Ουτε εσυ εμαθες να διαβαζεις λογικο για αβγο.Ειπα σε αλλες αναλογιες.
.gif)

.gif)

Εσθήρ έγραψε:Το παιδι της πηγε ενοπλος σε καφενειο μεσα στο χωριο και το κραδαινε παιζοντας το αντρακλας .Κια μετα ταμπορωθηκε και δεν παραδιδοταν.Επισης ισχυει αυτο με τα ναρκωτικα που λεει ο κουνελος.Αν ηταν Ελλαδα και τον γαζωναν οι ελληνες αστυνομικοι και ηταν αλβανος ο κασιφας θα ελεγες κυριε τσακα και λοιποι, καλα του kvstanthw htan antraw δεν γινεται να μας απειλει με οπλο ενας αλβανος.Μοκο λοιπον.

mister spooky έγραψε:Ηρεμήστε παιδιά η υπόθεση είναι ασήμαντη γενικά, είναι μεγίστης σημασίας όμως για την οικογένεια του και (λαχουρι) η ελληνόφιλες κοινότητες εκεί προσπαθούν να μεγαλοποιήσουνε για να πουν πως καταπιέζονται. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να πάρουν αποστάσεις, οι πράξεις του συγχωρεμένου δεν ήταν καλές.

mister spooky έγραψε:Ηρεμήστε παιδιά η υπόθεση είναι ασήμαντη γενικά, είναι μεγίστης σημασίας όμως για την οικογένεια του και (λαχουρι) η ελληνόφιλες κοινότητες εκεί προσπαθούν να μεγαλοποιήσουνε για να πουν πως καταπιέζονται. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να πάρουν αποστάσεις, οι πράξεις του συγχωρεμένου δεν ήταν καλές.

tsakas έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Το παιδι της πηγε ενοπλος σε καφενειο μεσα στο χωριο και το κραδαινε παιζοντας το αντρακλας .Κια μετα ταμπορωθηκε και δεν παραδιδοταν.Επισης ισχυει αυτο με τα ναρκωτικα που λεει ο κουνελος.Αν ηταν Ελλαδα και τον γαζωναν οι ελληνες αστυνομικοι και ηταν αλβανος ο κασιφας θα ελεγες κυριε τσακα και λοιποι, καλα του kvstanthw htan antraw δεν γινεται να μας απειλει με οπλο ενας αλβανος.Μοκο λοιπον.
ο κατσιφας ηταν αντρας ελληνας και το απεδεικσε
ειδες κανεναν αλβανο να στηρικσει κωσταντη
όπως κανουν τα εδώ αριστερα κκε και το συναπαντημα και αυτό γινεταο ΜΟΝΟ στην ελλαδα
τωρα τα περι μωκου κτλ
δυσκολα για σενα και λοιπους κνιτες

Εσθήρ έγραψε:tsakas έγραψε:
ο κατσιφας ηταν αντρας ελληνας και το απεδεικσε
ειδες κανεναν αλβανο να στηρικσει κωσταντη
όπως κανουν τα εδώ αριστερα κκε και το συναπαντημα και αυτό γινεταο ΜΟΝΟ στην ελλαδα
τωρα τα περι μωκου κτλ
δυσκολα για σενα και λοιπους κνιτες
Δεν ειμαι ΚΚΕ, το έχω πει πολλές φορες αλλα για εσας τα ναζιστακια πας ΜΗ ναζι ειναι ΚΚΕ.![]()
Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι για αυτα που ΔΕΝ εχεις.

Deutsch Lover έγραψε:Ειναι ενδιαφερον το γεγονος οτι ολοι αυτοι που βριζουν τον Κατσιφα, σκιζουν τις ζαρτιερες τους για τον Ζακ και τον Φλοιντ...