Σχολεία που έκλεισαν λόγω κορωνοιού..

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σχολεία που έκλεισαν λόγω κορωνοιού..

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Φεβ 2021, 14:07

ВладимирВладимирович έγραψε:Ναι, "ολα ειναι στημενα"... ειπε ο τσοπανης που ποτέ δεν προκειται να καταλαβει ποια ειναι η αξια της παιδειας. Αυτοι ειστε, και γι'αυτο εσεις βοσκουσατε τα προβατα οταν εμεις στελναμε Γκαγκαριν στο διαστημα.

Ναι ξέρουμε ο Γκαγκάριν "Στο διάστημα δεν συνάντησα πουθενά τον Θεό", τον συνάντησε μετά όταν έπεσε σαν μπεκάτσα με το αεροπλανάκι του.

Εγώ ξέρω ότι στο Λένινγκραντ δεν είχαν αφήσει τίποτα ξύλινο, ούτε καρέκλα, ούτε τραπέζι ΤΙΠΟΤΑ όλα ρίχτηκαν στην πυρά για να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους...

Ρωτάω τώρα εγώ ο τσοπάνης τα θρανία (διότι δύο είναι... προφανώς δεν φωτογράφησαν τρίτο διότι δεν υπήρχε) και το τραπέζι της γηραιάς καθηγήτριας πως και δεν τα είχαν ακόμα κάψει;

Μήπως τα έκαψαν μετά την φωτογραφία;

Πάντως εγώ βλέπω τέσσερα παιδιά τα δύο είναι υπέρβαρα, κανένα από τα τέσσερα δεν είναι ταλαιπωρημένο και η καθηγήτρια τρίτη ηλικία (πως και δεν πέθανε, συνήθως τα πρώτα θύματα του λιμού είναι οι γέροι).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Φεβ 2021, 17:58

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Ναι, "ολα ειναι στημενα"... ειπε ο τσοπανης που ποτέ δεν προκειται να καταλαβει ποια ειναι η αξια της παιδειας. Αυτοι ειστε, και γι'αυτο εσεις βοσκουσατε τα προβατα οταν εμεις στελναμε Γκαγκαριν στο διαστημα.

Ναι ξέρουμε ο Γκαγκάριν "Στο διάστημα δεν συνάντησα πουθενά τον Θεό", τον συνάντησε μετά όταν έπεσε σαν μπεκάτσα με το αεροπλανάκι του.

Εγώ ξέρω ότι στο Λένινγκραντ δεν είχαν αφήσει τίποτα ξύλινο, ούτε καρέκλα, ούτε τραπέζι ΤΙΠΟΤΑ όλα ρίχτηκαν στην πυρά για να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους...

Ρωτάω τώρα εγώ ο τσοπάνης τα θρανία (διότι δύο είναι... προφανώς δεν φωτογράφησαν τρίτο διότι δεν υπήρχε) και το τραπέζι της γηραιάς καθηγήτριας πως και δεν τα είχαν ακόμα κάψει;

Μήπως τα έκαψαν μετά την φωτογραφία;

Πάντως εγώ βλέπω τέσσερα παιδιά τα δύο είναι υπέρβαρα, κανένα από τα τέσσερα δεν είναι ταλαιπωρημένο και η καθηγήτρια τρίτη ηλικία (πως και δεν πέθανε, συνήθως τα πρώτα θύματα του λιμού είναι οι γέροι).

εχει δικιο εδω ο πλουτων στις παρατηρησεις του αφηστε δε που η κρατηση των παιδιων εχει πολλες σκοπιμότητες
τελειως διαφορετικες απο αυτες που εννοει ο βλαντ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Φεβ 2021, 19:51

Δεν υπαρχει περιθωριο συζητησης για το θεμα παιδειας με τους δεξιους, ιδιως οταν η συζητηση αφορα την ΕΣΣΔ. Ακομα και το γεγονος που νομιζετε οτι στην ΕΣΣΔ θα μπορουσε καποιος να καψει την κρατικη περιουσια (=θρανια) στις σομπες, αποδειχνει οτι δεν καταλαβαινετε τιποτα για το πως λειτουργουσε το σοβιετικο κρατος και σοβιετικη κοινωνια.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Φεβ 2021, 19:54

Θα μπορουσα να ποσταρω πολλες φωτογραφιες αλλα ξερω οτι η αντιδραση θα ειναι παλι η ιδια. Δεν αξιζει τον κοπο, συνεχιστε τα παραμυθακια σας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Φεβ 2021, 20:35

ВладимирВладимирович έγραψε:Θα μπορουσα να ποσταρω πολλες φωτογραφιες αλλα ξερω οτι η αντιδραση θα ειναι παλι η ιδια. Δεν αξιζει τον κοπο, συνεχιστε τα παραμυθακια σας.

Να σου ποστάρω εγώ τάξη από την Ελλάδα. Όχι στημένα πράγματα...

10-1.jpg
68.jpg
76.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Φεβ 2021, 20:58

ВладимирВладимирович έγραψε:Θα μπορουσα να ποσταρω πολλες φωτογραφιες αλλα ξερω οτι η αντιδραση θα ειναι παλι η ιδια. Δεν αξιζει τον κοπο, συνεχιστε τα παραμυθακια σας.

βρε συ βλαντ σκεψου πιο βαθεια τις σκοπιμότητες της φωτο απο την μια εχουμε την ορχήστρα του σταλιγκραντ
να παιζει ενω βομβαρδίζουν οι γερμανοι και τα σχολεια ανοιχτα με τους μαθητες κλπ

ολα αυτα δεν οφειλονται μονο στο θαρρος και στην αυταπαρνηση των ρωσων αλλα και στην εντολη του σταλιν
να μην υποχωρησουν ουτε μια σπιθαμη ΤΩΡΑ γνωριζουμε οτι η μυστικη αστυνομια εκτελουσε οποιους νομιζε
οτι εχαναν το θαρρος υπαρχουν αναφορες και για δυο χιλιαδες εκτελεσεις οποτε και να ηθελαν να υποχωρησουν
για να γλυτώσουν δεν υπηρχε περιπτωση θα τους εκτελουσαν οι ρωσοι
οσο για τα παιδια στο σχολειο απο ενα μερος το βρισκω λογικο τα κρατουσαν ασφαλεις ενω οι πατεραδες πολεμαγαν
σκεψου οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να πολεμησουν με αυτες τις συνθήκες ..και να υποχωρουσαν για να πολεμησουν
σε μια αλλη μαχη δεν θα τους κατηγορουσε κανεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Φεβ 2021, 21:06

pluton έγραψε:

Να σου ποστάρω εγώ τάξη από την Ελλάδα. Όχι στημένα πράγματα...

10-1.jpg68.jpg76.jpg

:good: Ωραιες φωτο.
Και τωρα φαντασου οτι τα εγγονια αυτων των παιδιων κλεινουν τα σχολεια λογω της γριπουλας που εχει 0,001% θνητοτητα στα παιδια.
Μιλαμε για καταντια γαλαξιακων διαστασεων...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Φεβ 2021, 21:18

Βασικα δεν νομιζω οτι και στην Ελλαδα υπηρχε καποτε αλλη μια τετοια ιστορικη περιοδος οταν η κυβερνηση "ειδικων" απεκλεινε ολα τα παιδια και ολους τους νεους της χωρας απο την παιδεια. Γιατι η "τηλεκπαιδευση" δεν ειναι παιδεια, ειναι εξευτελισμος των μαθητων/φοιτητων.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Φεβ 2021, 21:22

Φαναστειτε αυτη την Δασκαλα (με κεφαλαιο Δ, γιατι αξιζει) να παραπονιεται γιατι πρεπει να μπαινει στην "αιθουσα" ενω καποιοι απο τους μαθητες της εχουν μιξες.

1100.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Φεβ 2021, 21:27

"Ωχ-αχ, ειναι οι υγειονομικες βομβες, θα μας πεθανουν ολους, δεν σπουδασαμε εμεις στα πανεπιστημια για να κολλαμε ιους απο καθε τσογλανακι".
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”