να προσθεσω οτι την ενταση την θελουν οποιο κομμα και να ειναι στην εξουσια
και να δωσω και την πληροφορια γιατι καποιος ηλιθιος θα βρει κατι να πει
ολοι σχεδον αριστεροι και μη λενε οτι τα επεισοδια τα προκαλουν πρακτορες κλπ
και αρα η εκαστοτε εξουσια ..... και ερχομαι και λεω - συμφερει την αριστερα αυτο που γινεται;
ή συμφερει τους δεξιους;
Οι ήρωες του Πολυτεχνείου.
-
nemo
- Supreme poster

Re: Οι ήρωες του Πολυτεχνείου.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:Η κεφαλα του Πολυτεχνείου.
Η κεφάλα του πολυτεχνείου λέει ο άλλος.
Φασίστας είναι με πρότυπα ζωής τους συνεργάτες των Γερμανών στη κατοχή, τους ταγματασφαλίτες, τους μαυραγορίτες, τους Κατελάνους, τους προδότες της Κύπρου χουνταίους και συνοδοιπόρος όλων των πολιτικών και ποινικών κατακαθιών που ευδοκίμησαν και ευδοκιμούν ακόμα στην πατρίδα μας.
Και πάνω απ' όλα είναι χριστιανός και φιλάνθρωπος.
Εκκλησιάζεται καθημερινώς, πιθανώς εξομολογείται πέντε φορές τη βδομάδα και γενικά ανήκει σε αυτή τη φάρα που βρίσκεται πίσω από κάθε βρομιά, πολιτική ή οικονομική, όλης της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Παυλος Γ.
- Crazy poster

pluton έγραψε: Διώξαμε τον Παπαδόπουλο, ένα έξυπνο, ήπιο, ικανό άνθρωπο που δεν είχε χαρακτηριστικά δικτάτορα για να φέρουμε αυτούς.... Δηλαδή αλλάξαμε μερσεντές με πατίνι.
Δώσε μπάρμπα.
Που και να είχε χαρακτηριστικά δικτάτορα δηλαδή.
Μόνο με μια Γυάρο και μια Μακρόνησο ήταν. Σιγά το πράμα.
Και λίγο από λογοκρισία.
Ναι αλλά, κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Παυλος Γ. έγραψε:pluton έγραψε: Διώξαμε τον Παπαδόπουλο, ένα έξυπνο, ήπιο, ικανό άνθρωπο που δεν είχε χαρακτηριστικά δικτάτορα για να φέρουμε αυτούς.... Δηλαδή αλλάξαμε μερσεντές με πατίνι.
Δώσε μπάρμπα.
Και λίγο από λογοκρισία.
παυλο το θεμα του πολυτεχνειου ειναι να της πεις στον πλουτων; ή ο πλουτων σε σενα;
ή να δουμε την πραγματικη εικονα ολοκληρωμενη ;
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:bizeli έγραψε:
Η κεφάλα του πολυτεχνείου λέει ο άλλος.
Φασίστας είναι με πρότυπα ζωής τους συνεργάτες των Γερμανών στη κατοχή, τους ταγματασφαλίτες, τους μαυραγορίτες, τους Κατελάνους, τους προδότες της Κύπρου χουνταίους και συνοδοιπόρος όλων των πολιτικών και ποινικών κατακαθιών που ευδοκίμησαν και ευδοκιμούν ακόμα στην πατρίδα μας.
Και πάνω απ' όλα είναι χριστιανός και φιλάνθρωπος.
Εκκλησιάζεται καθημερινώς, πιθανώς εξομολογείται πέντε φορές τη βδομάδα και γενικά ανήκει σε αυτή τη φάρα που βρίσκεται πίσω από κάθε βρομιά, πολιτική ή οικονομική, όλης της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Τα παραλες δεν εκκλησιάζομαι καθημερινά, πάντα την Κυριακή και φυσικά πάντα στις μεγάλες γιορτές, αλλά καθημερινά προσεύχομαι και αν περάσω έξω από εκκλησία ρίχνω ένα σταυρό, σταυρό ρίχνω και χωρίς να περνώ έξω από εκκλησια, μπορεί να βάλω και ένα καρβουνακι με λίγο λιβάνι το απογευμα. Δηλαδή χλιαρά πράγματα καθημερινά αυτά που κάνει ο μέσος Έλληνας.... Θα έλεγα ότι είμαι ολίγο χριστιανός επιδεχομενος βελτίωση.
Δόξα τω Θεω αγαπώ την πατρίδα μου και σιχαίνομαι τους μισελληνες. Όλους αυτούς που λες ότι έχω πρότυπα πέτατα όλα στην θάλασσα τίποτα δεν ισχύει.
Δώσε μπάρμπα.
Και λίγο από λογοκρισία.
Αφού δεν κατέχεις ρε μειρακιο, ρώτα να μάθεις. Η χούντα δεν χρησιμοποίησε την Μακρόνησο και η Γυάρος σύντομα έκλεισε οι κρατούμενοι ήταν:
Την 21η Απριλίου 1967 συνελήφθησαν 6.509 άτομα
Την 1η Ιανουαρίου΄1969 υπήρχαν 1.889 εκτοπισμένοι
Την 20η Αυγούστου 1970 υπήρχαν 649 εκτοπισμένοι
Την 31η Δεκεμβρίου 1970 υπήρχαν 353 εκτοπισμένοι
Την 20η Δεκεμβρίου 1971 υπήρχαν 7 εκτοπισμένοι
Την 5η Σεπτεμβρίου 1973 υπήρχαν 0 εκτοπισμένοι.
Όσο αφορά αυτά που γράφει nemo συμφωνώ μαζί του, εν πολλοίς.
ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Γιάννης
- Rookie poster

Μισός αιώνας κοντεύει να περάσει, αλλά το Πολυτεχνείο ακόμα προκαλεί πόνο και τσούξιμο στα απανταχού χουντοχύματα.
1 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
pluton
- Supreme poster

Γιάννης έγραψε:Μισός αιώνας κοντεύει να περάσει, αλλά το Πολυτεχνείο ακόμα προκαλεί πόνο και τσούξιμο στα απανταχού χουντοχύματα.
Βρε χαιβανια στο Πολυτεχνείο οι πολιτικάντηδες γιορτάζουν την μάσα μπούκα τους, εσείς τι γιορτάζετε; Την χρεοκοπία της χώρας; Την αποβιομηχάνιση της χώρας,
Τι ακριβώς γιορτάζεται στο τριήμερο;
Τριήμερο εορτασμό δεν έχουμε ούτε την 25η Μαρτίου, ούτε την 28η Οκτωβρίου.
Για πες μας τι ακριβώς έγινε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου; Μια νόμιμη, επιτρεπόμενη συγκέντρωση 2.000 το πολύ ατόμων.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Γιάννης
- Rookie poster

pluton έγραψε:Γιάννης έγραψε:Μισός αιώνας κοντεύει να περάσει, αλλά το Πολυτεχνείο ακόμα προκαλεί πόνο και τσούξιμο στα απανταχού χουντοχύματα.
Βρε χαιβανια στο Πολυτεχνείο οι πολιτικάντηδες γιορτάζουν την μάσα μπούκα τους, εσείς τι γιορτάζετε; Την χρεοκοπία της χώρας; Την αποβιομηχάνιση της χώρας,
Για πες μας τι ακριβώς έγινε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου; Μια νόμιμη, επιτρεπόμενη συγκέντρωση 2.000 το πολύ ατόμων.
Αν σου πω, υπάρχει περίπτωση να σου περάσει το τσούξιμο; Μάλλον όχι. Τζάμπα κόπος.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
nemo
- Supreme poster

Γιάννης έγραψε:pluton έγραψε:
Αν σου πω, υπάρχει περίπτωση να σου περάσει το τσούξιμο; Μάλλον όχι. Τζάμπα κόπος.
ti τσουξιμο και απο τι; η χουντα ετσι και αλλιως θα επεφτε βρε ηλιθιοι ειτε σε ενα χρονο ειτε σε δεκα- ξανα ηλιθιοι
κατι σου ειπε ο πλουτων -τι κερδισε η χωρα και τι κερδιζει απο τους εορτασμους -απαντα και απαντατε
ζουδια για να δειτε και σεις οτι δεν υπαρχει τιποτα απο αυτο που φανταζεστε
εμεις το ξερουμε αλλα εσεις δεν το ξερετε
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και το πηξε και το τσουξιμο δεν το λεει μονο ο γιαννης αλλα και ολοι οι βαρεμενοι
τσουξιμο!!! γιατι; ουτε και μεις θελαμε την βλακωδη λογοκρισια ή το κυνηγητό σε αριστερους που ηταν νοικοκυρηδες
και αυτο προς στο τελος της χουντας αρχισε να λιγοστευει
σε τι αλλο ; που μπηκαν και κομμουνιστες στο δημοσιο; σιγα το πραγμα εξελιξη ειχαμε και εχουμε συνεχως
σε τι αλλο βρε κακομοιρηδες στο μυαλο;
τσουξιμο!!! γιατι; ουτε και μεις θελαμε την βλακωδη λογοκρισια ή το κυνηγητό σε αριστερους που ηταν νοικοκυρηδες
και αυτο προς στο τελος της χουντας αρχισε να λιγοστευει
σε τι αλλο ; που μπηκαν και κομμουνιστες στο δημοσιο; σιγα το πραγμα εξελιξη ειχαμε και εχουμε συνεχως
σε τι αλλο βρε κακομοιρηδες στο μυαλο;
0 .