Προέλλην έγραψε:Σωστά, γενικά, που ακούστηκε στα πλαίσια διαχείρισης ποιότητας να υπάρχει αξιολόγηση, Σανό, σανοοοοό φίλε, μην ακούς τίποτε, πανε να μας επιβάλουν, οι κακοί. Ο μόνος δρόμος αντίσταση και πάλη
.gif)

Προέλλην έγραψε:Σωστά, γενικά, που ακούστηκε στα πλαίσια διαχείρισης ποιότητας να υπάρχει αξιολόγηση, Σανό, σανοοοοό φίλε, μην ακούς τίποτε, πανε να μας επιβάλουν, οι κακοί. Ο μόνος δρόμος αντίσταση και πάλη
.gif)

vallon έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Αν θες τη γνώμη μου δυστυχώς δύσκολα θα κάνει κάτι διαφορετικό κι ο συριζα... Μπορεί να το ονομάσει αλλιώς, μπορεί να κάνει κάποιες «βελτιώσεις»... αλλά η Ευρώπη θέλει σχολεία πολλών ταχυτήτων......μακάρι να κάνω λάθος....
στην πράξη ο συριζα είναι το ίδιο μαγαζί με την νέα δημοκρατία
το θέμα είναι ότι προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αριστερό κόμμα και με βάση αυτό το θέμα είναι αν θα αλλάξει λ΄γιο τα πράγματα
Για θυμήσου τον αλήτη της νουδούλας που κατάργσησε τον τομέα υγεία μέσα σε μια νύχτα , τον αρβανιτόβλακα, που είχε γαμπρό τον ιεκ ακμή; έκλεισε τον τομέα υγείας ο μπετόβλακας για να στείλει πελατάκια στο ιεκ ακμή..
ο γιαβρό μετά το πήρε πίσω
ο συριζας λοιπόν λειτούργησε σαν συμμάζεμα των αισχρών που έκανε η νουδούλα
μήπως λειτουργήσει και τώρα έτσι;

.gif)

BaKXOS_Lysios έγραψε:vallon έγραψε:
στην πράξη ο συριζα είναι το ίδιο μαγαζί με την νέα δημοκρατία
το θέμα είναι ότι προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αριστερό κόμμα και με βάση αυτό το θέμα είναι αν θα αλλάξει λ΄γιο τα πράγματα
Για θυμήσου τον αλήτη της νουδούλας που κατάργσησε τον τομέα υγεία μέσα σε μια νύχτα , τον αρβανιτόβλακα, που είχε γαμπρό τον ιεκ ακμή; έκλεισε τον τομέα υγείας ο μπετόβλακας για να στείλει πελατάκια στο ιεκ ακμή..
ο γιαβρό μετά το πήρε πίσω
ο συριζας λοιπόν λειτούργησε σαν συμμάζεμα των αισχρών που έκανε η νουδούλα
μήπως λειτουργήσει και τώρα έτσι;
Ναι καταλαβαίνω τι λες. Ωστόσο...... αν έχει βάλει ο Μακρόν τα 2 πόδια του σε ένα παπούτσι για να πετύχει το συνταξιοδοτικό που «πρέπει» να πετύχει, δεν ξέρω πόσο ο Αλέξης και ο έλληνας εκπαιδευτικός θα καταφέρουν κάτι. Μένει να δούμε.....

. Λαϊκός ο ξεσηκωμός κατά της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, νο πασαράν, παλαϊκή επανάσταση κανονική, σύσσωμη αντιστέκεται η κενωνία στην ανουσιουργό Κεραμέως 

vallon έγραψε:πόσο διασκεδάζω με τη νεοφιλελεύθερη χολή
είναι πραγματική αρρώστια
ε Βάκχε ; δεν είναι να γελάς;
![]()
![]()
![]()
.gif)

Φασολαδα έγραψε:Να παραιτηθεί πάραυτα αν δεν της αρέσει. Είμαι βέβαιος οτι υπάρχει σίγουρα μια θέση στον ιδιωτικό τομέα για υπαλλήλους σαν και την κυρία.
.gif)

BaKXOS_Lysios έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Να παραιτηθεί πάραυτα αν δεν της αρέσει. Είμαι βέβαιος οτι υπάρχει σίγουρα μια θέση στον ιδιωτικό τομέα για υπαλλήλους σαν και την κυρία.
Μάλιστα. Εσυ απο αυτό που διάβασες δεν κατάλαβες καν ότι πρόκειται για "κύριο" και όχι για "κυρία" παρόλα αυτά ήρθες να καταθέσεις άποψη....
.gif)