Ευχαριστουμε ΠΑΡΑ πολυ τον κ. Προκοπιου τον εφοπλιστη για την δωρεα του
Κορονοϊός: 160.000 ειδικές στολές δώρισε στο Σύστημα Υγείας ο εφοπλιστής Προκοπίου (pics)
https://www.reader.gr/news/koinonia/325 ... efoplistis
Τα θετικά της πανδημίας COVID19
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Τα θετικά της πανδημίας COVID19
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΩRIΩNAS7
Συγχαρητήρια Σακελλαροπούλου στην Αλβανίδα μοδίστρα που δώρισε 600 μάσκες στο νοσοκομείο των Γρεβενών
Ευχαριστουμε πολύ την συμπολίτη μας. Και για τον χρόνο που διέθεσε να τις φτιάξει κ που το έκανε δωρεάν και για την πρόθεσή της να φτιάξει κι άλλες.
Ευχαριστουμε πολύ την συμπολίτη μας. Και για τον χρόνο που διέθεσε να τις φτιάξει κ που το έκανε δωρεάν και για την πρόθεσή της να φτιάξει κι άλλες.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Συγχαρητήρια Σακελλαροπούλου στην Αλβανίδα μοδίστρα που δώρισε 600 μάσκες στο νοσοκομείο των Γρεβενών
δεν την ειδα την κυρα κατια, να λεει δημοσιως ευχαριστω σε ελληνες εφοπλιστες και αλλους πλουσιους για της πολυ μεγαλες σε λεφτα δωρεες τους υπερ δημοσου, αλλα για μια αλβανιδα εκανε ολοκληρο show....λενε, οτι ο ανθρωπος αγαπαει και σκεφτεται τον ομοιο του, πχ εγω, σκεφτομαι και μεριμνω για τους ελληνες ....

ΥΓ:πριν καποιες μερες η θερον οπτικς εκανε μεγαλη δωρεα στον στρατο με οπτικα ....τιποτα.....τσιμουδια, ακρα του ταφου σιωπη...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
ΩRIΩNAS7
Τέλος παντων. Μπράβο σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας βοηθάει.
Δεν είναι ώρα να σε πιάνει η εθνικιστική μανία.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Τέλος παντων. Μπράβο σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας βοηθάει.
τσου ρε λακη....
γιατι δεν μας ειπαν οτι πηρε τηλεφωνο να ευχαριστησει τους εφοπλιστες; γιατι δεν τους πηρε, καημος της ηταν να μας διξει ποσο καλος ειναι πολυπολιτισμος... Βρε ουσττττττττττττττ!!!! Ανθελληνες το παιζουν ελληνες
0 .
-
ΩRIΩNAS7
denplirono έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Τέλος παντων. Μπράβο σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας βοηθάει.
τσου ρε λακη....
γιατι δεν μας ειπαν οτι πηρε τηλεφωνο να ευχαριστησει τους εφοπλιστες; γιατι δεν τους πηρε, καημος της ηταν να μας διξει ποσο καλος ειναι πολυπολιτισμος... Βρε ουσττττττττττττττ!!!! Ανθελληνες το παιζουν ελληνες
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι πηξιμό σου. Και επειδή κανέναν δεν ενδιαφέρει, τζάμπα γράφεις ο,τι γράφεις.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
13,5 εκατομμυριάκια στα κόμματα για να συνεχίσουν τους "ερευνητικούς" σκοπους τους
Λεφτά υπάρχουν. Αρκεί να μιλαμε για κόμματα και όχι για νοσοκομεία.
https://www.google.com/amp/s/www.protot ... mmata/AMP/
Λεφτά υπάρχουν. Αρκεί να μιλαμε για κόμματα και όχι για νοσοκομεία.
https://www.google.com/amp/s/www.protot ... mmata/AMP/
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:denplirono έγραψε:τσου ρε λακη....
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι πηξιμό σου. Και επειδή κανέναν δεν ενδιαφέρει, τζάμπα γράφεις ο,τι γράφεις.
δεν θα σε αφησω διενθηστουλη και ανθελληνα σε χλωρο κλαρακι

0 .
-
ΩRIΩNAS7
denplirono έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
δεν θα σε αφησω διενθηστουλη και ανθελληνα σε χλωρο κλαρακι![]()
![]()
Αυτό που την ψωνίζεις άνευ λόγου και βαυκαλιζεσαι αντιρεαλιστικά σενάρια, να πας να το κοιτάξεις.
Προς το παρόν καλό πρήξιμο με τα συγχαρητήρια της Προέδρου στην Αλβανίδα συμπολίτη μας.

0 .