Με αγχωνει το μελλον του Ντυτικου Πολιτιζμου

Κοινωνικά θέματα.
pan
Extreme poster
Extreme poster

Re: Με αγχωνει το μελλον του Ντυτικου Πολιτιζμου

Δημοσίευσηαπό pan » 13 Ιουν 2018, 22:26

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2018, 08:08

Τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων ηταν μια μαχαιρια στην καρδια καθε Ντυτικου. Ο ντυτικος κοζμος διχασμενος και διασπασμενος γυρω απο ανουσια ζητηματα οπως τους δασμοι. Η ηγετιδα του ντυτικου κοζμου, οι ΗΠΑ, να ειναι στα μαχαιρια με τους υπολοιπους ντυτικους για μερικα ησσονος σημασιας οικονομικα ζητηματα. Την ιδια ωρα ο Τραμπ κανει χειραψιες με τον ανατολιτη και εχθρο του πολιτιζμου μας Κιμ.

Δηλαδη τι κοινο εχουν οι αμερικανοι και τους κορεατες και τα βρισκουν ενω δεν μπορουν να τα βρουν με την υπολοιπη Ντυση? Πολιτιζμο? Τροπο ζωης? Θρησκεια? Ειναι σωστο να διαλυθει η Ντυση για μερικα οικονομικα συμφεροντα?

Ανοιγω το αντιτυπο του ''Συγκρουση των Πολιτιζμων'' που εχω στην βιβλιοθηκη μου για απαντησεις αλλα ματαια. Ο Χαντιγκτον σηκωνει τα χερια ψηλα. Να τσακωνονται παρομοιοι πολιτιζμοι και να τα βρισκουν μεταξυ τους διαφορετικοι. Πρωτακουστο!

Απελπιζομαι καθως καθομαι στην πλαστικη καρεκλα του μπαλκονιου μου με ενα λερωμενο wife beater και μιτσουκο σαγιοναρες.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 10 Ιούλ 2018, 22:22

Ούτε ο Καραγκούνης τέτοιες βούτες :P

0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 16 Ιούλ 2018, 09:05

Λαχουρένιος έγραψε: Η ηγετιδα του ντυτικου κοζμου, οι ΗΠΑ (...)

:s_no
Ηγέτιδα του κόσμου είναι, όχι του δυτικού συγκεκριμένα.
Κουμάντο καί στον ανατολικό κάνουν (με συνήθεις ανατολικές πρακτικές και σταυροφορίες)...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιούλ 2018, 08:50

Καθομαι στο 1x1 μπαλκονι μου με μια λερωμενη αμανικη φανελα και τρυπιο βρακι και σκεφτομαι ποσο σωστα τα ελεγε ο Τραμπ για τους μεξικανους. Τι δουλεια εχουν στις ΗΠΑ? Να φυγουν να πανε αλλου.

Οι ΗΠΑ ειναι η γη των προγονων...τους. Δεν ειναι δικοι μου δηλαδη αλλα το παιρνω προσωπικα γιατι ντυτικοι ειμαστε ολοι. Ουτε εχω δει μεξικανο παρα μονο στα Λουκι Λουκ, αλλα ξερω τι μουτρα ειναι. Που ερχονται και παιρνουν τις δουλειες απο...αυτους. Απο μενα δεν εχουν παρει καμια δουλεια ακομα, ευτυχως δηλαδη!

Πολυ αχτι τους εχω αυτους τους μεξικανους, πολυ κωλοπαιδα Κουλα!
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 19 Ιούλ 2018, 09:22

κορόιδο δυτικέ

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 20 Ιούλ 2018, 13:07

Στην Amazon εργαζόμενοι κατουράνε σε μπουκάλια για να μη κάνουν διαλείμματα , στη Disney οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί ώστε οι κάποιοι εργαζόμενοι κοιμούνται σε αυτοκίνητα, αλλά όχι οκ το δυτικο συστημα είναι το πιο πετυχημένο οικονομικό σύστημα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2018, 13:08

Εχει μεξικανους στην Αμαζον? Τουλαχιστον να μην παιρνουν τις δουλειες των λευκων αγγλοσαξονων προτεσταντων.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 07 Αύγ 2018, 13:48

Εικόνα

"Φαντάζομαι ότι όταν φουσκώνουν μπαλόνια για να με κάνουν να αισθανθώ ανεπιθύμητος δεν υπάρχει για μένα κανένας λόγος να πάω στο Λονδίνο", δήλωσε ο Τραμπ και πρόσθεσε:

"Αγαπούσα πολύ το Λονδίνο. Δεν το έχω επισκεφθεί εδώ και πολύ καιρό. Αλλά όταν σε κάνουν να νιώθεις ανεπιθύμητος, γιατί να μείνω εκεί;".
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 07 Αύγ 2018, 14:31

Ο πολιτιζμος ειναι το Α και το Ω. Το λεει και ο Χαντιγκτον.

Μην μου πεις οτι εισαι απο τους παρανοικους υλιστες που νομιζουν οτι η τεχνολογια και η οικονομια παιζουν ρολο

Ορισμός: πολιτισμός είναι το σύνολο των επιτευγμάτων του ανθρώπου (υλικών και πνευματικών)

Συνεπώς η τεχνολογία και η οικονομία ανήκουν σε αυτόν, επομένως ο παραπάνω διαχωρισμός είναι άτοπος.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”