ΕΠΑΛ: Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια – Του αναποδογύρισαν το ΙΧ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: ΕΠΑΛ: Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια – Του αναποδογύρισαν το ΙΧ

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Δεκ 2021, 15:21

Προέλλην έγραψε:Αν συνεχίσει τα κόλπα, οριστική αποβολή απο το συγκεκριμένο τουλάχιστον σχολείο.

Θα σου πω τι θα γίνει με τα νέα δεδομένα.
Ο εκπ/κός θα κριθεί ανεπαρκής στη διαχείριση σχολικής τάξης και θα χρεωθεί τη μαθητική διαρροή αυτός.

Οποιοδήποτε σενάριο και να μου φέρεις σχολικής αποτυχίας, μπορώ πολύ εύκολα να στο γυρίσω και να τα χρεώσω όλα στους εκπαιδευτικούς.

Κάποιοι μπερδεύουν τις δυνατότητες που έχει ένας εκπ/κός με τις δυνατότητες του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Δεκ 2021, 15:35

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αν συνεχίσει τα κόλπα, οριστική αποβολή απο το συγκεκριμένο τουλάχιστον σχολείο.

Θα σου πω τι θα γίνει με τα νέα δεδομένα.
Ο εκπ/κός θα κριθεί ανεπαρκής στη διαχείριση σχολικής τάξης και θα χρεωθεί τη μαθητική διαρροή αυτός.

Οποιοδήποτε σενάριο και να μου φέρεις σχολικής αποτυχίας, μπορώ πολύ εύκολα να στο γυρίσω και να τα χρεώσω όλα στους εκπαιδευτικούς
.

Κάποιοι μπερδεύουν τις δυνατότητες που έχει ένας εκπ/κός με τις δυνατότητες του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Aυτά όμως είναι σενάρια, όχι απαραίτητα η πραγματικότητα.

Ο εκπαιδευτικός μπορεί να ζητήσει αποβολή μαθητή, και οι γύρω του που θα τον κρίνουν, θα τον στηρίξουν ή όχι, οι αυτοί που θα αποφασίσουν τα μέτρα, είναι και αυτοί εκπαιδευτικοί, με παρόμοια προβλήματα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2021, 15:38

το ζητημα επρεπε να το λυσουν οι εκπαιδευτικοι πριν απο πολλα χρονια
οταν εκαναν τις απεργιες καθε τοσο για μισθους και αδειες

θυμαστε; το καθε μηνα και απεργια!!!!! .......τωρα οτι και κανουν εχουν δικιο
τα παιδια δεν συμμαζευονται ουτε ακομη και του δημοτικου ....
και μονοι τους εβγαλαν τα ματια αφου οποιος ανικανος για οτιδηποτε αλλο γινοταν δασκαλος
και καθηγητής μετα τα μεσα και τα μορια ασχετα αν δεν αξιζαν
..εχω γνωρισει πολλους δασκαλους περα οτι ηταν σκραπες ειχαν και πολλα
προβληματα ψυχολογικα -δεν ξερω στα σιγουρα που οφειλεται

δυο -τρεις ιστορικοι δεν γνωριζαν την ιστορια οπως εγω και ο δασκαλος των παιδιων μου
δεν τους μαθαινει τιποτα ουτε καν προσπαθει να τους μαθει κατι και σε εκεινο που προσπαθει
ειναι να τους περασει οτι ολοι ειναι ισοι και ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα
δλδ να μεινουν σκραπες αρκει να δεχονται τους λαθρο

φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι ελαχιστοι και πολυ μονοι

το ξαναλεω λογω ειδικων προβληματων που δεν ξερω που οφειλονται οι περισσοτεροι
ειναι ηλιθιοι και σαν ατομα και σαν εκπαιδευτικοι προσθεσε και τα μπαζα -μαθητες
και εχεις ενα μειγμα για την φωλια του κουκου

ο ιδιος ο λιαντινης ειχε πει και επισημα οτι οι πρωτοι που θελουν κρεμασμα για τα χαλια μας
ειναι οι εκπαιδευτικοι και απο τοτε το λεω και εγω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Δεκ 2021, 15:39

Θυμάμαι κάπου στη Β’ Λυκείου που μια καθηγήτρια πήγε στο διευθυντή μαθητή για μονοήμερη αποβολή (και πήρε κι εμένα μαζί, ως απουσιολόγο της τάξης) γιατί εν ώρα μαθήματος αυτός έπαιζε στοίχημα και είχε τσοντοπεριοδικά πάνω στο θρανίο και εκεί λοιπόν ο διευθυντής πήγε να το παίξει τσαμπουκάς και με αυστηρό ύφος του έλεγε «πες το τηλέφωνο του σπιτιού σου, να πάρω τη μάνα σου να της πω ότι αύριο δεν θα έρθεις γιατί έχεις αποβληθεί» και να λέει ο άλλος «μα τί έκανα» κλπ κλπ.
Τελικά βρήκε ο διευθυντής το τηλέφωνο του σπιτιού του και παίρνει τη μάνα του και της λέει τα καθέκαστα και τότε τα παίρνει στην κράνα ο άλλος και αρχίζει μέσα στο γραφείο του διευθυντή «άντε γ......τε, μουν....α, ξεκωλ.....δες» κλπ κλπ, βαρώντας και το χέρι στο γραφείο του διευθυντή και κάνοντας να το σηκώσει και να το πετάξει κάτω, κι ο διευθυντής να έχει χωθεί στην καρέκλα του και να είναι έτοιμος να πέσει κάτω από το γραφείο, μη τυχόν και τον φυτέψει ο άλλος στο πάτωμα... :laugh1:
Αφού βγήκε ο άλλος από το γραφείο, βγήκε κι από το κτήριο, σηκώθηκε ο διευθυντής από την καρέκλα και άρχισε να φωνάζει διάφορα για αλήτες κλπ.
Τελικά πήρε τη μονοήμερη αυτός, αλλά τουλάχιστον φχαριστήθηκε το βρισίδι που έριξε. :laugh1:

Υπόψιν ότι παλιότερα κάποιος άλλος αποβληθείς είχε κάψει το αμάξι του συγκεκριμένου διευθυντή, οπότε μάλλον δεν ήθελε να το τραβήξει παραπέρα ο διευθυντής. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Δεκ 2021, 15:42

Adminović έγραψε:
Αν είχε γίνει αυτό σε εμάς, ο καθηγητής δεν θα είχε βγει ζωντανός από την αίθουσα. :asd03:
Μια φορά μία καθηγήτρια έβρισε μαθητή και παραλίγο να της φορέσει το θρανίο κολάρο αυτός... :laugh1:

Και δεν ήμασταν καν ΕΠΑΛ. :D

Προέλλην έγραψε:Σε εμάς πάντως στο Γυμνάσιο μια φορά ένας 18 χρονών που είχε μείνει καμιά 5 χρόνια στάσιμος, είχε σφαλιαρίσει μια καθηγήτρια και η συνέπεια ήταν να αποβληθεί τελεσίδικα απο το σχολείο και να μην γίνεται δεκτός σε κανένα άλλο σχολείο της περιοχής.

Είναι καραγκιοζιά που έκατσε να πιαστεί στα χέρια με τους μαθητές. Έπρεπε απλά να φύγει σούπιτος για την Δνση και να την θέσει προ των ευθυνών της.

Φαντάζομαι και αυτούς τους μαθητές μετά από χρόνια να γράφουν σε κάποιο φόρουμ για τις σχολικές τους αναμνήσεις και να χαζογελάνε που εξαιτίας τους κάποιος άνθρωπος έχασε τη δουλειά του.
Εύχομαι όντως να χαζογελάνε, γιατί αν αντιληφθούν πραγματικά τη συνέπεια της κωλοπαιδίασής τους είναι βαρύ φορτίο να το σηκώνεις στο υπόλοιπο της ζωής σου ως ώριμος ενήλικας.

Όλοι κάναμε καφρίλες στα σχολεία αλλά να ήμουν και η αιτία που κάποιος απολύθηκε εξαιτίας μου επειδή ήμουν κωλόπαιδο, δε θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Ναι ήταν λάθος που σήκωσε χέρι ο εκπ/κός αλλά μεταξύ μας τώρα όλοι ξέρουμε αν στα μαθητικά μας χρόνια ήμασταν υπόδειγμα μαθητή ή όχι και πόσο φέρναμε στα άκρα τους εκπ/κούς.
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2021, 15:50

αν θελουμε να τεσταρουμε την παιδεια μας θα τεσταρουμε τους εκατο πρωτους εκπαιδευτικους
και αν βρουμε καποιον εστω και μετριο -εμενα να με στησετε στα δυο μετρα

στην εκπαιδευση ειμαστε χειροτερα και απο την αφρικη .στο τελος θα μεινουν τα ιδιωτικα
να παρεχουν στην χωρα τους μορφωμενους και τα υπολοιπα στους δρομους σαν τους τσιγγανους
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Δεκ 2021, 15:52

bizeli έγραψε:Όλοι κάναμε καφρίλες στα σχολεία αλλά να ήμουν και η αιτία που κάποιος απολύθηκε εξαιτίας μου επειδή ήμουν κωλόπαιδο, δε θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Ναι ήταν λάθος που σήκωσε χέρι ο εκπ/κός αλλά μεταξύ μας τώρα όλοι ξέρουμε αν στα μαθητικά μας χρόνια ήμασταν υπόδειγμα μαθητή ή όχι και πόσο φέρναμε στα άκρα τους εκπ/κούς.

Στο δημοτικό εγώ είχα μια δασκάλα που έδερνε τους μαθητές έτσι και δεν ήξεραν το μάθημα.
Και λέμε τώρα για ξύλο κανονικό, όχι κάνα χαστουκάκι.
Αυτή εν τω μεταξύ ήταν αρχηγικό στέλεχος μέσα στην τοπική του ΠΑΣΟΚ, οπότε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κανείς δεν την άγγιζε.
Μια φορά όμως έκανε το λάθος και χτύπησε κι εμένα και εγώ το είπα στον φάδερ.
Ο φάδερ μου λέει «αύριο δεν πας σχολείο, θα πάω εγώ».
Πάει λοιπόν ο φάδερ και την βρίσκει και της λέει με το άγριο ύφος του «μωρή καργιόλα έτσι και απλώσεις ξανά χέρι στο γιό μου, θα σε σφάξω σαν κατσίκι».
Αυτή από εκεί και πέρα ούτε τον λόγο δεν μου ξαναπηύθυνε και ήταν κιουρία, μέχρι που άλλαξα σχολείο και ησύχασα από την ψυχασθενή. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2021, 15:53

στην ιαπωνια οπου διδασκει ενας ελληνας λεει οτι το πρωτο μέλημα του δημοτικου σχολειου
ειναι να προετοιμαζει τα παιδια στο να γινουν καλοι πολιτες και ανθρωποι
με ευθυνες ...και αν κανει κατι το στραβο ενα παιδι εκτος σχολειου την ευθυνη την εχουν
οι δασκαλοι και αν την κανει στο σχολειο θα τιμωρηθει πολυ αυστηρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Δεκ 2021, 15:53

Mπορούν να ειδοποιηθούν οι αρχές, να περάσουν μια βόλτα οι κοινωνικοί λειτουργοί απο το "σπίτι" του "παιδιού" να δούν αν μεγαλώνει σωστά.

Aν δεν μπορούν οι "γονείς", υπάρχουν και τα ιδρύματα.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2021, 16:00