και το Σύνταγμα έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα όσον αφορά την προστασία και τον σεβασμό απέναντι στην αξία της ανθρώπινης ζωής.
Ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου οφείλει να τον προστατεύει.
Φαντάσου ότι ακόμα και έναν δολοφόνο (που όλοι θα θέλαμε να τον λιντσάρουμε) το σύνταγμα σου λέει ώπα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαμε να λέμε πχ όσοι δεν πληρώνουν φόρους πχ ή χρωστάνε δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στην υγεία, στην παιδεία κτλ

Ε δεν πάει έτσι ρε παιδιά. Κάποιες αξίες είναι θεμελιώδεις, απαράβατες και πάνω από κάθε τι άλλο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για χρήματα ή οικονομικά χρέη.

Με όλα αυτά θέλω να καταλήξω ότι σωστά και αυτά που λέτε εσείς αλλά αν ως κοινωνία δεν έχουμε στο επίκεντρο τον Άνθρωπο τότε άστα βραστά.

Η εικόνα να κλοτσάς έναν ανάπηρο έξω από το σπίτι του για τον οποιονδήποτε λόγο δεν αρμόζει σε μια ανθρώπινη πολιτεία. Οκ;

Ευτυχώς που δεν του πήραν και το καρότσι δλδ.
Αν είναι δυνατόν.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”