Επιθέσεις στην Εκκλησία
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Επιθέσεις στην Εκκλησία
Με τρομαζει το γεγονος οτι γιαυτο το θεμα εχω με διαφορα την πιο σωστη και αντικειμενικη αποψη.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Οργισμένος έγραψε:Μα εστιαζω στην υποθεση οτι ειναι μεταναστες οι δραστες. Φυσικά αυτό δεν είναι σιγουρο καθως υπαρχει η ισχυρη πιθανοτητα να ειναι προβοκατσια απο ναζιστικα σιχαματα (οποτε φυσικα και θα πρεπει να ισχυει η ανωτερω θανατικη ποινη- τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται). Αν ομως οι δραστες δεν ανηκουν στις 2 παραπανω ζωικες κατηγοριες, τοτε πασο. Ειδικα αν οι δραστες ανηκουν σε μια τιμια αντιχριστιανικη οργανωση τοτε η τελεσθησα πραξη ειναι μετα βιας πταισμα.
Κακως εστιαζεις. Αυτο προπαγανδιζουν οι ναζι για ευνοητους λογους.
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Η πιθανότητα να έχουν κάνει τους βανδαλισμούς οι μετανάστες που βρίσκονται στο νησί είναι αρκετά μεγάλη, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ένα πολύ μικρό κομμάτι των νεοναζί είναι άθεοι, ή βαρεμένοι δωδεκαθεϊστές. Στην πλειονότητά τους είναι πωρωμένοι χριστιανοί και κατά συνέπεια σε καμία περίπτωση δεν θα βανδάλιζαν εκκλησίες για λόγους προβοκάτσιας.
Το θέμα είναι οτι όσοι κάνουν τέτοιου είδους βανδαλισμούς, αν είναι μετανάστες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως εκπροσωπούν την πλειοψηφία των μεταναστών.
Το θέμα είναι οτι όσοι κάνουν τέτοιου είδους βανδαλισμούς, αν είναι μετανάστες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως εκπροσωπούν την πλειοψηφία των μεταναστών.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Η πιθανότητα να έχουν κάνει τους βανδαλισμούς οι μετανάστες που βρίσκονται στο νησί είναι αρκετά μεγάλη, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ένα πολύ μικρό κομμάτι των νεοναζί είναι άθεοι, ή βαρεμένοι δωδεκαθεϊστές. Στην πλειονότητά τους είναι πωρωμένοι χριστιανοί και κατά συνέπεια σε καμία περίπτωση δεν θα βανδάλιζαν εκκλησίες για λόγους προβοκάτσιας.
Ο,τι και αν ειναι, ειναι δουλεια της αστυνομιας. Οι ναζιστικες σελιδες και λογαριασμοι δεν εχουν καμια δουλεια να στοχοποιουν ανθρωπους χωρις στοιχεια.
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ο,τι και αν ειναι, ειναι δουλεια της αστυνομιας. Οι ναζιστικες σελιδες και λογαριασμοι δεν εχουν καμια δουλεια να στοχοποιουν ανθρωπους χωρις στοιχεια.
Σίγουρα, συμφωνώ απόλυτα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Οργισμένος
- Extreme poster

itteithe έγραψε:Η πιθανότητα να έχουν κάνει τους βανδαλισμούς οι μετανάστες που βρίσκονται στο νησί είναι αρκετά μεγάλη, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ένα πολύ μικρό κομμάτι των νεοναζί είναι άθεοι, ή βαρεμένοι δωδεκαθεϊστές. Στην πλειονότητά τους είναι πωρωμένοι χριστιανοί και κατά συνέπεια σε καμία περίπτωση δεν θα βανδάλιζαν εκκλησίες για λόγους προβοκάτσιας.
Συμφωνω με τα ανωθεν αν και διαφωνω με το «βαρεμενοι». Αν οι 12θειστες ειναι βαρεμενοι (επειδη εχετε συντηρητικα μυαλα ισως) τοτε οι πιστοι των αβραμικων θρησκειων ειναι ακραια βαρεως και επικυνδυνου τυπου σχιζοφρενεις.
Ειμαι αθεος για να μη ξεχνιομαστε.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
denplirono
- Extreme poster

τα πραγματα ειναι απλα και δημοκρατικα νομιζω

1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:τα πραγματα ειναι απλα και δημοκρατικα νομιζω
Ποσες φορες τον χρονο πας στην εκκλησια?
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:τα πραγματα ειναι απλα και δημοκρατικα νομιζω
Ποσες φορες τον χρονο πας στην εκκλησια?
τοσες οσες με φωτίσει ο Κυριος αγαπητο τεκνο Του
ΥΓ:ξερω ηδη εχει τσουτσουριασει το δερμα σου ως γνησιον τεκνο του Αγιο Σταλιν του μεγαλυτερου δολοφονου επι της γης
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:τοσες οσες με φωτίσει ο Κυριος αγαπητο τεκνο Του![]()
ΥΓ:ξερω ηδη εχει τσουτσουριασει το δερμα σου ως γνησιον τεκνο του Αγιο Σταλιν του μεγαλυτερου δολοφονου επι της γης
Και ποσες φορες σε φωτιζει ο θεος σου να πας στο σπιτι του Αγιε Παταπιε? Σε βλεπω πολυ πιστο αρα φανταζομαι θα πηγαινεις καθε Κυριακη, οχι?

0 .