Δίκη Ζακ: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Aθώοι οι αστυνομικοί

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Δίκη Ζακ: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Aθώοι οι αστυνομικοί

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 22:02

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Aυτο ειναι δικη σου επιλογη, αλλα αυτο που λες για αριστερες θολουρες ειναι εντελως ξενο με την πραγματικοτητα.

Η αριστερή θολούρα προσπαθεί να βγάλει λάδι την κλεφτουριά και να περάσει την άποψη ότι τα θύματα των κλεφτών είναι εγκληματίες όταν αμύνονται για την ζωή τους, την οικογένεια τους και την περιουσία τους.

Eιναι αριστερη θολουρα οι δικαστικοι και ο Μητσοτακης? Αυτοι καταδικασαν τον κοσμηματοπωλη και τον μεσιτη και οχι οι αριστεροι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μάιος 2022, 22:14

Δίδαξε πάλι η ΝΔ με την καταδίκη αυτή.

Θυμόμαστε ότι η ΝΔ είναι που έβαλε στην μπουζού και την ΧΑ.

Το κόμμα με τα περήφανα γκέη στελέχη.

Και γενικότερα το κόμμα της προόδου και της Νέας Τάξης.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 22:23

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Η αριστερή θολούρα προσπαθεί να βγάλει λάδι την κλεφτουριά και να περάσει την άποψη ότι τα θύματα των κλεφτών είναι εγκληματίες όταν αμύνονται για την ζωή τους, την οικογένεια τους και την περιουσία τους.

Eιναι αριστερη θολουρα οι δικαστικοι και ο Μητσοτακης? Αυτοι καταδικασαν τον κοσμηματοπωλη και τον μεσιτη και οχι οι αριστεροι.

Για μένα, πιστεύω και για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όσες δικαστικές αποφάσεις και αν υπάρχουν, είναι αθώος... Δεν θα τον δω έξω, η σε πχ οικογενειακή συνάντηση και θα τον αντιμετωπίσω σαν εγκληματία.

Θα τον χαιρετήσω και θα του πω: ,,Έκανες αυτό που έπρεπε σε κάποιον που σε επιβουλευτηκε,, και αυτοί που τον βοήθησαν για μένα είναι άξιοι επαίνου, σκέφτομαι τον εαυτό μου θύμα επίθεσης να ζητώ βοήθεια έναντι άδικου επιθέσεως και ο καθένας να λουφάζει από τον φόβο τράβηγματων.

Πιστεύω ότι αυτή είναι άποψη πλειοψηφική της κοινωνίας, συζητείται έτσι στον κόσμο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 22:28

Γιαγιά πήρε το όπλο και πυροβόλησε τον κλέφτη

Η γιαγιά είναι αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη.

Έκανε καλά;

Άριστα έκανε.

Ο κάθε κλέφτης θα πρέπει να ξέρει ότι το επάγγελμα του έχει τέτοιους κινδύνους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 22:37

Νεκρός, από τους πυροβολισμούς του ιδιοκτήτη του σπιτιού που προσπάθησε να κλέψει, έπεσε ένας 50χρονος Ρομά στο Σολωμό Κορινθίας .....

Βλέπω άμυνα, οι προθέσεις του άλλου που μπαίνει σπίτι δεν ξέρεις που φτάνουν, θέλει να κλέψει; Να σκοτώσει; Να βιάσει δεν το ξέρεις.... Καλό είναι να τον εξουδετερώσεις.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Μάιος 2022, 22:51

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Το τι θα κανουν οι προοδευτικοι ειναι ανευ σημασιας. Το δικαστηριο ειναι που θα σου ριξει τουλαχιστον 10 χρονια.

Ας προλάβω να του την μπουμπουνισω και ας μου ρίξει.

Εξ άλλου η απόφαση αυτό το νόημα είχε, να αποθαρρύνει τον λαό να αμύνεται.

αγαπητέ πρόσεξε γιατί αυτά που αναφέρεις είναι προτροπή σε παράνομη χρήση όπλου
είναι ποινικό αδίκημα αυτό που αναφέρεις
η χρήση του όπλου προϋποθέτει ότι βρίσκεσαι σε νόμιμη άμυνα , ότι έχεις τρομοκρατηθεί και ότι έχεις πανικοβληθεί απο αυτό που συμβαίνει γιατί ο άλλος σου επιτέθηκε αποδεδειγμένα.
πρόσεξε λίγο τι γράφεις

https://www.ssc-security.gr/2021/07/17/ ... sto-spiti/

https://theartofcrime.gr/%CE%BD%CF%8C%C ... %B3%CE%BC/

https://kamouzis.gr/h-amyna-kai-ta-oria ... ko-dikaio/
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 22:58

Το σπίτι μου είναι μονοκατοικία, έχει κάγκελα κλπ η γυναίκα μου σπίτι, της χτυπούν την πόρτα .... Έχει γίνει 3-4 φορές ... Έχει κάμερα βλέπει περιορισμένα, ρωτάει ποιος είναι; Άνοιξε να σου πω

Φυσικά δεν ανοίγει, αλλά αυτό πιάνει σε πολλούς απέναντι μας μια κυρία την παραμυθιασαν άνοιξε την κατακλεψαν θρασύτητα και την κακοποίησαν.

Ούτε αστυνομία, ούτε βρέθηκε τίποτα και κανένας.

Αν αυτά τα θύματα εξουδετέρωσουν τους αλήτες, θα έβγαινε η κάθε Ακρίτα και θα τους παρουσίαζε σαν θύματα των ιδιοκτητών και των οικογενειαρχών. Αυτοί οι εγκληματίες που ψαρεύουν στην αθωότητα απλών ανθρώπων ποτέ δεν θα πήγαιναν στο σπίτι πχ της Ακρίτα διότι αυτοί έχουν τρόπους καλύτερης φύλαξης.

Αυτοί οι εξυπνακηδες είναι οι πρώτοι που θα πουν τις μεγαλοστομίες τους.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Μάιος 2022, 23:03

pluton έγραψε:Το σπίτι μου είναι μονοκατοικία, έχει κάγκελα κλπ η γυναίκα μου σπίτι, της χτυπούν την πόρτα .... Έχει γίνει 3-4 φορές ... Έχει κάμερα βλέπει περιορισμένα, ρωτάει ποιος είναι; Άνοιξε να σου πω

Φυσικά δεν ανοίγει, αλλά αυτό πιάνει σε πολλούς απέναντι μας μια κυρία την παραμυθιασαν άνοιξε την κατακλεψαν θρασύτητα και την κακοποίησαν.

Ούτε αστυνομία, ούτε βρέθηκε τίποτα και κανένας.

Αν αυτά τα θύματα εξουδετέρωσουν τους αλήτες, θα έβγαινε η κάθε Ακρίτα και θα τους παρουσίαζε σαν θύματα των ιδιοκτητών και των οικογενειαρχών. Αυτοί οι εγκληματίες που ψαρεύουν στην αθωότητα απλών ανθρώπων ποτέ δεν θα πήγαιναν στο σπίτι πχ της Ακρίτα διότι αυτοί έχουν τρόπους καλύτερης φύλαξης.

Αυτοί οι εξυπνακηδες είναι οι πρώτοι που θα πουν τις μεγαλοστομίες τους.

αρα προτείνεις να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να σκοτώνουμε αδιακρίτως

πρόσεχε ρε τι γράφεις
πρόσεχε είναι ποινικό αυτό που προτρέπεις , είμαστε σε δημόσιο φορουμ και όχι σε καφενείο μεταξύ γνωστών
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 23:05

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

Ας προλάβω να του την μπουμπουνισω και ας μου ρίξει.

Εξ άλλου η απόφαση αυτό το νόημα είχε, να αποθαρρύνει τον λαό να αμύνεται.

αγαπητέ πρόσεξε γιατί αυτά που αναφέρεις είναι προτροπή σε παράνομη χρήση όπλου
είναι ποινικό αδίκημα αυτό που αναφέρεις
η χρήση του όπλου προϋποθέτει ότι βρίσκεσαι σε νόμιμη άμυνα , ότι έχεις τρομοκρατηθεί και ότι έχεις πανικοβληθεί απο αυτό που συμβαίνει γιατί ο άλλος σου επιτέθηκε αποδεδειγμένα.
πρόσεξε λίγο τι γράφεις

https://www.ssc-security.gr/2021/07/17/ ... sto-spiti/

https://theartofcrime.gr/%CE%BD%CF%8C%C ... %B3%CE%BC/

https://kamouzis.gr/h-amyna-kai-ta-oria ... ko-dikaio/

Ευχαριστώ πολύ. Αν είδες πουθενά από τις τοποθετήσεις μου δεν μιλώ για φόνο. Μιλώ για εξουδετέρωση, ελπίζω να μη μου μη έφυγε κάπου.

Και μιλώ ότι έχω αεροβόλο νόμιμο. Και μιλώ για προάσπιση ζωής, οικογένειας και περιουσίας.

Δεν προτρέπω κανένα, αλλά αν κινδυνεψω και μπορεσω, θα τον εξουδετερώσω τον οποίο απειλήσει το σπίτι μου.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Μάιος 2022, 23:31

καλά , να προσέχεις όταν αναφέρεσαι σε τέτοια πράγματα
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”