Perseus1966 έγραψε:Εγω παντως δεν μπορω να δεχτω με τιποτα αυτο το στυλακι,δεν χρειαζεται να ομολογησει ,δεν χρειαζεται να βρουμε πως πηρε την κεταμινη ,δεν χρειαζεται κινητρο δεν μου αρεσει καθολου.
Και ολοι προσπαθουν να καλύψουν κοινωνικες υπηρεσιες ,νοσοκομεια , ιατροδικαστές, αστυνομία .
Πολύ φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω.
Όλοι μιλάνε για μια πολύ
δεμένη υπόθεση αλλά εγώ θεωρώ ότι μπάζει κάπως.
Καταρχάς ο τρόπος που κατέληξαν στην κατηγορουμένη εις άτοπον απαγωγή.
Δλδ μάζεψαν όλους τους εμπλεκόμενους και τους ρώτησαν
-Το έκανες εσύ;
-Όχι.
-Το έκανες εσύ;
-Όχι
και πάει λέγοντας.
Ποιος μένει; Η πισπιρίγκου.
Μπορεί όντως να έχουν στοιχεία που να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όντως να δένουν την κατηγορουμένη αλλά μοιάζει κάπως βιαστικό όλο αυτό σαν να ψάχνουν κάποιον να φορτώσουν το έγκλημα όταν μέσα σε 3 χρόνια πέθαιναν παιδιά και κανείς δεν έκανε τίποτα. Σαν να προσπαθούν να καλύψουν και άλλες ανεπάρκειες.
Από την άλλη και όλη η οικογένεια της πισπιρίγκου μοιάζει αρκετά προβληματική. Γενικά δεν δείχνουν την εικόνα ενός αθώου ανθρώπου.
Το θέμα είναι να υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία και όχι μόνο ενδείξεις και υποθέσεις και να πάει κάποιος αθώος στην φυλακή.
Μετά και αυτό το δικαστικό σύστημα τελείως αργόσυρτο ρε φίλε. Έβλεπα ειδήσεις στην τηλεόραση για την πισπιρίγκου - 8 ώρες ανάλυση - και με το που τελείωσε αυτό το θέμα λέει ότι τις επόμενες μέρες ξεκινάει το δικαστήριο για κείνον που σκότωσε την γυναίκα του στα Γλυκά Νερά.
Ρε φίλε με δουλεύεις;
Έχουν γίνει τόσα φονικά και εγκλήματα το τελευταίο διάστημα και ακόμα δεν έχει εκδικαστεί τίποτα; Πόσες υποθέσεις περιμένουν ήδη στη σειρά;
Άντε βγάλε άκρη τώρα και με αυτήν την υπόθεση της πισπιρίγκου - που είναι ήδη χιλιομπλεγμένη - πότε θα τελειώσει το θέμα δικαστικά.