Αλφαδιασμένοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Αλφαδιασμένοι

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Νοέμ 2021, 17:08

Adminović έγραψε:Αγαπούλες σας φέρνω ευχάριστα νέα.
Ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη -και μακρύτερη- δόση. :thuuumbsup:
Πλύντε μπρατσάκια - κωλαράκια! :yesyes:

Δε με ενοχλεί που θα χρειαστεί να επαναλάβω τη δόση. Αν και δε σου κρύβω θα ήθελα να είχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα το εμβόλιο, ώστε να αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια.
Αλλά και αυτό μου αρκεί από το τίποτα.

Περισσότερο άρχισε να μου τη βαράει η γενικότερη διαχείριση της πανδημίας. Μια μπούρδα έχει καταντήσει. Μέτρα ανακοινώνονται μόνο για να ανακοινώνονται, τίποτα δεν τηρείται, κανένας έλεγχος, καμία λογική.
Ό,τι να ναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Νοέμ 2021, 17:36

4η, 5η, 6η δοση, οσες χρειαστουν. Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται τοσος ντορος.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Νοέμ 2021, 18:03

Λαχουρένιος έγραψε:4η, 5η, 6η δοση, οσες χρειαστουν. Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται τοσος ντορος.

Ναι κι εμένα δε μου φαίνεται περίεργο.
Το μόνο που με ανησυχεί, μιας και η δράση περνάει τόσο γρήγορα, είναι να μη με βρει ο ιός απροετοίμαστη μέχρι να επαναλάβω την επόμενη δόση.
Δλδ έκανα που έκανα τις 2 δόσεις, μη με χτυπήσει ο ιός τώρα προς το τέλος που δεν έχω πολλά αντισώματα.
Να προλάβω να πάω να κάνω την 3η δόση και μετά.
:laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Νοέμ 2021, 20:24

Εμβολιακηδες be like

Εικόνα
:yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Νοέμ 2021, 21:13

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:4η, 5η, 6η δοση, οσες χρειαστουν. Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται τοσος ντορος.

Ναι κι εμένα δε μου φαίνεται περίεργο.
Το μόνο που με ανησυχεί, μιας και η δράση περνάει τόσο γρήγορα, είναι να μη με βρει ο ιός απροετοίμαστη μέχρι να επαναλάβω την επόμενη δόση.
Δλδ έκανα που έκανα τις 2 δόσεις, μη με χτυπήσει ο ιός τώρα προς το τέλος που δεν έχω πολλά αντισώματα.
Να προλάβω να πάω να κάνω την 3η δόση και μετά.
:laugh1:

Μια πιο επικίνδυνη γρίπη είναι. Δηλαδή εμβόλιο κάθε χρόνο, για όσους δεν είναι ερημίτες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Νοέμ 2021, 15:02

bizeli έγραψε:Περισσότερο άρχισε να μου τη βαράει η γενικότερη διαχείριση της πανδημίας. Μια μπούρδα έχει καταντήσει. Μέτρα ανακοινώνονται μόνο για να ανακοινώνονται, τίποτα δεν τηρείται, κανένας έλεγχος, καμία λογική.
Ό,τι να ναι.

Κάποιοι πάντως τα λέγαμε για τη διαχείριση που έγινε και ιδίως στην Ελλάδα. :pardon:

Αντί για τις παλινωδίες ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ - ΟΛΟΙ ΕΞΩ, τα πολύμηνα λοκντάουν (που πέρα από αντισυνταγματικά, μόνο ως προσωρινή λύση ανάγκης νοούνται και εφαρμόζονται), τα «ελευθέρας» στους εμβολιασμένους (που και αυτοί μεταδίδουν και νοσούν) κλπ, έπρεπε να εφαρμόζονται κάποια ήπια και σταθερά μέτρα για όλους (τα οποία μετά από τόσους μήνες ήταν εύκολο να τα βρούμε και να καταλήξουμε κάπου), να ενισχυθεί το σύστημα υγείας (που αποδυναμώθηκε ήδη κι άλλο με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων) και να πέσει το βάρος της αντιμετώπισης της νόσου σε φάρμακα (ή και διαφορετικούς τρόπους νοσηλείας) που την καταπολεμούν και όχι σε «εμβόλια» της πλάκας.

Για τις φαρμακοβιομηχανίες μια χαρά είναι η φάση. Πούλησαν πανάκριβα εμβόλια με νέες τεχνολογίες (που συνεπάγονται και απόκτηση τεχνογνωσίας), χωρίς κιόλας να μπορούν να τους κυνηγήσουν για τις όποιες παρενέργειες, και, τώρα που ο κόσμος είδε ότι με τα εμβόλια δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο, θα πουλήσουν και φάρμακα.
Αλλά όταν τα πεις αυτά είσαι μπζεκαζμένος.

Τραβάτε λοιπόν για την 3η, 4η, 5η, 6η κλπ δόση και άντε γειά. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Νοέμ 2021, 15:38

Ένα είναι το μέτρο (όπως ένα είναι και το Κόμμα).
Δε θες να εμβολιαστείς; Μπράβο σου και είσαι και μάγκας.
Βρες τότε στο λογαριασμό σου στο ταξις ένα χρεωμένο πεντοχίλιαρο στην προσωποποιημένη πληροφόρηση στις πληρωμές εκτός ρύθμισης κλπ για να βοηθήσεις το ΕΣΥ που επιβαρύνεις με τη γαϊδουριά σου ή για να καλύψεις τα δικά σου έξοδα νοσηλείας όταν χρειαστεί (αφού σου προσφέρεται δωρεάν ο τρόπος να αποφύγεις τη βαριά νόσηση αλλά εσένα στα παπάρια σου) και μην εμβολιάζεσαι ποτέ.

Είναι το ίδιο με το να σου λέει το ΚΚΕ αυτός είναι ο δρόμος ρε ταγάρι κι εσύ να πηγαίνεις να ψηφίζεις Γιωργάκη, ας πούμε, και μετά να σου φταίει ο καπιταλισμός και όχι ο Γιωργάκης που δεν τον γκρέμισε.
Ή κάπως έτσι να πούμε. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Νοέμ 2021, 15:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ένα είναι το μέτρο (όπως ένα είναι και το Κόμμα).
Δε θες να εμβολιαστείς; Μπράβο σου και είσαι και μάγκας.

Εσύ έκλεισες ραντεβού να πας να σ’την καρφώσουν την τρίτη τη μακρύτερη τη δόση ή απλά τρολάρεις;; :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Νοέμ 2021, 17:28

Ο ενας ονειρεύεται στραπονισμα των ανεμβολιαστων, ο αλλος κακο ψοφο ο παραλλος την οικονομική εξαθλίωση.
Μιλαμε για ψυχανωμαλους μισανθρωπους, για δέσιμο κανονικο στο ίδρυμα. Δεν θα ξαφνιαζω αν μαθω οτι ο Ραν π.χ. ή ΓΓ να πουμε βγαινει νυχτες στους δρομους και μαχαιρωνει περαστικούς σαν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Νοέμ 2021, 18:27

Adminović έγραψε:Αλλά όταν τα πεις αυτά είσαι μπζεκαζμένος.

Κακοηθειες :giggle02:
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”