Η γαγγραινα της χωρας ειναι οι ΔΥ της, λυριως για την νοοτροπια που επικρατει...Ακομη κουβαλανε καταλοιπα της Τουρκοκρατιας με τα μπαξισια και την επιδεηξη εξουσιας...
Για μενα ειναι ειναι η αιτια των περισοτερων οικονομικων κακων της χωρας..
Δημόσιοι Υπάλληλοι (Aφιέρωμα)
-
Northern Spirit
- Crazy poster

Re: Δημόσιοι Υπάλληλοι (Aφιέρωμα)
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

-
Kauldron
- Supreme poster

mnimes_istorikes έγραψε:
Εγω θα ειμουν τριευτυχισμενος αν η δουλεια μου -ελευθερος επαγγελματιας που πρεπει να ιδρωσω 5 φανελες τη μερα-ειχε μειωση μονο 40%.
ΥΓ Εχω κοψει τα παντα-....αλκοολ-ναρκωτικα-βενζινοκολα-ψυχοφαρμακα...οποτε τζαμπα τεστ θα κανω
Καλά, εντάξει.
Έχεις μείωση παραπάνω από 40%, και καταφέρνεις και πληρώνεις φόρο από το πρώτο ευρώ (25% αν δεν κάνω λάθος) και ασφαλιστικές εισφορές στα ουράνια. ή μήπως δεν τα πληρώνεις, οπότε για τους μνή είσαι απατεώνας?
Northern Spirit έγραψε:Η γαγγραινα της χωρας ειναι οι ΔΥ της, λυριως για την νοοτροπια που επικρατει...Ακομη κουβαλανε καταλοιπα της Τουρκοκρατιας με τα μπαξισια και την επιδεηξη εξουσιας...
Καταγράφτηκε η θέση σου.

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
mnimes_istorikes
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:mnimes_istorikes έγραψε:
Εγω θα ειμουν τριευτυχισμενος αν η δουλεια μου -ελευθερος επαγγελματιας που πρεπει να ιδρωσω 5 φανελες τη μερα-ειχε μειωση μονο 40%.
ΥΓ Εχω κοψει τα παντα-....αλκοολ-ναρκωτικα-βενζινοκολα-ψυχοφαρμακα...οποτε τζαμπα τεστ θα κανω
Καλά, εντάξει.
Έχεις μείωση παραπάνω από 40%, και καταφέρνεις και πληρώνεις φόρο από το πρώτο ευρώ (25% αν δεν κάνω λάθος) και ασφαλιστικές εισφορές στα ουράνια. ή μήπως δεν τα πληρώνεις, οπότε για τους μνή είσαι απατεώνας?Northern Spirit έγραψε:Η γαγγραινα της χωρας ειναι οι ΔΥ της, λυριως για την νοοτροπια που επικρατει...Ακομη κουβαλανε καταλοιπα της Τουρκοκρατιας με τα μπαξισια και την επιδεηξη εξουσιας...
Καταγράφτηκε η θέση σου.
Kauldron η εισαι πιτσιρικας φοιτητης η εισαι ΔΥ ??.Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι από τους 850.000 ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ με ένα δικό μου γκάλοπ στο σινάφι μου οι 700.000 από εμάς έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το κρατος.Οποιος νομίζει ότι θα κάτσουμε νηστικοί η δεν θα στείλουμε λεφτά στα παιδιά μας που σπουδάζουν-είναι φαντάροι κλπ…κλπ για να τα κάνουν οι τωρινοί η οι προηγούμενοι προσλήψεις στο Δημόσιο μίζες και ΜΚΟ, τρελός παπάς τον βαφτισε.Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος._
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Βρε εγώ σε καταλαβαίνω. Σ' εμένα τα λές? Άλλοι είναι εκείνοι που σε χαρακτηρίζουν απατεώνα γιατί δεν κόβεις το φαγητό για να πληρώσεις τον ΟΑΕΕ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
mnimes_istorikes
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:Βρε εγώ σε καταλαβαίνω. Σ' εμένα τα λές? Άλλοι είναι εκείνοι που σε χαρακτηρίζουν απατεώνα γιατί δεν κόβεις το φαγητό για να πληρώσεις τον ΟΑΕΕ.
Ολους αυτους τους εχω γραμμενους στα τρυφερα μου που λεει και δικος σας ο Λαζοπουλος
Εγω τη καπα μου την κρεμασα που λενε στο χωριο μου,και εχω την πολυτελεια να με περιμενει παντα ενα κρεβατι στο Λονδινο

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Metranion έγραψε:Λοιπόν σήμερα πήγα και έβγαλα κάτι επικυρωμένες φωτοτυπίες από το δημαρχείο, μου πήρε 8,5€ για την επικύρωση....τίποτα δεν είναι τζάμπα στο εξωτερικό. Καθόταν η ΔΥ και μου μέτρησε και τα φύλλα, από τις φωτοτυπίες που μου έβγαλε.
Εγώ είχα πάει δικές μου φωτοτυπίες και δεν τις δέχτηκαν, ήθελαν να βγάλουν δικές τους
Παντού παράνοια οι ΔΥ

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Perseus
- Basic poster

μιλουσα χθες με πυροσβεστη με 12 χρονια υπηρεσιας ,παιρνει καθαρα 1600 ευρω μετα τις μειωσεις,επαθα σοκ ,κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα ,εγω πρεπει να δουλευω 16 ωρες την ημερα για να πιασω 1600 ευρω(μαυρος εννοειται και με σαββατοκυριακα)
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Diadochos έγραψε:Metranion έγραψε:Λοιπόν σήμερα πήγα και έβγαλα κάτι επικυρωμένες φωτοτυπίες από το δημαρχείο, μου πήρε 8,5€ για την επικύρωση....τίποτα δεν είναι τζάμπα στο εξωτερικό. Καθόταν η ΔΥ και μου μέτρησε και τα φύλλα, από τις φωτοτυπίες που μου έβγαλε.
Εγώ είχα πάει δικές μου φωτοτυπίες και δεν τις δέχτηκαν, ήθελαν να βγάλουν δικές τους![]()
Παντού παράνοια οι ΔΥ
Όχι και καλά πρέπει να τις δουν μήπως είναι πλαστό το πρωτότυπο και εγώ τις είχα και μου ζήτησαν πρωτότυπο να το τσεκάρουν. Μου τις έφερε μετά από λίγο αλλά είναι χάλια, έχουν πολύ φωτεινότητα. Παρεμπιπτόντως έχεις πμ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Στύγιος
Perseus έγραψε:μιλουσα χθες με πυροσβεστη με 12 χρονια υπηρεσιας ,παιρνει καθαρα 1600 ευρω μετα τις μειωσεις,επαθα σοκ ,κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα ,εγω πρεπει να δουλευω 16 ωρες την ημερα για να πιασω 1600 ευρω(μαυρος εννοειται και με σαββατοκυριακα)
Kαθηγητής με 18 χρόνια υπηρεσίας ( Έβρο 2 χρόνια , Πτολεμαίδα 5 χρόνια και 11 χρόνια Πιερία, ενώ μένω Λάρισα) και παίρνω 960 !!!! ,εγώ να δεις που θέλω να τα κάνω "πτάνα όλα"

ΣΣ : εντάξει θα ισχυριστεί κάποιος ότι υπάρχει και το επίδομα επικινδύνου εργασίας του πυροσβέστη , άντε να κινδυνεύσει 2-3 φορές το μήνα ..εμείς κινδυνεύουμε κάθε μέρα ,κάθε ώρα και στιγμή .. εφημερία ,τάξη ,εκδρομή , γονείς ,παιδιά , μπούλινγκ ,παραβατική συμπεριφορά κ.λπ κ.λπ
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Kauldron έγραψε:Οι εκπαιδευτικοί ΔΥ δεν είναι? 40% μείωση στην μισθό του νεοδιοριστου (που έχει περισσότερο από τον καθένα ανάγκη τα χρήματα, γιατί διορίζεται κατά κανόνα στου διαόλου τη μάνα). Από χιλιάρικο, 650. Οχι, δεν έπαθαν τίποτα.
Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι.
Αυτοί που δεν έπαθαν τίποτα, είναι κάτι παλαίουρες του Δημοσίου, κάτι τύποι/φακλάνες πρωτοκολλατζούδες διορισμένες σε ΟΤΑ με απολυτήριο Λυκείου (και αν). Αυτοί είναι άθικτοι, και κατά πάσα πιθανότητα, αν επανέθλει η νδοσόκ, αυτοί μια χαρά θα κρηροδοτήσουν στους κανακάρηδες και στις κανακάρισσές τους τις θέσεις τους.
Αυτοί (ή τα τέκνα τους) είναι οι αναγνώστες του σάπιταλ, και οι θαμώνες του σιχαμένου βόρθουμ.
Μην πώ και νικ τώρα.
Εδω ξεχασες να αναφερεις κατι. 40% μειωση στον μισθο του νεοδιοριστου εκπαιδευτικου και 2% μειωση στον μισθο του εκπαιδευτικου που εχει χρονια υπηρεσιας ανω των 20 ετων.
Γιατι, να μην ξεχναμε, οτι τοσα χρονια αριστερων αγωνων (πρρρρρρρρρ) δομησαν μια συμπαγη εργατικη αλληλεγγυη (πρρρρρρρρ).
Κοινως, η χρεοκοπια οσα χρονια κι αν διαρκεσει θα σπρωχνεται απολες τις μπαντες στους νεους !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .