2 νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: 2 νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 24 Δεκ 2022, 01:00

Προέλλην έγραψε:Αίσχος, ήρθαν οι Αλβανοί και μας μαγαρίσαν την υπέροχη χώρα :s_mad

αυτή είναι η νέα τάξη, όχι σαν τα 90ς που κοιμόμασταν με ανοικτές τις πόρτες με τους πατριώτες ΕΛ κακοποιούς :nono:

Ηρθαν οι Αλβανοι και μας πηραν τις δουλειες... Μειναν ανεργοι και οι νυχτοπερπατουντες... Που το ξεραν οτι οποιος την νυκτα περπατει λασπες και σκατα πατει...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Δεκ 2022, 17:16

taxalataxalasa έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αίσχος, ήρθαν οι Αλβανοί και μας μαγαρίσαν την υπέροχη χώρα :s_mad

αυτή είναι η νέα τάξη, όχι σαν τα 90ς που κοιμόμασταν με ανοικτές τις πόρτες με τους πατριώτες ΕΛ κακοποιούς :nono:

Ηρθαν οι Αλβανοι και μας πηραν τις δουλειες... Μειναν ανεργοι και οι νυχτοπερπατουντες... Που το ξεραν οτι οποιος την νυκτα περπατει λασπες και σκατα πατει...

Πλέον όσοι Αλβανοί ήταν ικανοί για αξιοπρεπή δουλειά την έχουν κάνει για Ευρώπη με ΕΛ διαβατήρια. Πίσω έχουν μείνει οι ενσωματωμένοι/ελληνοποιημένοι, δηλαδή οι 2ης γενιάς τράπερς και τεμπέληδες στις καφετέριες.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Δεκ 2022, 01:03

Προέλλην έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Ηρθαν οι Αλβανοι και μας πηραν τις δουλειες... Μειναν ανεργοι και οι νυχτοπερπατουντες... Που το ξεραν οτι οποιος την νυκτα περπατει λασπες και σκατα πατει...

Πλέον όσοι Αλβανοί ήταν ικανοί για αξιοπρεπή δουλειά την έχουν κάνει για Ευρώπη με ΕΛ διαβατήρια. Πίσω έχουν μείνει οι ενσωματωμένοι/ελληνοποιημένοι, δηλαδή οι 2ης γενιάς τράπερς και τεμπέληδες στις καφετέριες.

Δεν ειναι αληθεια αυτο που λες η τουλαχιστον εγω γνωριζω τις εξαιρεσεις.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 28 Δεκ 2022, 09:17

taxalataxalasa έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Πλέον όσοι Αλβανοί ήταν ικανοί για αξιοπρεπή δουλειά την έχουν κάνει για Ευρώπη με ΕΛ διαβατήρια. Πίσω έχουν μείνει οι ενσωματωμένοι/ελληνοποιημένοι, δηλαδή οι 2ης γενιάς τράπερς και τεμπέληδες στις καφετέριες.

Δεν ειναι αληθεια αυτο που λες η τουλαχιστον εγω γνωριζω τις εξαιρεσεις.

Σιγα μην γνωριζεις εξαιρεσεις ολοι το ιδιο ειναι επιδοματιες και παπαρες,οποιος εψει δουλεψει με αλβανους ξερει.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Δεκ 2022, 17:30

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Δωστε του καποιος ενα πολυχρωμο κουβαδακι να παιξει στην παραλια.

Όταν πυροβολιόταν οι ντόπιοι μαφιόζοι κατά τις "αγνές" εποχές ήταν ωραία, τώρα είναι άσχημα.

Πήγε κουβά η παραμύθα έ;

Ναι είναι άσχημα, τον ντόπιο υπόκοσμο, να τον δεχτώ, σε όλους τους λαούς υπάρχουν σάπια άτομα, αλλά να κάνουμε και εισαγωγή υποκόσμου, πως να γίνει είναι σονικο, δε μου λες στην Γερμανία τέτοια κουμασια οι Γερμανοί τους βάζουν μια σφραγίδα στο διαβατήριό του zurik.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Δεκ 2022, 17:34

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Πιθηκίσιος λαϊκισμός του χειρίστου είδους, αυτού δηλαδή που μας έχουν συνηθίσει ορισμένοι.
Το τάδε ή δείνα δημοσίευμα και οι εντυπώσεις του καθενός, δεν αποτελούν κάποιου είδους δείκτη.
Το τι εγκληματικότητα υπάρχει, αν αυξάνεται, μειώνεται, και πότε, προκύπτει αποκλειστικά και μόνο μέσα απο τα σχετικά στατιστικά στοιχεία.
Βέβαια, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τα λαϊκίστικα ζόμπι, αυτά, απλά θέλουν να πετάξουν κάποιο ράντομ δημοσίευμα και απο κάτω να μουγκανίσουν.

Αντι για ύβρεις...
:D
τσίμπα και ένα βαρουφάκη
σύσωμος ο πολιτικός κόσμος σας απαξιώνει ξεφτίλες
όλοι σας έχουν ξεβρακώσει
πάρε άλλο ένα αριστοτεχνικό ξεφτίλισμα

:laugh1: :laugh1:

μα τόση ξεφτίλα πια...
ο Βαρουφάκης σας γελοιοποιεί
καλύτερα να κρυφτείτε λαμόγια σε καμιά λατινική αμερική μαζί με τους ναζί συντρόφους σας

Το ζήτημα είναι τι θα πει ο λαός στις εκλογές και όχι τι θα πει ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Δεκ 2022, 21:14

Perseus1966 έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Δεν ειναι αληθεια αυτο που λες η τουλαχιστον εγω γνωριζω τις εξαιρεσεις.

Σιγα μην γνωριζεις εξαιρεσεις ολοι το ιδιο ειναι επιδοματιες και παπαρες,οποιος εψει δουλεψει με αλβανους ξερει.

και επειδη εργαζομαι με αλβανους, ξερω... καταρχην δεν τους ξεχωριζεις απο ελληνες... και στην συνεχεια ειναι εργατικοι σε ολες τις δουλειες διχως να ντρεπονται για οποιαδηποτε εργασια, ενω οι ελληνες περιμενουν να διοριστουν απο το κομμα η τρωνε την συνταξη του γερου και ζουν με επιδοματα... αυτο λεει η πειρα που εχω...
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Δεκ 2022, 21:19

Perseus1966 έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Δεν ειναι αληθεια αυτο που λες η τουλαχιστον εγω γνωριζω τις εξαιρεσεις.

και εν συνεχεια διαβασε και αυτο.

καθοσον εμεις αναμενουμε να διοριστουμε ως καθηγητες και δασκαλοι και ζουμε στο νοικι, οι αλβανοι εκαναν 2-3 δουλειες την ημερα και αγορασαν γη και εφταξαν σπιτι και ειναι νοικοκυραιοι και εμεις διοριστηκαμε στα 45 για να παρουμε συνταξη σε 20 χρονια και ζησουμε ανετα. :laugh1: ... παει η ζωη, περασε και δεν ακουμπησαμε...

Ξυπνατε....!!!
1 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 29 Δεκ 2022, 10:19

taxalataxalasa έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Σιγα μην γνωριζεις εξαιρεσεις ολοι το ιδιο ειναι επιδοματιες και παπαρες,οποιος εψει δουλεψει με αλβανους ξερει.

και επειδη εργαζομαι με αλβανους, ξερω... καταρχην δεν τους ξεχωριζεις απο ελληνες... και στην συνεχεια ειναι εργατικοι σε ολες τις δουλειες διχως να ντρεπονται για οποιαδηποτε εργασια, ενω οι ελληνες περιμενουν να διοριστουν απο το κομμα η τρωνε την συνταξη του γερου και ζουν με επιδοματα... αυτο λεει η πειρα που εχω...

Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .
Αυτα απο αλβανους που εχω δουλεψει σπο αυτους που ξέρω τωρα ,ενας μονο δουλευει -οπως και γυναικα του και καθε τρεις και λιγο παει για επιδοματα ,οι αλλοι που δεν δουλεύουν ειναι παντα με πακο τα 100αρια-50αρια,επιδόματα,τροφιμα απο την εκκλησια και παει λεγοντας
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Δεκ 2022, 14:25

Perseus1966 έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:και επειδη εργαζομαι με αλβανους, ξερω... καταρχην δεν τους ξεχωριζεις απο ελληνες... και στην συνεχεια ειναι εργατικοι σε ολες τις δουλειες διχως να ντρεπονται για οποιαδηποτε εργασια, ενω οι ελληνες περιμενουν να διοριστουν απο το κομμα η τρωνε την συνταξη του γερου και ζουν με επιδοματα... αυτο λεει η πειρα που εχω...

Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .
Αυτα απο αλβανους που εχω δουλεψει σπο αυτους που ξέρω τωρα ,ενας μονο δουλευει -οπως και γυναικα του και καθε τρεις και λιγο παει για επιδοματα ,οι αλλοι που δεν δουλεύουν ειναι παντα με πακο τα 100αρια-50αρια,επιδόματα,τροφιμα απο την εκκλησια και παει λεγοντας

Tι είναι αυτά τα επιδόματα; Ειδικά για Αλβανούς; Οι ΕΛς γιατί δεν τα παίρνουν; :dunno:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”