"Θα συμμετάσχουμε στον θαυμαστό καινούριο κόσμο"

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: "Θα συμμετάσχουμε στον θαυμαστό καινούριο κόσμο"

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Σεπ 2021, 20:26

Προέλλην έγραψε:Τα χρόνια περάσανε, η ζωή όλων έχει βελτιωθεί ασύγκριτα σε σχέση με άλλες εποχές, το μέλλον φαντάζει συναρπαστικό, χωρίς ταβάνι, αλλά ακόμη δεν βαρεθήκανε οι γραφικοί να καταστροφολογούν. Τα ίδια ανέκαθεν, όταν είδαν για πρώτη φορά την φωτιά, τις καλλιέργειες και την διαφορετική κοινωνική οργάνωση απο το κυνηγετικό κοπάδι, τον τροχό, την ατμομηχανή, τις πατάτες, τον ηλεκτρισμό, τα εμβόλια, τις τηλεπικοινωνίες, κοκ.

δεν θα σε πω βλακα γιατι καπου το καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε

τα ιδια λεγατε και με την οικονομικη κριση -θα γινουμε οικονομικη δυναμη των βαλκανιων
θα πουλαμε υπηρεσιες σα την αγγλια και πολλα αλλα
φυσικα ισχυουν αυτα που λες αλλα για λιγους
η μεγαλη πλειοψηφια θα ζει χειροτερα απο οτι περιεγραψε ο αριστο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Σεπ 2021, 20:33

Η μεγαλη πλειοψηφια ζει σήμερα καλύτερα σε σχέση με κάθε προηγούμενη εποχή και στο μέλλον θα ζει ακόμη καλύτερα. Μικρά παροδικά σκαμπανεβάσματα πάντα θα υπάρχουν. Απροσάρμοστοι γραφικοί υπήρχαν σε όλες τις περιόδους της ιστορίας. Κάποιοι τελικά κατάφεραν να προσαρμοστούν, άλλοι όχι και εξαφανίστηκαν (κάτι προφανώς όχι κακό).
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Σεπ 2021, 20:58

Προέλλην έγραψε:Η μεγαλη πλειοψηφια ζει σήμερα καλύτερα σε σχέση με κάθε προηγούμενη εποχή και στο μέλλον θα ζει ακόμη καλύτερα. Μικρά παροδικά σκαμπανεβάσματα πάντα θα υπάρχουν. Απροσάρμοστοι γραφικοί υπήρχαν σε όλες τις περιόδους της ιστορίας. Κάποιοι τελικά κατάφεραν να προσαρμοστούν, άλλοι όχι και εξαφανίστηκαν (κάτι προφανώς όχι κακό).

φυσικα αυτα που λες τα κατανοω απολυτα αλλα για δες τους ελληνες αυτην την στιγμη
και αναλογίσου μηπως υπερβαλεις κατα πολυ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Σεπ 2021, 21:03

Αρίστος έγραψε:Οταν θα μεινεις απενταρος σε λιγα χρονια και θα συντηρεισαι με επιδοματα θα το ξανασυζητησουμε.

Απιθανο. Εχω αρκετα καλες σπουδες, ηδη βγαζω καλα λεφτα για την ηλικια μου και οποτε θελω μπορω να φυγω για εξωτερικο με τα 5πλασια τουλαχιστον λεφτα. Στην Ελλαδα καθομαι καθαρα για συναισθηματικους λογους. Στην χειροτερη μπορουν να με ξελασπωσουν οι γονεις μου αν ερθει το συμπαν αναποδα και βρεθω στον ασσο.

Οσοι επενδυσαν σε πυραμιδες και στην πωληση αερα κοπανιστου (πχ δηλωνοντας δημοσιογραφοι ή συγγραφεις χωρις να ειναι :zpsrojdu2mg: ) αντι να σπουδασουν και να δουλεψουν σκληρα ας προσεχαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Σεπ 2021, 21:07

1

2

0

0

«Η πανδημία του κορωνοϊού είναι απλά ένας αντιπερισπασμός», τόνισε ο 4ος βαρόνος Τζέικομπ Ρότσιλντ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Βρετανός τραπεζικός επενδυτής και μέλος της τραπεζικής οικογένειας των Ρότσιλντ τόνισε πως το μέγα πρόβλημα που θα απασχολήσει την ανθρωπότητα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, θα είναι η κλιματική αλλαγή και ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αντιπερισπασμό, για να σπεύσει στη συνέχεια να τονίσει βέβαια, μόλις αντιλήφθηκε ότι ίσως δεν έπρεπε να την χαρακτηρίζει έτσι, πως είναι μια τραγωδία.

«Εννοώ το φαινόμενο, εννοώ, νομίζω, ότι η πρωτοφανής αυτή αλλαγή η οποία έχει έρθει τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, δεν υπάρχει ούτε ένα άτομα πάνω από την ηλικία των 6 ετών που δεν τον απασχολεί, έντονα η κλιματική αλλαγή.

Εννοώ υπήρχαν κατά καιρούς στο παρελθόν συζητήσεις, αλλά τώρα το ενδιαφέρουν συνολικά του κόσμου είναι σε αυτά τα ζητήματα. Είτε είναι ξηρασίες, είτε θύελλες, είτε οι παραλίες που καταστρέφονται.

Όλα αυτά υπονομεύουν τη ζωή στον πλανήτη μας.», είπε ο Τζέικομπ Ρότσιλντ για να ερωτηθεί από την δημοσιογράφο:

«Και σε τι βαθμό η υπόθεση αυτή του κορωνοϊού έχει συμβάλλει στην απόκρυψη αυτών των ζητημάτων της κλιματικής αλλαγής; Εννοώ όχι πως η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι καταστροφική, αλλά πρέπει να σκεφτούμε σε μακροπρόθεσμο επίπεδο τον πλανήτη», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Ναι φυσικά», είπε ο βαρόνος Ροτσιλντ για να συμπληρώσει:

«Ναι η πανδημία, πρόκειται για αντιπερισπασμό, αλλά πέρα από τον αντιπερισπασμό είναι και μια τραγωδία.»

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Για κάποιους ο κορωνοϊός είναι απλά ένα test case για την επιβολή μαζικών απαγορεύσεων αυτή τη φορά με αφορμή το κλίμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Σεπ 2021, 21:09

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Οταν θα μεινεις απενταρος σε λιγα χρονια και θα συντηρεισαι με επιδοματα θα το ξανασυζητησουμε.

Απιθανο. Εχω αρκετα καλες σπουδες, ηδη βγαζω καλα λεφτα για την ηλικια μου και οποτε θελω μπορω να φυγω για εξωτερικο με τα 5πλασια τουλαχιστον λεφτα. Στην Ελλαδα καθομαι καθαρα για συναισθηματικους λογους. Στην χειροτερη μπορουν να με ξελασπωσουν οι γονεις μου αν ερθει το συμπαν αναποδα και βρεθω στον ασσο.

Οσοι επενδυσαν σε πυραμιδες και στην πωληση αερα κοπανιστου (πχ δηλωνοντας δημοσιογραφοι ή συγγραφεις χωρις να ειναι :zpsrojdu2mg: ) αντι να σπουδασουν και να δουλεψουν σκληρα ας προσεχαν.

δεν ειστε παρα νενεκοι οσοι λετε αυτα ...ο ανθρωπος και δε ο κομμουνιστης σκεφτεται παντα το συνολο
καλα τολεμε πως στην ουσιαειστε φασιστακια
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Σεπ 2021, 21:14

nemo έγραψε:δεν ειστε παρα νενεκοι οσοι λετε αυτα ...ο ανθρωπος και δε ο κομμουνιστης σκεφτεται παντα το συνολο

Το σκεφτομαι το συνολο για αυτο ψηφιζω ΚΚΕ. Οταν ομως οι συμπολιτες μου ψηφιζουν απατεωνες τυπου Κουλη, Τσιπρα ή Βελοπουλου τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους και δυστυχως την τρωω και γω μαζι τους. Οσοι μενουν δυτικα προαστια και σε αλλες λαικες περιοχες της Αθηνας και της Ελλαδας θα επρεπε να ριχνουν μονοκουκι στο Κομμα. Δεν μπορω να κανω επανασταση μονος μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Σεπ 2021, 10:11

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:δεν ειστε παρα νενεκοι οσοι λετε αυτα ...ο ανθρωπος και δε ο κομμουνιστης σκεφτεται παντα το συνολο

Το σκεφτομαι το συνολο για αυτο ψηφιζω ΚΚΕ. Οταν ομως οι συμπολιτες μου ψηφιζουν απατεωνες τυπου Κουλη, Τσιπρα ή Βελοπουλου τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους και δυστυχως την τρωω και γω μαζι τους. Οσοι μενουν δυτικα προαστια και σε αλλες λαικες περιοχες της Αθηνας και της Ελλαδας θα επρεπε να ριχνουν μονοκουκι στο Κομμα. Δεν μπορω να κανω επανασταση μονος μου.

αστο το κκε που ειναι ενα ολοκληρο συστημα που ουτε και οι κκεκεδες δεν θα μπορουν να το ακολουθησουν
κατα γραμμα και ασχολησου με τα βασικα για αρχη που ειναι να αποκτησουμε σοβαροτητα
σαν κρατος και σαν εθνος -γιατι χωρις την συνοχη του εθνους κρατος δεν υφισταται
ναι υπαρχει και η ηπα απο διαφορους λαους αλλα παρολο την δυναμη που εχει και την σοβαροτητα
σαν κρατος και δημοσιες υπηρεσιες ειναι σκατα και δεν μπορει να προσφερει μια ανθρωπινη κοινωνια
δεν θελουμε να γινουμε σαν τις ηπα ...και επιτελους ξυπνηστε δεν ειναι εχθρος το εθνος
γιατι οτιδηποτε που στρεφεται εναντια στο εθνος στην ουσια στρεφεται σε μενα σε σενα και στον διπλα
κραταμε το κοινωνικο κκ και -μαλακια ειπα τωρα ποιο κκε ; αυτο που θελει να μας γεμισει με ξενους
επιβαρύνοντας και την κοινωνικη συνοχη; και ολους τους θεσμους!! γιατι ολοι αυτοι που μαζευομε
θα μας στειλουν 100 χρονια πισω και θα μιας διαλυσουν κυριολεκτικα με τα γκετο
συν και το πολιτικο συστημα θα μας εξουσιαζει πολυ πιο ευκολα απο το παρελθον

σκεφτειτε και λιγο οχι μονο τα καλα της παγκοσμοιοποιησης αλλα και τα ασχημα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Σεπ 2021, 10:59

και θα πρεπει απο τα τοσα ιστορικα παραδειγματα που εχουμε να καταλαβετε οτι ο γιος του χασαν
απο την ασια και ο γιος του μοχαμεντ απο την αφρικη οταν μεγαλωσουν θα εχουν τελειως διαφορετικα
γουστα απο οτι υπολογιζετε εσεις και η ταξικη κοινωνια που μεγαλωσαν θα τους κανει να σας βλεπουν
σαν το νουμερο ενα εχθρος τους και επειτα θα τρώγονται μεταξυ τους

και ειπες προηγουμενως οτι -εγω εχω μια καλη δουλεια και εχω και τους γονεις μου αν κατι στραβωσει
μια μαλακια και μιση ειπες χωρις να αντιλαμβανεσαι το πληρες νοημα
οι γονεις δεν θα υπαρχουν για παντα και εσυ θα γερασεις χανοντας την ενεργεια που εχεις
και εκει στα τελειωματα θα καταλαβεις που και σε τι στραβωσε στο παρελθον η σκεψη σου
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Σεπ 2021, 14:51

nemo έγραψε:αστο το κκε που ειναι ενα ολοκληρο συστημα που ουτε και οι κκεκεδες δεν θα μπορουν να το ακολουθησουν
κατα γραμμα και ασχολησου με τα βασικα για αρχη που ειναι να αποκτησουμε σοβαροτητα
σαν κρατος και σαν εθνος -γιατι χωρις την συνοχη του εθνους κρατος δεν υφισταται
ναι υπαρχει και η ηπα απο διαφορους λαους αλλα παρολο την δυναμη που εχει και την σοβαροτητα
σαν κρατος και δημοσιες υπηρεσιες ειναι σκατα και δεν μπορει να προσφερει μια ανθρωπινη κοινωνια
δεν θελουμε να γινουμε σαν τις ηπα ...και επιτελους ξυπνηστε δεν ειναι εχθρος το εθνος
γιατι οτιδηποτε που στρεφεται εναντια στο εθνος στην ουσια στρεφεται σε μενα σε σενα και στον διπλα
κραταμε το κοινωνικο κκ και -μαλακια ειπα τωρα ποιο κκε ; αυτο που θελει να μας γεμισει με ξενους
επιβαρύνοντας και την κοινωνικη συνοχη; και ολους τους θεσμους!! γιατι ολοι αυτοι που μαζευομε
θα μας στειλουν 100 χρονια πισω και θα μιας διαλυσουν κυριολεκτικα με τα γκετο
συν και το πολιτικο συστημα θα μας εξουσιαζει πολυ πιο ευκολα απο το παρελθον

σκεφτειτε και λιγο οχι μονο τα καλα της παγκοσμοιοποιησης αλλα και τα ασχημα

Το ΚΚΕ δεν εχει καμια ευθυνη για την μεταναστευτικη πολιτικη. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γεμισαν την Ελλαδα ξενους. Δεν ειναι ομως οι ξενοι το προβλημα αλλα ο καπιταλισμος. Πρεπει να αλλαξουμε κοινωνικο μοντελο αν θελουμε τα ωφελη της νεας βιομηχανικης επαναστασης να διαχυθουν σε ολη την κοινωνια και να μην γεμισουμε ανεργους.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”