Φρίκη για 12χρονο κορίτσι στη Μάνη: Ιερέας ασελγούσε σε βάρος της από τα 8 της χρόνια
https://www.protothema.gr/greece/articl ... is-hronia/
Πολυπολιτισμική αλητεία
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Πολυπολιτισμική αλητεία
2 .
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν γνώρισα αρσενοκοίτη παπά.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το ένα από τα δύο πιο σπάνια είδη στη φύση. Ένα οι μαϊμούδες ουακάρι και ένα οι πούστηδες παπάδες.
Πάντως εμένα κάτι κωλυτοί μου έλεγαν ότι οι καλόγεροι βολεύονται με το βαρέλι ( δεν μπορεί αφού ξέρετε τόσα πολλά για
πούστηδες παπάδες
θα το ξέρετε και αυτό), στο ΑΟ έχω πάει πάνω από δέκα φορές μέχρι τώρα δεν το είδα αυτό το κόλπο.
Φρίκη για 12χρονο κορίτσι στη Μάνη: Ιερέας ασελγούσε σε βάρος της από τα 8 της χρόνια
Εσύ Λαχουρένιε έχεις μπερδέψει την παιδεραστία με το πισογλέντισμα, φαίνεται την ημέρα που ο Πολιτικός επίτροπος της ενορίας σου έκανε το σχετικό μάθημα είχες κάνει κοπάνα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Φρίκη για 12χρονο κορίτσι στη Μάνη: Ιερέας ασελγούσε σε βάρος της από τα 8 της χρόνια
https://www.protothema.gr/greece/articl ... is-hronia/
Χίλιες φορές καλύτερα πούστης παρά παιδεραστής παπάς. Σαν πούστης άντε να βγει στη γύρα με τα πολιτικά για Νιγηριανούς, και στα παπάρια μας, αλλά σαν ανώμαλος παιδεραστής θα καταστρέψει όσα παιδιά αφελών γονέων θα πέσουν στο δρόμο του.
Εγώ τα δικά μου θα τα μάθω να βλέπουν παπά και να κρατάνε απόσταση ασφαλείας 500 μέτρων.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Χίλιες φορές καλύτερα πούστης παρά παιδεραστής παπάς. Σαν πούστης άντε να βγει στη γύρα με τα πολιτικά για Νιγηριανούς, και στα παπάρια μας, αλλά σαν ανώμαλος παιδεραστής θα καταστρέψει όσα παιδιά αφελών γονέων θα πέσουν στο δρόμο του.
Εγώ τα δικά μου θα τα μάθω να βλέπουν παπά και να κρατάνε απόσταση ασφαλείας 500 μέτρων.
Εσύ Ραν ταν πλαν να κρατάς μακριά τα παιδιά σου από τους παπάδες, να διαλέξεις την ασφάλεια που παρέχει το βαποράκι της γειτονιάς σου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Εσύ Λαχουρένιε έχεις μπερδέψει την παιδεραστία με το πισογλέντισμα, φαίνεται την ημέρα που ο Πολιτικός επίτροπος της ενορίας σου έκανε το σχετικό μάθημα είχες κάνει κοπάνα.
Για τις ναζιστικες κατσαριδες δεν ξερω τι ισχυει, αλλα για εμας τους χομο σαπιενς καλυτερα πουστης παρα παιδεραστης.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εσύ Λαχουρένιε έχεις μπερδέψει την παιδεραστία με το πισογλέντισμα, φαίνεται την ημέρα που ο Πολιτικός επίτροπος της ενορίας σου έκανε το σχετικό μάθημα είχες κάνει κοπάνα.
Για τις ναζιστικες κατσαριδες δεν ξερω τι ισχυει, αλλα για εμας τους χομο σαπιενς καλυτερα πουστης παρα παιδεραστης.
Σαν χομο σαπιενς όμως να μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ τους, πολλά ζητάω;

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Σαν χομο σαπιενς όμως να μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ τους, πολλά ζητάω;
Δε θα μπω σε συζητηση για το αν ειναι χειροτερο να ναι καποιος γκει ή παιδερας. Για τους χομο σαπιενς ειναι αυτονοητο. Για οσους ανηκετε σε διαφορα ειδη αρθροποδων δεν με νοιαζει να ανοιξω διαλογο.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πλούτωνα άσε τη σπέκουλα. Οι πούστηδες ανήκουν ιδεολογικά σε όλο το πολιτικό φάσμα. Αλλά το πουστριλίκι θεωρείται μεταξύ τους ιερός δεσμός αίματος. Δλδ θες να μας πεις ότι δεξιοί παπάδες πούστηδες δεν υπάρχουν που με χαρά θα πήγαιναν στο ηβέντ στο σκατζόχερα;
Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν γνώρισα αρσενοκοίτη παπά. Εξ άλλου:
προς Κορινθίους 6:9-10
Ωχ. Ο Παυλάρας ρε. Η υστέρω που έγραφε στους Κορινθίους ότι οι γυναίκες πρέπει να φοράνε μαντίλα
Κορ. 11,10 Δι' αυτό, επειδή δηλαδή ο Χριστός είναι κεφαλή του ανδρός, ο δε άνδρας είναι κεφαλή της γυναικός, οφείλει η γυναίκα να έχη επί της κεγαλής της, ως σύμβολον της υποταγής της στον άνδραν, το κάλυμμα, τουλάχιστον και δια λόγους εντροπής προς τους αγγέλους (οι οποίοι είναι αοράτως παρόντες μεταξύ μας και οι οποίοι όταν παρίστανται ενώπιον του Θεού καλύπτουν από σεβασμόν τα πρόσωπα αυτών).
Ω ναι άνδρες Αθηναίοι. Δεν διαβάζετε ανουσιοργήματα ισλαμιστων σκοταδιστών, αλλά χριστιανοταλιμπανικές απόψεις.
Όταν οι χριστιανές φόραγαν υποταγμενες τη μαντίλα στο κεφάλι, οι μουσουλμανες δεν είχαν καν ανακαλύψει ότι υπάρχουν θρησκείες.
.gif)
Εσύ, λοιπόν, Pluton ως πιστός χριστιανός, φανατικά οπισθοδρομικός και λάτρης των παραδόσεων την κατώτερη από εσένα(σύμφωνα με τον Παυλάρα σου) γυναίκα σου την έχεις σίγουρα με μαντήλα. Δεν νομίζω να είσαι κάνα προοδευτικό άτομο και να πιστεύεις στην ισότητα ανδρών γυναικών και στα "ξετσίπωτα" ακάλυπτα γυναικεία κεφάλια.
Ή μήπως Παύλος είναι καλό εργαλείο για να εξαπατάς τον κόσμο, αλλά οτνα είναι να εφαρμόσεις τον λόγο του στην ζωή σου, απλά πετάς στα σκουπίδια και αυτόν και ότι έγραψε;

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ω ναι άνδρες Αθηναίοι. Δεν διαβάζετε ανουσιοργήματα ισλαμιστων σκοταδιστών, αλλά χριστιανοταλιμπανικές απόψεις.
Όταν οι χριστιανές φόραγαν υποταγμενες τη μαντίλα στο κεφάλι, οι μουσουλμανες δεν είχαν καν ανακαλύψει ότι υπάρχουν θρησκείες.
Δεν ειναι τυχαιο που ο Παυλος εγινε ρεντικολο οταν μιλησε στους αθηναιους στον Α. Παγο.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο που ο Παυλος εγινε ρεντικολο οταν μιλησε στους αθηναιους στον Α. Παγο.
Ο Απόστολος Παύλος πράγματι είχε μικρή επιτυχία στην Αθήνα, εκεί που δεν μπόρεσαν να το χωνέψουν οι Αθηναίοι ήταν εκείνο "Ανάσταση του Χριστού" εκεί μπλόκαραν.
Υπάρχει ένα πάρα πολύ όμορφο βιβλίο ήταν από τα πρώτα χριστιανικά αναγνώσματα που έκανα (να θυμηθώ να το ξαναδιαβάσω) λέγεται : ΠΑΥΛΟΣ του JOSEPH HOLZNER εκδόσεις ΔΑΜΑΣΚΟΣ....
Εσύ ΩΡΙΩΝΑ μη το διαβάσεις δεν θα το καταλάβεις, αυτά τα βιβλία είναι σε επίπεδο κομουνιστών από Λαχουρένιος και πάνω (δηλαδή και ο Λαχουρένιος οριακά).
0 .