pluton έγραψε:vallon έγραψε:Είδες που μασάς κουτόχορτο;
είδες που δεν έχεις καμία σχέση με αυτό που υπάρχει πίσω απο τις πόρτες των σχολείων;
ήμουνα σίγουρος ότι θα κατέληγε σε τέτοια τσιτάτα
γιατί είναι πλέον σίγουρο ότι αυτή την κατάσταση την υποθάλπτεις εσύ και οι κυβερνήσεις που μας διαφέντεψαν τα τελευταία τριάντα χρόνια
είναι πολύ απλά τα πράγματα αλλά εσύ θέλεις να βάζεις το κεφάλι στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο
μου θυμίζεις τον πλούτωνα όταν του κάνουμε πλάκα εδώ μέσα ότι μας έχει λυσσιάζει ο κούλης στο μάδημα , ότι μας έχει καταστρέψει και ο πλουτωνάκος εκεί στο βιολί του
δεν καταλαβαίνει λες και δεν μιλάει ελληνικά
μα έχετε πολύ πλάκα όλα τα νεοφιλελεύθερα κορόιδα που νομίζετε ότι μασουλώντας κάθε μπούρδα που σας βάζει στο μυαλό ο ινστρούχτορας
.gif)
Ρε άσε μας που καταλαβαίνεις εσύ και δεν καταλαβαίνω εγώ... Οικογένεια εκπαιδευτικών.
Από τον καιρό που χάθηκε ο έλεγχος, χάθηκε το παιχνίδι. Ο μαθητής γιατί να σεβαστή οτιδήποτε αν δεν δώσει πρώτα το παράδειγμα ο δάσκαλος, για νομίζεις ότι στην γένια μου όλες οι οικογένειες ήταν ηθικές, πατριωτικές;
i-daskala-me-ta-xrysa-mallia-kai-to-mini-metetrepse-tin-parelasi-se-pasarela-eikones-1-315x236.jpg
Τι σεβασμό διδάσκει αυτή στις μαθήτριες της, που πήγε στην παρέλαση ,,ανοίξαμε και σας περιμένουμε,, και της την πέφτουν από το πεζοδρόμιο;
πλουτωνάκο τώρα θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά;
αφου ρε παιδί μου είσαι τελείως μονόπλευρος με παρωπίδες
τι να σου κάνω;
σου την χάλασε η γκομενίτσα; και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν ήταν βαλτή απο κάτι τύπους σαν κι εσένα;
έλα τώρα
μωρε μακάρι αλλά δεν έχω καμιά καθηγήτρια που να είναι της προκοπής ..αυτή που βρέθηκε;
μήπως είναι καμιά ιδιαιτέρα υπουργού της νουδούλας;
τράβα πάνε σε κάνα σχολέιο μέσα να δεις τι γίνεται και μετά μου ξαναγράφεις,
πήγαινε να δεις τι έχουν κάνει οι αποφάσεις του υπουργείου παιδείας και μετά καθόμαστε και συζητάμε
και είναι το υπουργείο εκατό τοις εκατό υπέθυνο για ότι συμβαίνει
γιατί πολύ απλά θέλει να μην υπάρχει δημόσια παιδεία και έχει αφήσει ελεύθερο το κάθε δεκαπεντάχρονο να χτυπάει να ληστεύει να καταστρέφει τη δημόσια περιουσία .
όταν το νομοθετικό πλαίσιο απαγορεύει στην πράξη και η οι διευθύνσεις εκπαίδευσης του υπουργείου πρακτικά αφήνουν ατιμώρητους όλη την αλητεία τότε πως θα βρεθεί λύση;
είναι γελοίο αλλά έχετε κάνει τα σχολείο πλήρη αναρχική κοινωνία, χωρίς καμιά δυνατότητα πειθαρχεία τιμωρίας και αξιολόγησης
όλα τα άλλα είναι τρίχες που τσαμπουνάς κάθε μέρα και γελάμε μαζί σου
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.