Τι δεν θέλουν και τι θέλουν οι αριστεροί
-
Comrade Giannis
- Rookie poster

Re: Τι δεν θέλουν και τι θέλουν οι αριστεροί
Μπήκε ο Δένδιας είπε τα αυτονόητα έγινε ήρωας. ζαίοι στην εκκλησία; ουου
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ
Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ
Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ
-
pluton
- Supreme poster

Comrade Giannis έγραψε:Μπήκε ο Δένδιας είπε τα αυτονόητα έγινε ήρωας. ζαίοι στην εκκλησία; ουου
Εμ βέβαια ο Βενιζέλος είχε σχεδόν συμφωνήσει να ποινικοποιηθεί η γενοκτονία των Ποντίων, διότι αν δεν το ξέρεις μάθε το, ο Τσαβούτσογλου είχε ζητήσει πριν βγουν στους δημοσιογράφους την εξάλειψη της γενοκτονίας των Ποντίων (πράγμα στο οποίο είχε ήδη σχεδόν συμφωνήσει στο παρελθόν ο Βενιζέλος). Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τις Πρέσπες επόμενο δεν είναι η στάση Δένδρια να θεωρηθεί ηρωισμός;
Οι ζαίοι στην εκκλησία
Όταν ο Κουτσούμπας επ ευκαιρία του Πάσχα απηύθυνε αγωνιστικό και διεθνιστικό χαιρετισμό... πως συνδύασε το Χριστιανικό Πάσχα με το Βενσερέμος σύντροφοι! .... σου λέει οι σύντροφοι τρώνε σουβλιστό αρνί, τσουγκρίζουν κόκκινα αυγά, εύχονται ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ας μπω και εγώ στη μέση μη χάσω τίποτα γερόντια αετόπουλα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΝΤΙΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΚΗΝΕΣ
Τον όρο «διευκολυντικά χρήματα»
εισήγαγε στη δημόσια σφαίρα ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας συνεχίζοντας την κατάθεσή του στη προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά και τον ρόλο του πρώην υπουργού Επικρατείας στο φιλόδοξο εγχείρημα του SYRIZA TV.
Ως -κατά δήλωσή του- μπροστινός
για το στήσιμο του SYRIZA TV, ο Χρήστος Καλογρίτσας μοίραζε χρήμα. Οχι δεξιά και αριστερά βεβαίως, αλλά στοχευμένα, σε μέσα φiλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα, όπως ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο», που όπως προκύπτει, όποτε είχε ανάγκη από μία μικρή ένεση ρευστότητας, η λύση ήταν εκεί και δοκιμασμένη.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του εισηγητή της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη, για το αν του ζητήθηκαν να δανείσει χρήματα εκτός του καναλιού, ο «κόκκινος» εργολάβος είπε: «Αμεσα δεν μου ζητήθηκαν, γιατί μου ειπώθηκε πως χρήματα υπήρχαν και δεν χρειαζόταν. Στην πορεία όμως μου ζητήθηκαν… διευκολυντικά χρήματα. Να βοηθήσω. Από ένα διευθυντήριο».
«Την τελική απόφαση την είχε ο Παππάς», υποστήριξε, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:
Πλεύρης: Πού δώσατε λεφτά;
Καλογρίτσας: Αυτά τα περίφημα 8 εκατ. ευρώ είναι χρήματα που… (διακόπτει).
Πλεύρης: Δώσατε λεφτά για εφημερίδες και ραδιόφωνα;
Καλογρίτσας: Κάτι συνεισέφερα. Μου έστελναν κάτι παιδιά για να δώσω λεφτά «Στο Κόκκινο» (σ.σ. ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ)
Πλεύρης: Δώσατε λεφτά «Στο Κόκκινο»;
Καλογρίτσας: Ναι. Σύμφωνα πάντα με όσα είπε στην κατάθεσή του ο Χρήστος Καλογρίτσας, εκείνος δάνειζε χρήματα καθ’ υπόδειξη του «διευθυντηρίου» υπό τον Νίκο Παππάς, αλλά δεν του τα επέστρεφαν ποτέ.
Πλεύρης: Δώσατε χρήματα σε άλλα ΜΜΕ;
Καλογρίτσας: Μου είπαν να βοηθήσω λόγω της εμπειρίας με την «Πρώτη». Φθάσαμε σε ένα σχέδιο εφημερίδας. Μου είπαν «σύντροφε, βάλε χρήματα, και θα τα πάρεις».
Πλεύρης: Ο κύριος Παππάς σάς ζητούσε την εντολή του δανείου;
Καλογρίτσας: Μου λέγανε χρειάζεται «Στο Κόκκινο» δέκα χιλιάρικα. Έχεις; «Πάρε τα», έλεγα. Άλλο η εφημερίδα, άλλο το κανάλι. Ο κύριος Παππάς δεν ήταν μόνος. Ήταν μια ομάδα έξυπνων ανθρώπων. Συναποφάσισαν και κατέληγαν να μου ανακοινώνει ο Παππάς.
Στην απογευματινή κατάθεσή του την Τετάρτη, ο Χρήστος Καλογρίτσας έδωσε και λεπτομέρειες αναφορικά με τα 8 εκατ. ευρώ της εγγυητικής για το «περίφημο» διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών
Πλεύρης: Ήταν υπουργοί; Πολιτικά στελέχη; Ποιοι ήταν η άλλη ομάδα;
Καλογρίτσας: Όταν με φώναξε ο Παππάς με τα άλλα παιδιά,
μου είπαν «δεν θα βάλεις χρήματα». Τα δικά μου χρήματα ήταν κατασχεμένα. Κάποια στιγμή ο νόμος του Παππά 4339 έλεγε πως μπορούσες να συμμετέχεις σε διαγωνισμό αν είχες εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 8 εκατ. ευρώ, να είναι μη εργολάβος και με καθαρή φορολογική ενημερότητα. Η οικογένειά μου δεν είχε φορολογική ενημερότητα. Μας είχε μπλοκάρει το ΚΕΦΟΜΕΠ εμένα και την οικογένειά μου. Όλοι δεν είχαμε φορολογική ενημερότητα. Όταν βγήκε ο νόμος, εμείς είπαμε πως δεν έχουμε φορολογική ενημερότητα. Τότε αυτοί κι εγώ μαζί αποφασίσαμε να μπει ο γιος μου, γιατί αυτός όφειλε τα λιγότερα. Τότε έπρεπε να βρεθούν τα 8 εκατ. ευρώ για να συμμετέχει ο γιος μου. Πούλησα τις μετοχές του στις διάφορες εταιρείες μας στη μάνα του και τις αδελφές του. Αυτές πήραν δάνεια με εγγύηση όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία που δεν είχαν μπλοκαριστεί από ΚΕΦΟΜΕΠ. Οι εγγυήσεις ήταν πολύ περισσότερες από 8 εκατ. ευρώ. Εδώ έχω και την εγγυητική του γιου μου. Λέει πως δόθηκε για μετοχικό κεφάλαιο στην προς σύσταση εταιρεία «καταβληθεισόμενο κεφάλαιο». Ο γιος μου έβαλε τα λεφτά στην υπό σύσταση εταιρεία για το κανάλι. Άρα αυτά ήταν τα 8 εκατ. ευρώ.
Πρόεδρος της Προανακριτικής: «Πώς ήταν τότε οι μετοχές του Παππά».
Καλογρίτσας: «Όταν δεις το σημειωματάριό μου και τον κωδικό Α2, που είναι ένας με όνομα κι επώνυμο που άρχιζε από Α, θα σας πω».
Πλεύρης: Να μας πείτε, κύριε Καλογρίτσα. Φύγαμε από το Α2
Κεγκέρογλου: Να ζητήσει η επιτροπή το δανειοδοτικό πακέτο των 8 εκατ. ευρώ.
Καλογρίτσας: Βεβαίως. Ξαναγυρίζω, λοιπόν. «Εμένα και τη γυναίκα μου μας έκοψαν και την έξοδο στο εξωτερικό. Τελικά, τελείωσαν τα δικαστήρια και όλοι αθωωθήκαμε και πληρώσαμε καμιά 50αριά χιλιάρικα και η γυναίκα μου 1,8 εκατ. ευρώ, που έγινε αναίρεση. Και ο γιος μου θα μπορούσε, όμως εμείς πληρώσαμε 6,5 εκατ. ευρώ επειδή μια παρέα ήθελε κανάλι. Μου τα χρωστάτε αυτά κι άλλα», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
Στο σημείο αυτό ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης εξερράγη και άρχιζε να φωνάζει…
Χρήστος Καλογρίτσας. «Μη φωνάζεις! Είσαι βουλευτής με το κόμμα που μου έφαγε τα λεφτά. Είσαι βουλευτής, λοιπόν, με τα λεφτά μου».
Πλεύρης: Πέστε μας όμως, κύριε. Είπατε και για άλλα λεφτά. Πού άλλου δώσατε;
Καλογρίτσας: Αν, υποθετικά, σας φέρω μια τσάντα με χρήματα, άντε να με πιστέψουν εμένα σε σχέση με την κάθε βουλευτάρα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Να φτιάξεις κάτι στο γραφείο του, να πληρώσεις κάποια ανάγκη… πολλά.
Πλεύρης: Έχετε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο; Κάποιον βουλευτή; Επισκευάσατε κάτι ως εταιρεία και εργολάβος, κάτι για συγκεκριμένο πρόσωπο;
Καλογρίτσας: (απέφυγε να απαντήσει) Θα ψάξω να τα βρω. Θα ρωτήσω τη γραμματέα μου. Την έχω σαράντα χρόνια. Δ.Ε. Την ξέρω από το ΚΚΕ. Την ξέρουν όλοι.
Πλεύρης: Είχατε πει πως συναντήσατε τον κύριο Μαρινάκη και τον κύριο Κοντομηνά με εντολή Παππά.
Καλογρίτσας: Με εντολάρες! Πήγα στον Μαρινάκη και του είπα «δώσε μου ό,τι σου είπε ο Νίκος».
Το επιβεβαιώνω. Βεβαίως. Αλήθεια. Πολύ μεγάλη αλήθεια. Και τον Κοντομηνά τον είδα. Με εντολή του Παππά. Γράψτε το: Ο,τι έκανα, ήταν εντολές του.
Πλεύρης: Το 51% το ζητήσατε εσείς;
Καλογρίτσας: Του είπα «Δημήτρη, ήλθα να δώσουμε τα χέρια για αυτά που είπαμε». Μου λέει «μωρέ Χρήστο, έβαλα 700 εκατ. εδώ και μου ζητάτε το 51%». Του απάντησα «μωρέ εγώ στα ζητώ;». Μετά μου έστειλαν τον Φουρλεμάδη. Μου λέει 50-50. Κάνω τότε τηλεφώνημα στον Παππά. «Τι τους λέω;». Μου λέει «πάμε από εκεί μου ήλθαμε». Μετά ο Κοντομηνάς βγήκε στην εκπομπή της Μενεγάκη και μου επιτέθηκε. Με τον Κοντομηνά γνωρίστηκα στο σπίτι του Καμμένου, του κουμπάρου μου. Τον Κοντομηνά τον ήξερα. Τον Μαρινάκη όχι. Τον έλεγα κύριο Μαρινάκη, με έλεγε κύριο Καλογρίτσα.
Πηγή: https://protagon.gr/epikairotita/kalogr ... 4342287245
ΝΔ : «Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τον μέχρι “χθες” δικό του “καπετάνιο”, κ. Καλογρίτσα, ψευδομάρτυρα, γιατί δεν προχωράει σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του; Προφανώς για τον λόγο που όλοι καταλαβαίνουν…».
Τον όρο «διευκολυντικά χρήματα»
εισήγαγε στη δημόσια σφαίρα ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας συνεχίζοντας την κατάθεσή του στη προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά και τον ρόλο του πρώην υπουργού Επικρατείας στο φιλόδοξο εγχείρημα του SYRIZA TV. Ως -κατά δήλωσή του- μπροστινός
για το στήσιμο του SYRIZA TV, ο Χρήστος Καλογρίτσας μοίραζε χρήμα. Οχι δεξιά και αριστερά βεβαίως, αλλά στοχευμένα, σε μέσα φiλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα, όπως ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο», που όπως προκύπτει, όποτε είχε ανάγκη από μία μικρή ένεση ρευστότητας, η λύση ήταν εκεί και δοκιμασμένη. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του εισηγητή της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη, για το αν του ζητήθηκαν να δανείσει χρήματα εκτός του καναλιού, ο «κόκκινος» εργολάβος είπε: «Αμεσα δεν μου ζητήθηκαν, γιατί μου ειπώθηκε πως χρήματα υπήρχαν και δεν χρειαζόταν. Στην πορεία όμως μου ζητήθηκαν… διευκολυντικά χρήματα. Να βοηθήσω. Από ένα διευθυντήριο».
«Την τελική απόφαση την είχε ο Παππάς», υποστήριξε, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:
Πλεύρης: Πού δώσατε λεφτά;
Καλογρίτσας: Αυτά τα περίφημα 8 εκατ. ευρώ είναι χρήματα που… (διακόπτει).
Πλεύρης: Δώσατε λεφτά για εφημερίδες και ραδιόφωνα;
Καλογρίτσας: Κάτι συνεισέφερα. Μου έστελναν κάτι παιδιά για να δώσω λεφτά «Στο Κόκκινο» (σ.σ. ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ)
Πλεύρης: Δώσατε λεφτά «Στο Κόκκινο»;
Καλογρίτσας: Ναι. Σύμφωνα πάντα με όσα είπε στην κατάθεσή του ο Χρήστος Καλογρίτσας, εκείνος δάνειζε χρήματα καθ’ υπόδειξη του «διευθυντηρίου» υπό τον Νίκο Παππάς, αλλά δεν του τα επέστρεφαν ποτέ.
Πλεύρης: Δώσατε χρήματα σε άλλα ΜΜΕ;
Καλογρίτσας: Μου είπαν να βοηθήσω λόγω της εμπειρίας με την «Πρώτη». Φθάσαμε σε ένα σχέδιο εφημερίδας. Μου είπαν «σύντροφε, βάλε χρήματα, και θα τα πάρεις».
Πλεύρης: Ο κύριος Παππάς σάς ζητούσε την εντολή του δανείου;
Καλογρίτσας: Μου λέγανε χρειάζεται «Στο Κόκκινο» δέκα χιλιάρικα. Έχεις; «Πάρε τα», έλεγα. Άλλο η εφημερίδα, άλλο το κανάλι. Ο κύριος Παππάς δεν ήταν μόνος. Ήταν μια ομάδα έξυπνων ανθρώπων. Συναποφάσισαν και κατέληγαν να μου ανακοινώνει ο Παππάς.
Στην απογευματινή κατάθεσή του την Τετάρτη, ο Χρήστος Καλογρίτσας έδωσε και λεπτομέρειες αναφορικά με τα 8 εκατ. ευρώ της εγγυητικής για το «περίφημο» διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών
Πλεύρης: Ήταν υπουργοί; Πολιτικά στελέχη; Ποιοι ήταν η άλλη ομάδα;
Καλογρίτσας: Όταν με φώναξε ο Παππάς με τα άλλα παιδιά,
μου είπαν «δεν θα βάλεις χρήματα». Τα δικά μου χρήματα ήταν κατασχεμένα. Κάποια στιγμή ο νόμος του Παππά 4339 έλεγε πως μπορούσες να συμμετέχεις σε διαγωνισμό αν είχες εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 8 εκατ. ευρώ, να είναι μη εργολάβος και με καθαρή φορολογική ενημερότητα. Η οικογένειά μου δεν είχε φορολογική ενημερότητα. Μας είχε μπλοκάρει το ΚΕΦΟΜΕΠ εμένα και την οικογένειά μου. Όλοι δεν είχαμε φορολογική ενημερότητα. Όταν βγήκε ο νόμος, εμείς είπαμε πως δεν έχουμε φορολογική ενημερότητα. Τότε αυτοί κι εγώ μαζί αποφασίσαμε να μπει ο γιος μου, γιατί αυτός όφειλε τα λιγότερα. Τότε έπρεπε να βρεθούν τα 8 εκατ. ευρώ για να συμμετέχει ο γιος μου. Πούλησα τις μετοχές του στις διάφορες εταιρείες μας στη μάνα του και τις αδελφές του. Αυτές πήραν δάνεια με εγγύηση όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία που δεν είχαν μπλοκαριστεί από ΚΕΦΟΜΕΠ. Οι εγγυήσεις ήταν πολύ περισσότερες από 8 εκατ. ευρώ. Εδώ έχω και την εγγυητική του γιου μου. Λέει πως δόθηκε για μετοχικό κεφάλαιο στην προς σύσταση εταιρεία «καταβληθεισόμενο κεφάλαιο». Ο γιος μου έβαλε τα λεφτά στην υπό σύσταση εταιρεία για το κανάλι. Άρα αυτά ήταν τα 8 εκατ. ευρώ.Πρόεδρος της Προανακριτικής: «Πώς ήταν τότε οι μετοχές του Παππά».
Καλογρίτσας: «Όταν δεις το σημειωματάριό μου και τον κωδικό Α2, που είναι ένας με όνομα κι επώνυμο που άρχιζε από Α, θα σας πω».
Πλεύρης: Να μας πείτε, κύριε Καλογρίτσα. Φύγαμε από το Α2
Κεγκέρογλου: Να ζητήσει η επιτροπή το δανειοδοτικό πακέτο των 8 εκατ. ευρώ.
Καλογρίτσας: Βεβαίως. Ξαναγυρίζω, λοιπόν. «Εμένα και τη γυναίκα μου μας έκοψαν και την έξοδο στο εξωτερικό. Τελικά, τελείωσαν τα δικαστήρια και όλοι αθωωθήκαμε και πληρώσαμε καμιά 50αριά χιλιάρικα και η γυναίκα μου 1,8 εκατ. ευρώ, που έγινε αναίρεση. Και ο γιος μου θα μπορούσε, όμως εμείς πληρώσαμε 6,5 εκατ. ευρώ επειδή μια παρέα ήθελε κανάλι. Μου τα χρωστάτε αυτά κι άλλα», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
Στο σημείο αυτό ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης εξερράγη και άρχιζε να φωνάζει…
Χρήστος Καλογρίτσας. «Μη φωνάζεις! Είσαι βουλευτής με το κόμμα που μου έφαγε τα λεφτά. Είσαι βουλευτής, λοιπόν, με τα λεφτά μου».
Πλεύρης: Πέστε μας όμως, κύριε. Είπατε και για άλλα λεφτά. Πού άλλου δώσατε;
Καλογρίτσας: Αν, υποθετικά, σας φέρω μια τσάντα με χρήματα, άντε να με πιστέψουν εμένα σε σχέση με την κάθε βουλευτάρα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Να φτιάξεις κάτι στο γραφείο του, να πληρώσεις κάποια ανάγκη… πολλά. Πλεύρης: Έχετε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο; Κάποιον βουλευτή; Επισκευάσατε κάτι ως εταιρεία και εργολάβος, κάτι για συγκεκριμένο πρόσωπο;
Καλογρίτσας: (απέφυγε να απαντήσει) Θα ψάξω να τα βρω. Θα ρωτήσω τη γραμματέα μου. Την έχω σαράντα χρόνια. Δ.Ε. Την ξέρω από το ΚΚΕ. Την ξέρουν όλοι.
Πλεύρης: Είχατε πει πως συναντήσατε τον κύριο Μαρινάκη και τον κύριο Κοντομηνά με εντολή Παππά.
Καλογρίτσας: Με εντολάρες! Πήγα στον Μαρινάκη και του είπα «δώσε μου ό,τι σου είπε ο Νίκος».
Το επιβεβαιώνω. Βεβαίως. Αλήθεια. Πολύ μεγάλη αλήθεια. Και τον Κοντομηνά τον είδα. Με εντολή του Παππά. Γράψτε το: Ο,τι έκανα, ήταν εντολές του. Πλεύρης: Το 51% το ζητήσατε εσείς;
Καλογρίτσας: Του είπα «Δημήτρη, ήλθα να δώσουμε τα χέρια για αυτά που είπαμε». Μου λέει «μωρέ Χρήστο, έβαλα 700 εκατ. εδώ και μου ζητάτε το 51%». Του απάντησα «μωρέ εγώ στα ζητώ;». Μετά μου έστειλαν τον Φουρλεμάδη. Μου λέει 50-50. Κάνω τότε τηλεφώνημα στον Παππά. «Τι τους λέω;». Μου λέει «πάμε από εκεί μου ήλθαμε». Μετά ο Κοντομηνάς βγήκε στην εκπομπή της Μενεγάκη και μου επιτέθηκε. Με τον Κοντομηνά γνωρίστηκα στο σπίτι του Καμμένου, του κουμπάρου μου. Τον Κοντομηνά τον ήξερα. Τον Μαρινάκη όχι. Τον έλεγα κύριο Μαρινάκη, με έλεγε κύριο Καλογρίτσα.
Πηγή: https://protagon.gr/epikairotita/kalogr ... 4342287245
ΝΔ : «Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τον μέχρι “χθες” δικό του “καπετάνιο”, κ. Καλογρίτσα, ψευδομάρτυρα, γιατί δεν προχωράει σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του; Προφανώς για τον λόγο που όλοι καταλαβαίνουν…».

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Θ Τσάκρη στη βουλή : Είμαστε δύναμη καταστολής.... 

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Η αριστερά δεν θέλει να ψηφίζουν οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό...
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση ενώ καταψήφισαν οι βουλευτές της Αριστεράς: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση ενώ καταψήφισαν οι βουλευτές της Αριστεράς: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Οι κομμουνιστές τα πρώτα χρόνια ήταν καλοντυμένοι, δες την εμφάνιση του Μαρξ, του Ένγκελς και οι Έλληνες κομμουνιστές πρόσεχαν να είναι ντυμένοι ευπρεπώς.
Το πράγμα άρχισε να χαλά μόλις δημιουργήθηκε η ΕΣΣΔ εκεί άρχισαν οι τραγιάσκες σαν σύμβολο επαναστατικότητας και ανατροπής, φυσικά ακολούθησαν και οι κομμουνιστές της γης πρώτοι και καλύτεροι ακολούθησαν οι Έλληνες ...
Τέλος πάντων με τον καιρό επέστρεψαν και οι σοβιετικοί και λοιποί και φυσικά οι Έλληνες σε φυσιολογικές ενδυμασίες, υπάρχουν εμφανίσεις του Άρη με πολύ αστική ενδυμασία.
Σήμερα που το κέντρο της αριστεράς μετατοπίζεται από το ΚΚΕ σε άλλες αριστερές δυνάμεις, η κακογουστιά έγινε πάλι σύμβολο επαναστατικότητας και ανατροπής, έτσι βλέπουμε αριστερούς με σαγιονάρες στην βουλή η κατάργηση της γραβάτας, η αριστερά του ζιβάγκο υπήρξε και επί ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, σήμερα οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ ντύνονται όπως τους καπνίσει ...
Δείτε ένα δείγμα.
Το πράγμα άρχισε να χαλά μόλις δημιουργήθηκε η ΕΣΣΔ εκεί άρχισαν οι τραγιάσκες σαν σύμβολο επαναστατικότητας και ανατροπής, φυσικά ακολούθησαν και οι κομμουνιστές της γης πρώτοι και καλύτεροι ακολούθησαν οι Έλληνες ...
Τέλος πάντων με τον καιρό επέστρεψαν και οι σοβιετικοί και λοιποί και φυσικά οι Έλληνες σε φυσιολογικές ενδυμασίες, υπάρχουν εμφανίσεις του Άρη με πολύ αστική ενδυμασία.
Σήμερα που το κέντρο της αριστεράς μετατοπίζεται από το ΚΚΕ σε άλλες αριστερές δυνάμεις, η κακογουστιά έγινε πάλι σύμβολο επαναστατικότητας και ανατροπής, έτσι βλέπουμε αριστερούς με σαγιονάρες στην βουλή η κατάργηση της γραβάτας, η αριστερά του ζιβάγκο υπήρξε και επί ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, σήμερα οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ ντύνονται όπως τους καπνίσει ...
Δείτε ένα δείγμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

pluton έγραψε:Οι κομμουνιστές τα πρώτα χρόνια ήταν καλοντυμένοι, δες την εμφάνιση του Μαρξ, του Ένγκελς και οι Έλληνες κομμουνιστές πρόσεχαν να είναι ντυμένοι ευπρεπώς.
Δείτε ένα δείγμα.
E2epz9XWUAIBy-i.jpg
Ο χρήστης LavrentisBeria έλαβε απαντήσεις
LavrentisBeria
@LavrentisBeria4
·
5 ώ
Επίπεδο 1:
Αν καταλαβα καλά ο συνταξιούχος παρεξηγήθηκε που αποκάλεσαν την διακυβέρνησή του «σκοτεινη σελίδα» και ντύθηκε Γεωργιανός λαθρεμπορος τσιγάρων για να πάει στη Βουλή να «καθαρίσει» αφου πρωτα σιγουρεύτηκε οτι στη Βουλή δεν θα ειναι Κανένας. Που ειναι και ο βασικος αντίπαλός του.
Και που να δείτε πως ντύνονται οι αριστερές... πάλι λέω ότι κάποτε οι αριστεροί και κυρίως οι γυναίκες ντυνόντουσαν από ευπρεπώς έως κοκέτες, δες την Ρόζα Λουξεμπουργκ αλλά και την ημετέρα Ηλέκτρα... σήμερα από Αγία Βαρβάρα μέχρι Σουβάλα η πασαρέλα τους. Πλην της Θεοδώρας Τσάκρη που η γόβα στιλέτο χρησιμοποιείται κάθε στιγμή.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Sotirios Tsantilas
@S_Tsantilas
· 14 Φεβ
Η κ. Νοτοπούλου έκανε επερώτηση στη Βουλή ως προς το σε ποιο σταδιο βρίσκονται τα έργα στο μετρό Θεσσαλονίκης.
Ναι.
Το μετρό που εδώ εγκαινιάζει η ίδια.
@S_Tsantilas
· 14 Φεβ
Η κ. Νοτοπούλου έκανε επερώτηση στη Βουλή ως προς το σε ποιο σταδιο βρίσκονται τα έργα στο μετρό Θεσσαλονίκης.
Ναι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί ξεγύμνωσαν 25χρονη που πήγε για μπάνιο - Μετέδιδαν live την επίθεση!

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα την ώρα που έφευγε από την παραλία - Eπιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας με κινητό το σκηνικό της φρίκης
Ομάδα Πακιστανών, επιτέθηκαν σε 25χρονη κοπέλα σε παραλία της Αγίας Μαρίνας και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει απο τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου και μιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω.
Την «μπλόκαραν» στο πάρκινγκ
To άγριο σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν 18:00 όταν η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησιάζει και την περικυκλώνει. Ένας εκ των δραστών σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι ορμάνε πάνω της και της τραβούν τα ρούχα. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει όμως εκείνοι σαν πεινασμένα αρπακτικά
, συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και οταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει, οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν αλαλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.
Ένα φρικτό και αδιανόητο σκηνικό... Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλει στην Αστυνομία και μετα τη σύλληψη των δυο στις 19:45, οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπολοιπα τέσσερα μέλη της άγριας συμμορίας των βιαστών.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
https://www.protothema.gr/greece/articl ... 1623051664

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα την ώρα που έφευγε από την παραλία - Eπιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας με κινητό το σκηνικό της φρίκης
Ομάδα Πακιστανών, επιτέθηκαν σε 25χρονη κοπέλα σε παραλία της Αγίας Μαρίνας και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει απο τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου και μιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω.
Την «μπλόκαραν» στο πάρκινγκ
To άγριο σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν 18:00 όταν η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησιάζει και την περικυκλώνει. Ένας εκ των δραστών σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι ορμάνε πάνω της και της τραβούν τα ρούχα. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει όμως εκείνοι σαν πεινασμένα αρπακτικά
, συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και οταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει, οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν αλαλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.
Ένα φρικτό και αδιανόητο σκηνικό... Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλει στην Αστυνομία και μετα τη σύλληψη των δυο στις 19:45, οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπολοιπα τέσσερα μέλη της άγριας συμμορίας των βιαστών.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
https://www.protothema.gr/greece/articl ... 1623051664
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

pluton έγραψε:Sotirios Tsantilas
@S_Tsantilas
· 14 Φεβ
Ναι.
Νήμα Tweet
Προβολή νέων Tweet
Συζήτηση
Κατερίνα Νοτοπούλου
@katenotopoulou
ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης: το 2025 και βλέπουμε..Ένα έργο το οποίο αν συνεχιζόταν ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα θα είχε παραδοθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης❗Με προσωπική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη όμως, θα εξακολουθεί να αποτελεί ανέκδοτο για πολλά ακόμη χρόνια
0 .