Πρωταθλητές στις βρισιές οι Έλληνες οδηγοί - Οι μισοί δεν φορούν ζώνη ασφαλείας

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Re: Πρωταθλητές στις βρισιές οι Έλληνες οδηγοί - Οι μισοί δεν φορούν ζώνη ασφαλείας

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 02 Ιουν 2019, 16:41

Κι αν πρέπει να επανέλθω ακόμα πιο σοκαριστικά ,θα το κάνω . Αρκεί να σωθεί έστω κι 1 επιπλέον.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Πρωταθλητές στις βρισιές οι Έλληνες οδηγοί - Οι μισοί δεν φορούν ζώνη ασφαλείας

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιουν 2019, 19:36

Εγώ μια φορά ήμουν σταματημένη σε ένα διόδιο και περίμενα εκεί να πληρώσω.
Με το που ανεβαίνει η μπάρα και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω, ξαφνικά περνάει από τα δεξιά μου μηχανή μεγάλου κυβισμού με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να προλάβει να περάσει ώστε να μην κόψει εισιτήριο.
Φανταστείτε τώρα πόσο διάστημα είχε να χωρέσει να περάσει μηχανή μεγάλου κυβισμού ανάμεσα σε εμένα και στο τοίχος και με τέτοια ταχύτητα;
Πέρασε ξυστά από μένα.
Πώς και δεν σκοτωθήκαμε από τη μαλακία του για να μην πληρώσει 2 ευρώ;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιουν 2019, 19:40

Στύγιος έγραψε:"Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του περσινού Power of Love, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί δεν τον αναγνώρισαν, καθώς ήταν παραμορφωμένος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν φορούσε κράνος."

" 'Εφυγε" αλά Παντελίδη κι αυτός ,δυστυχώς ο Ελ οδηγός δεν αλλάζει.. :s_no

Εγώ το έβλεπα το περσινό power of love αλλά δεν σχολίασα την είδηση εδώ γιατί λέω σιγά μην τον ξέρατε τον τύπο.
Εγώ σοκαρίστηκα πάντως.
Πολύ κρίμα.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2019, 00:11

Σας έχει τύχει να πάτε να αναγνωρίσετε στο νεκροτομείο συγγενή; Σας εύχομαι ποτέ να μη το ζήσετε.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2019, 00:34

Ακόμα και στο θάνατο υπάρχουν πιστοποιητικά παράδοσης και παραλαβής..
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2019, 00:51

Δεν οδηγούμε όταν έχουμε πιει, και δεν ακούμε "σάπιες" γκόμενες που λεν τρέχα.
0 .

φρονείν ελληνικώς
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό φρονείν ελληνικώς » 03 Ιουν 2019, 01:23

Στύγιος έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε να σε μπινελικώσω άσχημα ,αλλά δε γαμιέται ,δεν αξίζεις τον κόπο κι ούτε μπαιτ.

μέσω διαδικτύου σου επιτρέπω και να με δείρεις
0 .

φρονείν ελληνικώς
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό φρονείν ελληνικώς » 03 Ιουν 2019, 01:30

προσωπικά πάντα οδηγώ όταν γυρίζω από έξοδο
όσο και αν έχω πιει
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”